_Ra_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yeni Actigimiz Rp Servera Girmek Isterseniz Su Anlik 195.174.109.201,5555 İp Adresinden Girebilirsiniz.. Acc Alimlari: [email protected] adresinden Yapilicaktir. Sitemiz Ve Suponsorumuz 20 Subatta Faliyete Gececektir.. Iyi Gunler... NOT:Sponsor Adini Veremiyorum Su An Anlasma Asamasındayız Tam Kesinlesince Burda Duyuracagım...[signature][hline]Qurinia Uo Owner [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bir özgeçmiş yazarak başvuruyoruz arkadaşlar Neyse hayırlı olsunn...[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Developer_Bloody Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 daha önce baska bir serverda gmlik yaptım fakat bu kadar zevk almamıştım player olarak role playing gerçek ten çok zevkli[signature][hline]Die Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar