Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death note la ilgili bisi

eregorn

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar sizden bi ricam var... death note filminin son karesinde L ve Light karsi karsiya gelio... o sahneyi photoshopla deistirebilirmisiniz? istek su: arka plan siyah, lightin gozleri ve saci kirmizi, L in gozleri ve saci mavi... eer yapabilirseniz boole bisi masa ustu yapcam... bak walla... simdiden saolun...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ben de bi şey sormak istiyorum. iki kere izledim ama hala anlamadığım bi nokta var. spoyler olabilir bilemiyorum;

ryuk daha ilk bölümde "senin ölmeni beklicem, o zaman da adını deftere ben yazıcam" diyo. ama son bölümde ölmesini falan beklemiyo anladığım kadarıyla, kafasına göre yazıyo. tam olarak anlamadım bu işi. ryuk neden yazdı, niye yazdı, nasıl yazdı; anlayan var mı? yani kira ile ryuk arasındaki anlaşmayı tam anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

ben de bi şey sormak istiyorum. iki kere izledim ama hala anlamadığım bi nokta var. spoyler olabilir bilemiyorum;

ryuk daha ilk bölümde "senin ölmeni beklicem, o zaman da adını deftere ben yazıcam" diyo. ama son bölümde ölmesini falan beklemiyo anladığım kadarıyla, kafasına göre yazıyo. tam olarak anlamadım bu işi. ryuk neden yazdı, niye yazdı, nasıl yazdı; anlayan var mı? yani kira ile ryuk arasındaki anlaşmayı tam anlamadım.

Son bölümde "Hapise girince ne zaman ölcen bilemem, beklemek sinir bozucu.Senin hayatın zaten bitti." gibi bişiy demiş olması lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...