Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Şimdi DynamicK (dolayısıyla nedanko) ile konuştum bu konuyu (itemlerin, skillerin, questlerin üzerine gelindiğinde çıkan popuplar) "malesef forumda gereksiz yavaslatma yapması muhtemel bir olay bu o yuzden yapamıyoruz" cevabı geldi. Bilginize 8-)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yaa abi bi bakın orneklerine, yapmıyo pek onemseyecek bi yavaslama.
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 forumda felan kesinlikle yavaslatma yapmiyor. neden dersen sayfa load olurken hic birsey yapmiyor, query i linke mouseover yaptiginda yapiyor.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Beyler lütfen nedanko'ya ve DynamicK'e yazın :p
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 olursa tatlı olur tabi ama çok gerekli gelmiyor bana bu özellik..
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 javascript ile harici js yazilsin, isteyen greasemonkey gibin biseyle haricen kullansin ? (hayir yazmam ben. mum yazsin. rahan da olur, bik bik edin basinda. racta dicem ama en tembeli o. ehe)
Darkthrone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Innuendo said: forumda felan kesinlikle yavaslatma yapmiyor. neden dersen sayfa load olurken hic birsey yapmiyor, query i linke mouseover yaptiginda yapiyor. Aynen dediğin gibi.Arkasındaki ajax kod parçası mouse'u nesne üzerine götürünce istekte bulunuyor. Yani amca direk sıkmış :P load ettiği kodda 3-5 satır bişi.
Öne çıkan mesajlar