Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl nereden alıcaksınız

camoka

Öne çıkan mesajlar

normalde oyun bugun paketlenip kargolanabilir durumda olsa mantıken dükkandada bugün satarlardı neden beklesinlerki ama diğer yandan kargo numaraları vermeleride kargolamışlar gibi gösteriyor. neyse ben her halukarda yarın gidip alıcam oynicam umarım sizinkiler yarın gelir :D
Sosyal ağlarda paylaş

myster1o said:
elinde stoğu olanlar da öyle kafasına göre satamaz, bkz: wow tbc satış günü gece 12 de dnrlardaki kuyruk (ben dahil)

Yanlız dostum wow ilk cıktıgında sorun yoktu tbc cıktıgında baya bi çoştu herkez conanın sımdılık bır fenomen grubu var burda olsun başka yerde olsun ama sıra olayını tahmın etmıyorum :D olmazda ınsallah B)- yoksa olurmu ::o
Sosyal ağlarda paylaş

myster1o said:
ön siparişin mantıgı şudur zaten, önceden sipariş edersin, o oyunun çıktığı gün elinde olacak sekilde kargolarlar, sonucta bizim de elimizde yarın sabah 9 da olacak. tek fark yurt odamdan kılımı kıpırdatmamış olucam :)
türkiyeden ön sipariş yaptıysan böyle değil.
çnükü yarın sabah, aral ithalat kendi merkezinden firmalara gönderecek.
d&r ları arayıp ayırtabiliyosunuz. d&r etiler 500 tane getirecekmiş, 2 si bende.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
arkadaşlar muhtemelen mavishop kendi stoğundan yollamıyo,hatta stok tuttuklarını bile sanmıyorum hiç bi şekilde. size direk aral kargolamıştır kargo bilgilerini maviye ulaştırmıştır,mavide size.

Yurtiçi kargonun sitesindeki takipte, gönderici Mavishop gözüküyor, Aral değil. Keza Aral oyunları çoktan almıştı, bandrolleri de dağıtmıştı.

Oyunlar şu an D&R ve Mavishoplarda sizleri bekliyor bence, rahat olabilirsiniz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...