pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Yarın sabah 9-10 gibi bimekse gitsem bulabilir miyim acaba? Sabahın köründe boşuna beklemeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bende sabah erkenden d&r dan almak ısterım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de mavi shoptan gonderildi mesaji aldim. yarin elimde olur diye umit ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya bu mavishop bana pek guven vermemisti pre order yapmadim pismanim.. ama telafi edicem gta4 u ordan alip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bide telefondaki herifi azarladim bak eminsiniz dimi elimde olacagina salak sacma sebeplerle iptal olmasin sonra diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gellidus said: bide telefondaki herifi azarladim bak eminsiniz dimi elimde olacagina salak sacma sebeplerle iptal olmasin sonra diye iyi demişin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 22 mayıs saat 17:00 Taksim Megavizyon.. Jarlaxle : Age of Conan yarın satışa çıkacakmı acaba , direk gelip alabilirmiyiz? Yetkili : Age of serisinden yeni oyun çıkmadı henüz.... Jarlaxle : .......... Jarlaxle: Age of Empires diil , Conan.. , aral getiriyor size sanırım bir bilgi varmı? Yetkili : Valla onların bi dediği bi dediğini tutmuyo , bilemiyorum.. GG sabah d&r ları dolaşıcam şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Evet şöyle 10-11 gibi kalkıp D&R'ları gezmek lazım, Suadiye, Erenköy ve Caddebostan D&R'lara bir göz atacağım ben misal, saati kurayım şimdi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Download 1sat kadar önce bitti, 30dk falan oyunu kurdu, şimdi niye patch bilgilerini download ediyorda patchi çekmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yarın Dosta gelicek var mı??? buluşalım kahvaltı edelim ahuahuashausahda.. geldiğimde oyun bitmiş olursa kızılayda elinde gördüğüm ilk kişiye kapkaç yaparım arkasından da fatality çekerim ona göre.. bitirmeyin oyunu hemen kaç kere gittim sormak için.. sabah alışveriş dialoğu.. -alıcı: günaydın hocam, sa.. -tükkan: günaydın abicim, as.. -a: abi ben iki ekmek, bi kısa samsun bide tazesinden aoc alayım -t: tabi abicim sen şu poşeti tut ben içine doldurayım, ikiii ekmek, hımmmm kısa samsun kalmamış onun yerine uzun vereyim, ha bi de aoc yeni bitti be abi, ce bile kalmadı walla -a: (içinden küfür).. kalsın abi hepsi, yemek yemicem iştah kalmadı, sigarayıda bıraktım şu an itibariyle.. #½#½#$>$#£½$[{] o diil de oyun yarın gelmezse çok pis içimizde patlıcakmış gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 razzRaziel said: yarın Dosta gelicek var mı??? buluşalım kahvaltı edelim ahuahuashausahda.. geldiğimde oyun bitmiş olursa kızılayda elinde gördüğüm ilk kişiye kapkaç yaparım arkasından da fatality çekerim ona göre.. bitirmeyin oyunu hemen kaç kere gittim sormak için.. sabah alışveriş dialoğu.. -alıcı: günaydın hocam, sa.. -tükkan: günaydın abicim, as.. -a: abi ben iki ekmek, bi kısa samsun bide tazesinden aoc alayım -t: tabi abicim sen şu poşeti tut ben içine doldurayım, ikiii ekmek, hımmmm kısa samsun kalmamış onun yerine uzun vereyim, ha bi de aoc yeni bitti be abi, ce bile kalmadı walla -a: (içinden küfür).. kalsın abi hepsi, yemek yemicem iştah kalmadı, sigarayıda bıraktım şu an itibariyle.. #½#½#$>$#£½$[{] o diil de oyun yarın gelmezse çok pis içimizde patlıcakmış gibime gelio aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 D&R ları aradım İstanbuldaki. Bugünün ürünleri gelmiş ellerine fakat AoC gelmemiş. Geliceğini söyledi adamlar, fakat belli değil ne zaman olacağı GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Oha ya ben de tam hazırlanmıştım, Bimeks'e gidecektim. Telefon edeyim en iyisi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Greeny said: D&R ları aradım İstanbuldaki. Bugünün ürünleri gelmiş ellerine fakat AoC gelmemiş. Geliceğini söyledi adamlar, fakat belli değil ne zaman olacağı GG Yalnız dün aralın forumunda yönetici şöyle birşey yazmış: said: Admin Forum Admin Turkey 1981 İleti İletim - 05/22/2008 : 15:46:11 arkadaşlar ürünü yarın sabah 10 11 gibi mağazalarda bulabileceksiniz. www.aralgame.com Tıklayın gerçek Olsun... Sıkış mıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 İstanbuldaki çok uzak olmayan d%r lar haricinde telefona cevap verenlerin hepsi gelmediğini söyledi. Kanyondaki ise ya akşam ya da yarın sabah gelir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yok değildir zaten saat daha 10-11 olmamdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O zaman 1-2 saat daha evde oturayım, bimeksten ses seda yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben natilustakı d&r a gıdıyorum kardesım yoksa orda fatalıty cekecem butun gorevlılere X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şu an için collectors editionın satılacağı mağazalar: mavishop, bimeks istanbul teknoport, bimeks bursa teknoport, Bimeks acıbadem, Bimeks içerenköy, Bimeks ankara akköprü, Bimeks izmir bornova forum, Bimeks bursa maslak, D&R Etiler, D&R İstinye park, D&R kanyon, D&R suadiye ve D&R erenköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Üff bimeksten ses seda yok, telefona kimse bakmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bimeks kapalı çünkü 10dakika sonra açılacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O kadar kastım, stres oldum; ya oyunu beğenmeyeceğim ya da bilgisayarımda adam gibi çalışmayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aynı durum bende de var bilg kaldırmayabilir ben beğenmeyebilirim. görelim bkaalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Delacrimosa Hiç bir mağazada yok hepsini aradım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bimeks'e de mi gelmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar