Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DM gafları

Horizon

Öne çıkan mesajlar

1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz.

Benim ilk aklıma gelen ;

DM - Yanında bir tahta ağaç var.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz.

Benim ilk aklıma gelen ;

alper diye birini taniyor musun veterinerlik okuyordu yeni mezun oldu ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu çok dikkatli bir şekilde oynatıyordum. Oyuncular kilit bir hadise ile karşıkarşıya geldiler.Ölümkalım...

Ben ise yol arkadaşları bir karakteri canlandırıken muhabbete kaptırıp önemli bir detayı öttüm.sonradanda bu iyi karakteri kendi mallığım belli olmasın diye doğaçlama ile ajan olarka empoze ettim asdasfdasdgha
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
MyDyingBride said:
Horizon said:

Benim ilk aklıma gelen ;

alper diye birini taniyor musun veterinerlik okuyordu yeni mezun oldu ahaha

hahah ben öle bi alper hatırlıyorum. uludağ mı? :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Horizon said:

Benim ilk aklıma gelen ;

ahah :) değildiniz sanırım :)

bizde o aralar başlamıştık çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
arkadaş monster manual dan char yapmayı çok seviyodu, nitekim yaptı da, stone golem açtı bitane, grup ormanda uyuyor, bu giant da nöbet tutuyor (int 8 mi ne), gm arkandan zehirli bir ok yiyorsun dedi, bizim eleman immune um dedi, gm toparlamak için oku atan elfin yanındaki diğer elf oku atanın kafasına bitane patlatarak yaratık stone, immune o ne yapıyorsun dedi, sonra diğer elf sleeping arrow attı, arkadaş immune um dedi, bu seferde diğer elf son atanın kafasına bitane patlattı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...