Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 karakterini o donemde tamamliyosun daha ne ya lise donemi cok ozel bir donemdir benim gibi kisa metrajli yasayanlarda var, tadini cikarta cikarta yapanlarda var :P[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bizim lise sonlar bize (ben 10.sınıfım) bizi ne yapın edin sınıfta kalın gitmeyin 11'e diyolar:) şu an çok rahatım tabi de seneye bilmem tek sorun bizim matematik hocası vampir (kendi söledi valla:-)) bi o sorun çıkarıyo onun dışında cennet valla lise
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ah ya keşke fizbanların zamanlarını görebilseydik okulun altın çağları, süperdi eskiden cuma yarım gün, müdür kral, 8 sene aynı okulda okuyosun, resmen okul 2. evin oluo.. ama yinede Kal her türlü rulz![signature][hline]My poor friend me...
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 huleaaaaaaaan gene mı okul .......yaz gelsin uleeean bıktım erken kalkmaktan...................2. devre hizli geçer işallah.........[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away...
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 inşallah çok yavaş geçer ne kadar uzak öss o kadar iyi[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hmm gris iü coğrafya fakültesindesin o zaman sen? halı saha falan var hani? geçen seneler orda maç yapardık, böyle ne öss vardı ne karı kız hehe :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Lisede okuyanlar kıymetini bilsin.. Mükemmel bir olay lise... Unutmayın, hiçbir üniversitede arkadaşlarınıza o kadar yakın olamayacaksınız... Hiçbir üniversitede, dersden kaçıp eğlenmenin zevkini alamayacaksınız... Hiçbir üniversitede lisedeki o mükemmellik olmayacak... lise hayatımda hazırlık ve 1. sınıfta çok küfrederdim. Ama sonraları alıştım.. Çok sevdim... Keşke tekrar o ortamda bulunabilsem... Rağzıyım bir 4 sene daha okumaya... Yeter ki o ortam tekrar var olabilsin...[signature][hline]Profocio Hosting
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ne yazıkki öyle..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 aglicam ulean simdi son semesterimim yasiyodum son gununde icim burkuldu:( lise hayatinin sonlarini yasiyorum artik ve gercekten sonuba gelince degeri anlasiliyomus herkes gibi bende bunun gec farkina vardim ama iyi vakit geciridm yinede[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Volfied, 08 February 2004 14:31 tarihinde demiş ki: lise son um bi burukluk var icimde valla arkadaslarimdan ayrilicam ama gene de lise biticek bi sene bos dolasacaim icin super bi ozgurluk hissedicem 15 aralikta bitti gerci benim icin lise hayati su anda IB hayatindayim, mayis gecsin biticek egitim bir seneligine :) Tıpatımın Aynısı? (+1)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 böhünge:( iyiki hatırlattınız yaw:( ufh bi de çanta ders falan yapar deli hocalar ya.. (euheuh fransızcacı gelmez muhtemelen:))[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bi de siniftan bazi smartass ler onlara lise hayatini ozliceksiniz buraya yaziyorum dedigim zaman hadi len sanki kendisi unviersiteye gidiyo demezler mi... cok ozlicem liseyi tum arkadaslarimi, ve resmen yilbaslarinda flaan tekrar gordugumde herkesi anlicam biraz bilincli yaklsiyorum olaya yasamamis olsam da, ama herkes oole diyosa bisi vardir[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 walla liseyi özleyip özlemeyeceğimi yakında biraz dha sonra anlıycam.. bnm kendimce bi görüşüm var senelerdir deimedi okullar hakkında, şöle 2saatfalan daha geç başlasın okul, isterse yazın da olsun[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 gene donuyoruz kaderimizin carkina oy oy oy[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 moralim çok bozuk yav.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Benim de bozuk sinirlerim.. $u okul bitsin de yaz gelsiiin artıııık...
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ablası psikolojim bozuldu gitmek istemiyorum ya çok kötüyüm.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 aynen bende rapor almayi dusunuyodum ama oda dolmak uzere 24gun devamsizligim var. :( son bikac ay kaldi dayan diyorum kendi kendime ama dayancak gucum kalmadi. 12senedir okuyoruz ayiptir yahu.ara verme sansimiz olsa bari mesela ortaokuldan liseye gecerken bi sene ara verilse filan ne hos olurdu.[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hatta 9 ay tatil 3 ay okul olsa..... cillop olur beaa[signature][hline]------wazzup?-------
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 dayanamadım geldm bunu söylemeye 2 gündür sinir oldum bu topice hayır yarın açılmıyor bugün açılıyor :p oh be peheh :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hehe *!freeedooooommmmm*[signature][hline]sonunda yeniledim.
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hatta okul olmasa nasil olur?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Off ya 1 saat sonra evden cikacagim..Yine iskence yine iskence..*!Liseyi sevenlere iç geçirerek bakar,neden sevemediğine anlam vermeye çalışır.*[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 1 hour (60 minutes) to contact :P Simdi otur cantayi duzenle, ne bulursan at icine, sonra okulda hocadan azar isit unuttuklarin icin. Bari bi muzik cd si burn ediim de serviste falan dinlerim kendimden gecerim.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
Öne çıkan mesajlar