Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ilaveten arabesk de duyarsanız şaşırmayın , rakı sofrasını hazırlayıpta dolaşın derim :)
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bende çok güldüm onu duyunca, sanırım bağlamayı ana şehir Khemi'de değilde gittiğiniz ilk kasaba olan Khopshef Province'de çalıyor , ayrıca haritanın güneyinde Caravanserai (namı diyar kervansaray) diye bir kasaba bulunuyor.
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ahaha ben de gülmüştüm. Ama oyunun müzikleri harbiden çok sağlam olmuş, hatta bu senenin en iyi oyun soundtrack'ı seçilirse şaşırmam.
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sadece soundtrack ler mi, biz harıl harıl level kasmaktan farkında deiliz oyunda atmosfere saglam emek harcanmış görsel duysal şölen var resmen ,hatta sizinde dikkatinizi çekmiştir belki bazı yerlerde ayrıntılar bile insanı şaşırtacak kadar ince detaylı ...
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ben sarhoş korsanın yalpalaya yalpalaya iskeleye gelip çıkarıp işemesine de bayağı gülmüştüm =p
Öne çıkan mesajlar