Rai_Guy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 1. acc 8/8 vengeful ud lock 3 k arena puanı 1400 shadowspell pve gearda bt mh attumentti zamannda 70 ud rogue mercilies glad karsık seti var maviler falan 70 ud mage vengeful mercilies karısık seti var old school 60 warrior 60 druid 60 hunter cabası bu acc ihtiactan 400 ytl dier acc ud lock var yne :D 2 mercilies 2 vengeful 2k arena puanı 1200 spell up in pve 60 warriorda var accde buda 250 ytl ilgilenenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 a bu arada 2. accmi rogue (oncelik allie) olan bi acc ile takas ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 8/8 vengeful nası oluo? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Adam aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kafa+omuzluk+pant+govde+el+silah+ofhand+wand=8 1 + 1 + 1 + 1 + 1+ 1 + 1 + 1 =8 1 erden8 tane dikkatinizi cektimi yada durun alt alta toplayım 1kafa 1omuz 1govde 1el 1bacak 1silah 1offhand +1wand ----- 8 umarım yeterlidir?(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Silahları saymadım tabi :p Direk 5/5 armor sete gitti aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 agresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adam aşmış falan diye sırf mesaj sayısını artrmak icin sacmalayana kibarlık etmem k bakmasın neyse eger samimi sorduysan sana diildi lafm 8/8 nasıl oluo dien ark sen alınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Heh ben ve mesaj sayımı arttırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ozaman amac ney o yazıyı yazmandaki eger bilmiorsan neyin ne oldugunu sus yada sor. biliyorsan aydınlat ama gereksiz konuşmanın sebebini bildirirsen ona gore ozur dileyim senden olmazmı? neymiş bu benm aşmış olmamın sebebi?(bunları mesaj arttırmak istemedigini ima ettigin icin sruorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Şudur: Ne diabloda ne set mantığı güden hiç bir oyunda, isimleri aynı diye item lar aynı setin parçası sayılmaz. Aşşağıda yazan bonusa katkı yapıyorsa yani item ı giydiğinde 1/x, 2/x sonuçları alıyorsan, o item setin parçasıdır benim mantığım. Arena setlerinde de sadece temel armor lar set bonusu veriyor, dolayısıyla gerisi bence setin parçası değildir, sadece o sezonun yan ürünleridir. Budur yani... (Daha agresif olurdum senin agresifliğine karşı hrm ne konu uzasın istemiyorum, hem msj sayımdan memnunum hemde çalışmam lazım...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 dikkatini cektyse 8/8 vengeful diyorum biraz turkceni konusturursan ben setin parcası oldugunu falan ima etmedigimi anlarsın oyunda 8 adet vengeful isimli item var ve bunların 8 ide bulunuyor oke ? kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bence yukarı gitmek lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar