unity100 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 tanri sabir versin diycektim ama baktim egleniyormussun pek iyi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Saol unity de eylence bitti. Pazartesi iş bashlıo... Çin yılbashı idi, heryer kapalıydı, bu nedenle işle ilgili bişi yapamadığımızdan gezdik... En az 10 gün daha burda Çin işkencesi çekicem sanırım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Tapınaklar v.s hepsi hikayede asıl merak ettiğim Çinli insanının Diabless i gördükten sonra ki tepkisidir. Budha şu bu hepsinden vazgeçip de tanrıçamız diye Diabless e tapsalar hiç şaşırmazdım :) *geyik mode on* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 diab yemekleri nasıl birazda onları anlatır mısın rica etsem?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ah bi cin'e gidemedik ki :p[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: DiaBLeSSe, 30 January 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Pek severim sevimli dombilileri öhömmm.. mrb asl?[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 abdullah 16 f[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 eheeh klasik chat efsanesi vardır ne zaman asl görsem aklıma bu gelir :-D hatun kişi :asl ayu: o nedir hatun kişi: age / sex / location ayu: 21 / evet / nerde istersen[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: horacegoesskiing, 31 January 2004 18:04 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 30 January 2004 19:26 tarihinde demiş ki: Pek severim sevimli dombilileri öhömmm.. mrb asl? Pandamısın sen?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 galiba :)[signature][hline]Miraul Sainter ErnestRulazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 said: DiaBLeSSe, 31 January 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Pandamısın sen? hayır işyerindeyim :P[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Cok guzel resimler.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bu gece otelden çıkmadım, Yine bir Chengdu Gecesi... Fakat Çay evinde bir gösteri vardı ve izlemek istedim... Sizlere bir kaç hoş görüntü... İlki sözde tiyatro varimsi bir komedi ama tabi Çince anlamadığımdan konu nedir espriler nedir bilemiyorum ama yakaladığım hoş mimikler var. İkinci gösteride gerçekten büyülendim... Bir kadın bir kukla yı dans ettiriyo, resmen kukla yashıyor, dans ediyor, gül kokluor, yıldızları yakalamaya çalışıyor... Kukla muhteşem bir zerafet e sahip. Adam sözde sihirbaz =o) Gerçi sözde diorum ama yüz ifademe dikkat edin dumur vaziyetteyim =o) Adamın kıyafeti ise bitirdi olayı... Tek kelime ile muhteşem. Çay dökmek de bir sanat... Çin dede Hacivat ile karagöz ün ilginch bir versyonu Ve sona en güzelleri saklanır derler ya... Gösteridede öyle oldu.. Sichuan ın masleleri ünldür belki duymushsunuzdur... Resimlerde tabi aynı hissi yashatamam ama bu adamalar saniyesinde maske değiştiriyor!!! Görülmesi lazım... [img]http://www2.freepichosting.com/Images/156278/0.jpg[/İmg][signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 çok kıskandım seni valla. bu arada son elemanın dr. dooma olan benzerliği gözümden kaçmadı.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Tanidigim o kadar cinliden sonra onlar gibin 1 kusur milyarinin oldugu bi yere gitmek istemem valla :) ama tabi tarihi ve de doga guzelliklerinin de farkindayim, onlari da bu gibi guzel konularda fotolardan gormeyi tercih ederim, tesekkur ederim efenim, pek guzel fotolar cekmissiniz[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Böle Bruce Lee filmlerindeki giibi sokaklarda sürekli kavga eden esnaf insanı varmı . pazarlar sürekli kavga dövüş yüzünden dagınıkmı gittinmi hiç oralara[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Resimlerden Çin'e hayran kaldım demesem yalan olur. Herşeyiyle süper bir doğa harikası yaratmış insanlar. Bu yaz oraya gitme isteği geldi birden. Çin'de yaşadıklarını bizlerle ufaktan ufağada olsa paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim Diablesse. ;-)[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Çok güzel böle mistik bi yer sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Diabbb; bi dahaki sefere beni de götürecen söz verdin. bak şmdiden evde boş zamanlarda valiz taşıma egzersizi yapıyorum :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 oyyy yapma yaa çok gitmek istiorum uzakdoğuya böhü :([signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: horacegoesskiing, 31 January 2004 18:42 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 31 January 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Pandamısın sen? hayır işyerindeyim :P ahaha puhauh :D rofl *! horaceyi camdan aşağı atar * :P[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bunu shakya, sevgiye dökecek nadir insanlar var....[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Bıshop, 31 January 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Böle Bruce Lee filmlerindeki giibi sokaklarda sürekli kavga eden esnaf insanı varmı . pazarlar sürekli kavga dövüş yüzünden dagınıkmı gittinmi hiç oralara Ulan sora sora bunu mu sordun :-)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: DiaBLeSSe, 31 January 2004 19:08 tarihinde demiş ki: Ve sona en güzelleri saklanır derler ya... Gösteridede öyle oldu.. Sichuan ın masleleri ünldür belki duymushsunuzdur... Sichuan maskelerini biliriz de. Sichuan usulu tavuk daha güzel oluyor biliyor musun? =)[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Çin yemeklerini soranlar olmush ama dedim gibi pek iç açıcı deiller bir kaçı hariç. Benim Favori Restom Serabol die bir Kore restoranı orda da hep aynı yemeği yiyorum, Soslu Yak eti, ve etli pirinç nodle u bari onların resimlerini koyim didim =o) Buyruuunnn Afiyet Bal şeker olsun!!! Ama genede İSKENDEEEEEEEEEEER istiyom![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar