Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DM gafları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz.

Benim ilk aklıma gelen ;

DM - Yanında bir tahta ağaç var.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Geyik ve ciddi anlamda yapılan Dm gafları farklı şeyler.

yukarıdaki linki iyi incelersen DM gaflarını da kapsadığını görebilirsin

mesela

dm: evet orduyla birliktesiniz şehir terkedilmiş gibi etrafta kimse yok npıcaksınız
bn:haneye tecavüz edicem
dm: hane kim?

gibi
Mesaj tarihi:
Horizon said:
1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz.

Benim ilk aklıma gelen ;

alper diye birini taniyor musun veterinerlik okuyordu yeni mezun oldu ahaha
Mesaj tarihi:
Oyunu çok dikkatli bir şekilde oynatıyordum. Oyuncular kilit bir hadise ile karşıkarşıya geldiler.Ölümkalım...

Ben ise yol arkadaşları bir karakteri canlandırıken muhabbete kaptırıp önemli bir detayı öttüm.sonradanda bu iyi karakteri kendi mallığım belli olmasın diye doğaçlama ile ajan olarka empoze ettim asdasfdasdgha
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
grubu seneryo gereği uyutmam gerekiyordu. hepiniz gizemli bir şekilde uydunuz dedim. Grupta biri hopp ben uyumam dedi. o anda bi bok kokusu geldi burnuma. adam elf di ve ben sıçmıştım (: çok pis bi yanlıştı hehe
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
MyDyingBride said:
Horizon said:

Benim ilk aklıma gelen ;

alper diye birini taniyor musun veterinerlik okuyordu yeni mezun oldu ahaha

hahah ben öle bi alper hatırlıyorum. uludağ mı? :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Benim ilk aklıma gelen ;

ahah :) değildiniz sanırım :)

bizde o aralar başlamıştık çünkü
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaş monster manual dan char yapmayı çok seviyodu, nitekim yaptı da, stone golem açtı bitane, grup ormanda uyuyor, bu giant da nöbet tutuyor (int 8 mi ne), gm arkandan zehirli bir ok yiyorsun dedi, bizim eleman immune um dedi, gm toparlamak için oku atan elfin yanındaki diğer elf oku atanın kafasına bitane patlatarak yaratık stone, immune o ne yapıyorsun dedi, sonra diğer elf sleeping arrow attı, arkadaş immune um dedi, bu seferde diğer elf son atanın kafasına bitane patlattı :)
  • Yeni Oluştur...