Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 wow acc satılık bakmadan gecme kacmaz

Rai_Guy

Öne çıkan mesajlar

1. acc 8/8 vengeful ud lock 3 k arena puanı 1400 shadowspell pve gearda bt mh attumentti zamannda 70 ud rogue mercilies glad karsık seti var maviler falan 70 ud mage vengeful mercilies karısık seti var old school 60 warrior 60 druid 60 hunter cabası bu acc ihtiactan 400 ytl dier acc ud lock var yne :D 2 mercilies 2 vengeful 2k arena puanı 1200 spell up in pve 60 warriorda var accde buda 250 ytl ilgilenenlere duyurulur
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman amac ney o yazıyı yazmandaki eger bilmiorsan neyin ne oldugunu sus yada sor. biliyorsan aydınlat ama gereksiz konuşmanın sebebini bildirirsen ona gore ozur dileyim senden olmazmı? neymiş bu benm aşmış olmamın sebebi?(bunları mesaj arttırmak istemedigini ima ettigin icin sruorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Şudur:

Ne diabloda ne set mantığı güden hiç bir oyunda, isimleri aynı diye item lar aynı setin parçası sayılmaz. Aşşağıda yazan bonusa katkı yapıyorsa yani item ı giydiğinde 1/x, 2/x sonuçları alıyorsan, o item setin parçasıdır benim mantığım. Arena setlerinde de sadece temel armor lar set bonusu veriyor, dolayısıyla gerisi bence setin parçası değildir, sadece o sezonun yan ürünleridir. Budur yani...

(Daha agresif olurdum senin agresifliğine karşı hrm ne konu uzasın istemiyorum, hem msj sayımdan memnunum hemde çalışmam lazım...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...