Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ct'hun var gel =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kj den önce trash var mı peki? Archi ve Illidan'dan önc yoktu.Sadece merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 2 mob sadece Mini mini void reaver lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 onlarda garibim warlocklar shardlansin diyedir heralde sad smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yok ya shard sorun olmuyo , KJden once 3 mob cekiyosunm zaten, hepsi shard verio, imp summonluyolar onlardan da shard cekilebiliyor. Shard konusunu cozmus sonunda blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Final boss öncesi dünya kadar trash temizleme fasıllarının bittiği iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kil'Jaeden i hate you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 shaman lazimmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ülser olucam bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 verin çarınızı geçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi bi jetona gecemmi sana kiljaden'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nihlathak said: Kil'Jaeden i hate you! kesinde az adam ninjalayalım badge bear run flm yapıyoduk negzel bende sevmiyorum 18saat busy adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hehehe jeton güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sen öle bir kafasındasın ki ot desek onada güleceksin wispy, rüyanda kj görür duruma gelmişsindir artık sen. Dİİİİİİİİİ Pİİİİİİİİİİ ESSSSSSSSSSSS yapmalıyım DİPİES :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Coool. En iyi denemeniz nedir ? %15-20 arasında sanırım ^^ Bizde şu mor renkli dondurma kılıklı varlığın hakkından gelemedik gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yarın ya da en geç öbürgün kesicek bir guild KJ'ı sanırım. SK, Method ya da Nihilum. US e pek ihtimal vermiyorum. İş güç bittikten sonra char'ı satıp hawai'ye yerleşiyorum. Sinister Strike parmağını da ameliyatla değiştiriyorum. Bir de Gerçekten dün gece rüyamda KJ ı gördüm bu arada tepip duruyodu knocback yiyodum. Method' a bol şans. SK ya şans mans yok hayvan gibi günde 15 saatten fazla raid yapmasalardı ne biz bu kadar kasardık ne de Method adım gibi eminim. Bugün yarın bitiyor Nihlathak sık dişini az kaldı : ) İyi geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 satıyo musun cidden? bari KJ'den bi drop al da öyle sat. gerçi hala trialsındır herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sizede bol sans, artik kim keserse kessin modundayim ya darlandim gercekten. Evet bugun yarin biter bu is oyle gozukuyor, insallah bugun biterde kurtuluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Lindoras said: Coool. En iyi denemeniz nedir ? %15-20 arasında sanırım ^^ Bizde şu mor renkli dondurma kılıklı varlığın hakkından gelemedik gitti :( %13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baah game over SK killed... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Şimdi gördüm ^^ http://www.mmo-champion.com/ ama sitelerinde güncelleme yok ya da ben göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla sk gaming yeni nihilum mu olacak wotlk da acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adam olsunlar önce :p Gz neyse işime geldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 allah kahretsin ya. su serefsiz sk dan nefret ederim. adamlar guild alip binbir turlu cakallikla guildlerden adam caldi. ustune 2 kill i de yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar