Durlag Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Diab Ardaya hizmetci getiricen madem benim istedigimi bilion getirmezsen ayip olur heheh :) PS: pilesiz olabilir ben burdan alirim pile ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Diablesse sen herşeyi boşverde shaolin tapınağına gidebildin mi?Eğer gittiysen resimlerini koyar mısın?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Bir kaç resim daha koyim. Dün Leshan dan Chengdu ya geri dönerken ylda ufak bir kasabada durduk öğle yemeğini ise bu shirin gemide yedik. Alt resimdeki ev kasabanın yoksul kesiminde yashayan, Çin in en ünlü ressam ve yazarlarında Çaydanlık Rumuzlu sanatçının evi. Adamın Rumuzunun Çaydanlık olmasının nedeni Çay ço sevdiğinden kaynaklanıyor... Kendi Çayını üretiyor. Çaydanlığın Atölyesi. Leshan Şehrinin Belediye bashkanı bizlere hediye olarak şiir yazarken. Soldan sağa: Patronum, Leshan Belediye bashkanı, ve Sanatçımız Çaydanlık Efendi =o) Şimdi tarih severler için Sanxindui müzesinden Hz İsa dan 5000 yıl önce yashamış olan bir kraliyet in eserleri var. Müze Bahçe...Bir Peyzaj Mimarlığı harikası... (Asıl Mesleğim) Büyücü Ejderha Altın Kaplama Maskeler[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Şu ejderha tam çalışma masama uygun gözüküyo :) Büyücünün elinde bişiler varmış sanırım. Çalındı mı ki acep?[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Panda resmi koymayı ummuştum ama didemedik... Patronun yorgun olacağı tuttu =o( Müzede otele geri döndük böhü ben en çok Pandaları görmek istiyordum oysaki =o/[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Varmış efek de bulduklarında yokmuş =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 o kadar ülke gezdim, ama çin gibisi yok. bir kere dünyada yaşayan her evladın çini görmesi gerek. sen sanırım shangai'ye gitmemişsin. orası da new york gibi bir yer. ayrıca hangi şehirlere gittin ki sen?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Shangaya haftaya gidicem. Valla 3 üncü gelişim gittiğim şehirler ise Beijing ( Pekin ), Chengdu, Leshan, Emei ... Son ikisi küçük sehirler. Yarın Beijing e dönüş haftaya da kısmetse Shangai. Zaman kalırsa da Tibet e gitmek istiyorum.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Sushi Capon ishi =o) Burda yok sushi mushi[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Çin =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Çin'i mi fethediyoruz dediniz.... *! Kılıç kalkanını kuşanır*Ey şanlı ordu, ey şanlı asker Haydi gazanfer, umman-ı safter Bir elde kalkan, bir elde hançer Serhadde doğru ey şanlı asker. Derya da olsa herşey muzaffer Dillerde tekbir, Allah-u Ekber Allah-u Ekber, Allah-u Ekber Ordumuz olsun daim muzaffer[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 peysaj mimarisi mesleğinse guilin'e neden gitmedin onu çözemedim :D orası şairlerin ilham aldıkları yermiş. hatta o şehirde korna çalmak yasak ve yüklü bir cezası var ve doğa mükemmel.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Peyzaj okudum, istiyerek okudum hatta ama Turkiyede kendi mesleğini yapmak zor bilirsin heleki Peyzaj mimarlığı cevren yoksa mezun olur olmaz imkansı da diebilirim =o) Valla ben iş için burdayım, Patrona é hade Yürü shuraya gidiyos "diemiyorum maalesef =oP Kısmetse ileride giderim =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 hee ben de iş için dedin ya, peyzaj kasıyorsun zannettim. ehee..[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ah keshke...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Diab oralardan çekik gözlü bir damat getirmeyesin bize sakın ;)[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Aman diim =o) Yok canım Sefkilim dururkene çinli neyime[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 E tabi Justin dururken elin çekik gözlüsünü mü getirecek *! Lafını atar ve hemen kaçar zira deli canı sıkılmaktadır ve geyik modu en tepededir*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Fedaykin Kaşınma =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Kaşınsam nolcak zira ben çoktan kaçtım :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Yakalarız icabında =o) Ay neyse ya ne güsel Çin resim threadi bunu da resil etmeyin işte ya[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 oeh artik yeter be, biktim senin askindan be kardesim (lol diablesse ustune alinma :P ) guzel resimler bu arada[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 *! Geri ciddiyete bürünür* Diab alışacaksın bu tür şeylere zira bu forumda başladığı formatta biten veya en azından içinde elli değişik konuya atlamayan çok az konu vardır. Hele 5. 6. sayfaya ulaşan konulara bu kaçınılmaz bir sondur. Ayrıca Çin'i de hiç sevmem, herşeyi ucuz ucuz piyasaya sürüp resmen canımıza okuyorlar, yani batsın gitsin kül olsun veya onlarla müttefik olalım ikisinden birisi :) Hımmmm aslında seni Paticik Fahri Çin Konsolosu ilan edelim. Birde cidden eline sağlık herkez bu şekilde gittiği yerlerin resimlerini ve anılarını paylaşsa ne güzel olur. Hem görgümüz artar hemde bizde bir şekilde gideceğimiz zaman elimizde iyi bir database olur. Dur son bir taş atayımda öyle bitireyim şu yazıyı, "Seni gibi makyaj mühendisi seniiii... Sanayi toplumu içine etsin şu güzelim dünyanın sizde etrafı güllük gülistanlık göstermek için makyaj yapıp durun"[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 justin mute edilebiliniyor mu?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Ne diim siz takılın ben içimden geldikçe paylaşırım resimleri. Bu arada bende bayılmıyorum Çin e, Kendimce sebepleri var elbet, fakat bunca güzellik, tarih göz ardı edilemez... Adamlar doğalarının ve tarihi geçmişlerinin değerini bilip aynı şekilde korumasını biliyorlar... Dediğin gibi Seyahat edenler paylaşsa, yeni yerler görmüş oluruz bizde... Güzel olur. Tşk ederim. Son paragrafını yanlısh anlamıshım bu nedenle siliyorum. Sanayi manayi benim ilgilendirmiyor shu an ben burda güzellikten bahsediyorum adamların dünya piyasasına yararından veya zararından deil. [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 31 January 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar