Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz. Benim ilk aklıma gelen ; DM - Yanında bir tahta ağaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 açılmıştı http://forum.paticik.com/read.php?16,1188611 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Geyik ve ciddi anlamda yapılan Dm gafları farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Horizon said: Geyik ve ciddi anlamda yapılan Dm gafları farklı şeyler. yukarıdaki linki iyi incelersen DM gaflarını da kapsadığını görebilirsin mesela dm: evet orduyla birliktesiniz şehir terkedilmiş gibi etrafta kimse yok npıcaksınız bn:haneye tecavüz edicem dm: hane kim? gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Neyse ben kendi yaptığım bi gafı anlatayım swde padawan a ders veriyorum 1 (yazıyla bir) tane padawan var Ben: Ders bitti dağılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Horizon said: 1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz. Benim ilk aklıma gelen ; DM - Yanında bir tahta ağaç var. alper diye birini taniyor musun veterinerlik okuyordu yeni mezun oldu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oyunu çok dikkatli bir şekilde oynatıyordum. Oyuncular kilit bir hadise ile karşıkarşıya geldiler.Ölümkalım... Ben ise yol arkadaşları bir karakteri canlandırıken muhabbete kaptırıp önemli bir detayı öttüm.sonradanda bu iyi karakteri kendi mallığım belli olmasın diye doğaçlama ile ajan olarka empoze ettim asdasfdasdgha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 anam yannıs yere msj =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 grubu seneryo gereği uyutmam gerekiyordu. hepiniz gizemli bir şekilde uydunuz dedim. Grupta biri hopp ben uyumam dedi. o anda bi bok kokusu geldi burnuma. adam elf di ve ben sıçmıştım (: çok pis bi yanlıştı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 MyDyingBride said: Horizon said: 1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz. Benim ilk aklıma gelen ; DM - Yanında bir tahta ağaç var. alper diye birini taniyor musun veterinerlik okuyordu yeni mezun oldu ahaha hahah ben öle bi alper hatırlıyorum. uludağ mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Horizon said: 1997-98 de Bursa da sanırım tek oynayan partiydik masa üstü FRP yi. Uzun süredir oynamıyorum iş ve zaman yüzünden , burada dolaşırken aklıma geldi açılmışmıdır bilmiyorum ama DM lerin yaptığı gaflar ciddi anlamda komik oluyor. Varsa ki kesin vardır burada toplayalım isterseniz. Benim ilk aklıma gelen ; DM - Yanında bir tahta ağaç var. ahah :) değildiniz sanırım :) bizde o aralar başlamıştık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 arkadaş monster manual dan char yapmayı çok seviyodu, nitekim yaptı da, stone golem açtı bitane, grup ormanda uyuyor, bu giant da nöbet tutuyor (int 8 mi ne), gm arkandan zehirli bir ok yiyorsun dedi, bizim eleman immune um dedi, gm toparlamak için oku atan elfin yanındaki diğer elf oku atanın kafasına bitane patlatarak yaratık stone, immune o ne yapıyorsun dedi, sonra diğer elf sleeping arrow attı, arkadaş immune um dedi, bu seferde diğer elf son atanın kafasına bitane patlattı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar