Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok garip, ön siparişleri yollamaya başladık niye demezki bana telefonda adam o zaman. zaten mavi shop dediğin yer 50 metrekare yer bir birimin diğerinden haberi olmamasıda imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kurcalama abi şimdi :D yollamışlar işte napalım hehe kader kısmet işallah sakatlık olmaz. bakarsın ce yollarlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Arkadaşar su anda d&r larda satışı varmı bu oyunun yada başka yerlerde yoksa sadece ınternet uzerındenmı satışı var sımdılık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yarından önce hiçbir yerde yok şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 normalde oyun bugun paketlenip kargolanabilir durumda olsa mantıken dükkandada bugün satarlardı neden beklesinlerki ama diğer yandan kargo numaraları vermeleride kargolamışlar gibi gösteriyor. neyse ben her halukarda yarın gidip alıcam oynicam umarım sizinkiler yarın gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 HMM canlı canlı yarın alayım o zaman ben :D ınsallah her yerde mevcut olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ön siparişin mantıgı şudur zaten, önceden sipariş edersin, o oyunun çıktığı gün elinde olacak sekilde kargolarlar, sonucta bizim de elimizde yarın sabah 9 da olacak. tek fark yurt odamdan kılımı kıpırdatmamış olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 elinde stoğu olanlar da öyle kafasına göre satamaz, bkz: wow tbc satış günü gece 12 de dnrlardaki kuyruk (ben dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 myster1o said: elinde stoğu olanlar da öyle kafasına göre satamaz, bkz: wow tbc satış günü gece 12 de dnrlardaki kuyruk (ben dahil) Yanlız dostum wow ilk cıktıgında sorun yoktu tbc cıktıgında baya bi çoştu herkez conanın sımdılık bır fenomen grubu var burda olsun başka yerde olsun ama sıra olayını tahmın etmıyorum :D olmazda ınsallah B)- yoksa olurmu ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archelot Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Oyunun toptan fiyatı 56 ytl ona göre pazarlık yapın :D Ben toptan fiyatına aldım 2 tane .İnşallah yarın elimde olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Archelot said: Oyunun toptan fiyatı 56 ytl ona göre pazarlık yapın :D Ben toptan fiyatına aldım 2 tane .İnşallah yarın elimde olacak... tanesi 70 den 56 ytl mi düştü oyun 2 tane alınca ? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 d&r dada ne pazarlık yapılır ya. bide kimbilir kaç mbyte patch çekicez. öyle gelir gelmez oynamak yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben bugun rapidden indirdigimi kurup denedim toplamda 870mb civari bir sey indirdi once bir 64mb kusur sonrada 800luk parcayi indirdi ama serverlari cok iyidi en yuksek hizimla indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya beyler çok acil bi indirmemiz gereken update lerin linkini verirmisiniz yarın conanı aldığımda update beklemiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 valla benimkide kargoda taşima halindeymiş şu an. 23'ü sabahı elimde olur haralde benimde. güzel ya. finaller var 2 hafta boyunca gerçi, çok sararsa bittim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 myster1o said: ön siparişin mantıgı şudur zaten, önceden sipariş edersin, o oyunun çıktığı gün elinde olacak sekilde kargolarlar, sonucta bizim de elimizde yarın sabah 9 da olacak. tek fark yurt odamdan kılımı kıpırdatmamış olucam :)türkiyeden ön sipariş yaptıysan böyle değil. çnükü yarın sabah, aral ithalat kendi merkezinden firmalara gönderecek. d&r ları arayıp ayırtabiliyosunuz. d&r etiler 500 tane getirecekmiş, 2 si bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sendit.com -> status: Item Shipped (22nd May 2008) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ce'lerde yola cıkmıs 22/05/2008 15:42:32 Paketlendi 22/05/2008 19:14:36 Gönderildi YURTİÇİ KARGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkadaşlar muhtemelen mavishop kendi stoğundan yollamıyo,hatta stok tuttuklarını bile sanmıyorum hiç bi şekilde. size direk aral kargolamıştır kargo bilgilerini maviye ulaştırmıştır,mavide size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 elesso said: arkadaşlar muhtemelen mavishop kendi stoğundan yollamıyo,hatta stok tuttuklarını bile sanmıyorum hiç bi şekilde. size direk aral kargolamıştır kargo bilgilerini maviye ulaştırmıştır,mavide size. sonucta bizim paketler yolda, hepimiz mutluyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Evet sendit gönderdi ama ne zaman gelir orası meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 elesso said: arkadaşlar muhtemelen mavishop kendi stoğundan yollamıyo,hatta stok tuttuklarını bile sanmıyorum hiç bi şekilde. size direk aral kargolamıştır kargo bilgilerini maviye ulaştırmıştır,mavide size. ben yarın maviden elden alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 işte onlarada aral kargolamıştır bi miktar elden alıcaklar için,onlarada yarın ulaşır *!kıvırma çabaları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Arkadaşlar mavishop benim paketi göndermiş. Yarın elimde olmuş olacak. ;) Teşekkürler, Aral/Mavishop. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 elesso said: arkadaşlar muhtemelen mavishop kendi stoğundan yollamıyo,hatta stok tuttuklarını bile sanmıyorum hiç bi şekilde. size direk aral kargolamıştır kargo bilgilerini maviye ulaştırmıştır,mavide size. Yurtiçi kargonun sitesindeki takipte, gönderici Mavishop gözüküyor, Aral değil. Keza Aral oyunları çoktan almıştı, bandrolleri de dağıtmıştı. Oyunlar şu an D&R ve Mavishoplarda sizleri bekliyor bence, rahat olabilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar