Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Dun herşey iyiydi, bugün adsl ışıgı yanıp sonuyor biraz zorluyor ama giremiyor internete. Modem airties rt-205 Arama yapamadım cunku her an komsu kapatabılır veya hat kesılebılır yardım lutfen :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bu haftalarda sık sık gidiyo dsl ışığım. 1 dk falan yanar-söner vaziyette oluyo, o müddette giremiyorum, internet hattım kopuyo kısaca. telekomu arasam "modemi kapat aç" falan dicekler. sebebini merak ediyorum, modemden mi yoksa telekomdan mı kaynaklıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Evin telefon hattından da olabiliyor. Sinyal kalitesi düşünce netten de kopabiliyor. Ben de evdeki kabloların ek yerlerini, T bağlantılarını falan düzeltince baya düzelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar