BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Abi simdi bakin. Yok yarakkurekgothic mage immunmus yok cokgraldpci bicakcinin abiltysi varmis deil soru. 40 vs 40 ta 20 kisi durmadan saga sola uccakmis soru bu.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Elufulec said: agir zirh giyenler (guardian, conqueror, dark templar) knockbacke cok dayanikli oluyor. yani cok az ihtimal knockback olmalari. roguelarin da bi featte bi abilitysi var kisa süre immunity veriyor. (ama o feate gitmiyolar genelde en basta) casterlarda oluversin artik knockback ; ). As above, problem solved. Karşı karşıya durup dana gibi birbirine vuracak classların çoğu dayanıklı, dolayısıyla meydan kavgasında herkes bir taraflara uçuşmayacak. İçim rahatladı zira 15gb külçe gibi oyun indirdim, görünce inanmak istemedim bende. (hoş tank hayatta oynatmam)
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hoş benim için değişen bişi yok bir necro olarak paspas olacam demektir bu::o
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bu oyunda büyü yapanlar büyük günaha giriyor, biliyorsunuz herhalde?
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Alexi_Septimus said: Bu oyunda büyü yapanlar büyük günaha giriyor, biliyorsunuz herhalde? asıl günahkarlar combo yapanlar. : P
Crens Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 AoC de range class oyniyani dovuolarmis O_o
Öne çıkan mesajlar