Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin Fethi

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

Saol unity de eylence bitti.
Pazartesi iş bashlıo... Çin yılbashı idi, heryer kapalıydı, bu nedenle işle ilgili bişi yapamadığımızdan gezdik...
En az 10 gün daha burda Çin işkencesi çekicem sanırım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

eheeh klasik chat efsanesi vardır ne zaman asl görsem aklıma bu gelir :-D

hatun kişi :asl
ayu: o nedir
hatun kişi: age / sex / location
ayu: 21 / evet / nerde istersen[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 31 January 2004 18:04 tarihinde demiş ki:
said:
DiaBLeSSe, 30 January 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
Pek severim sevimli dombilileri

öhömmm.. mrb asl?

Pandamısın sen?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gece otelden çıkmadım, Yine bir Chengdu Gecesi...
Fakat Çay evinde bir gösteri vardı ve izlemek istedim...
Sizlere bir kaç hoş görüntü...

İlki sözde tiyatro varimsi bir komedi ama tabi Çince anlamadığımdan konu nedir espriler nedir bilemiyorum ama yakaladığım hoş mimikler var.

İkinci gösteride gerçekten büyülendim... Bir kadın bir kukla yı dans ettiriyo, resmen kukla yashıyor, dans ediyor, gül kokluor, yıldızları yakalamaya çalışıyor... Kukla muhteşem bir zerafet e sahip.

Adam sözde sihirbaz =o) Gerçi sözde diorum ama yüz ifademe dikkat edin dumur vaziyetteyim =o) Adamın kıyafeti ise bitirdi olayı... Tek kelime ile muhteşem.

Çay dökmek de bir sanat...

Çin dede Hacivat ile karagöz ün ilginch bir versyonu

Ve sona en güzelleri saklanır derler ya... Gösteridede öyle oldu.. Sichuan ın masleleri ünldür belki duymushsunuzdur... Resimlerde tabi aynı hissi yashatamam ama bu adamalar saniyesinde maske değiştiriyor!!! Görülmesi lazım...

[img]http://www2.freepichosting.com/Images/156278/0.jpg[/İmg][signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Tanidigim o kadar cinliden sonra onlar gibin 1 kusur milyarinin oldugu bi yere gitmek istemem valla :)
ama tabi tarihi ve de doga guzelliklerinin de farkindayim, onlari da bu gibi guzel konularda fotolardan gormeyi tercih ederim,
tesekkur ederim efenim, pek guzel fotolar cekmissiniz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Resimlerden Çin'e hayran kaldım demesem yalan olur. Herşeyiyle süper bir doğa harikası yaratmış insanlar. Bu yaz oraya gitme isteği geldi birden.
Çin'de yaşadıklarını bizlerle ufaktan ufağada olsa paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim Diablesse. ;-)[signature][hline]my..
(icq) - (site) - (e-mail)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 31 January 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
said:
DiaBLeSSe, 31 January 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
Pandamısın sen?

hayır işyerindeyim :P

ahaha puhauh :D rofl
*! horaceyi camdan aşağı atar * :P[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 31 January 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Böle Bruce Lee filmlerindeki giibi sokaklarda sürekli kavga eden esnaf insanı varmı .
pazarlar sürekli kavga dövüş yüzünden dagınıkmı gittinmi hiç oralara

Ulan sora sora bunu mu sordun :-)[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 31 January 2004 19:08 tarihinde demiş ki:

Ve sona en güzelleri saklanır derler ya... Gösteridede öyle oldu.. Sichuan ın masleleri ünldür belki duymushsunuzdur...

Sichuan maskelerini biliriz de.
Sichuan usulu tavuk daha güzel oluyor biliyor musun? =)[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çin yemeklerini soranlar olmush ama dedim gibi pek iç açıcı deiller bir kaçı hariç.
Benim Favori Restom Serabol die bir Kore restoranı orda da hep aynı yemeği yiyorum, Soslu Yak eti, ve etli pirinç nodle u bari onların resimlerini koyim didim =o)

Buyruuunnn Afiyet Bal şeker olsun!!!
Ama genede İSKENDEEEEEEEEEEER istiyom![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...