eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 arkadaslar sizden bi ricam var... death note filminin son karesinde L ve Light karsi karsiya gelio... o sahneyi photoshopla deistirebilirmisiniz? istek su: arka plan siyah, lightin gozleri ve saci kirmizi, L in gozleri ve saci mavi... eer yapabilirseniz boole bisi masa ustu yapcam... bak walla... simdiden saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 animesinde var tam istedigin gibi sahneler =), oradan yap bence, filmdeki kira dunyanın en ezik yuzune sahip insan falan zaten, kira'nın karizmasıyla uzaktan yakından alakası yok eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bakarim... umari oole bi sahne bulabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben de bi şey sormak istiyorum. iki kere izledim ama hala anlamadığım bi nokta var. spoyler olabilir bilemiyorum; ryuk daha ilk bölümde "senin ölmeni beklicem, o zaman da adını deftere ben yazıcam" diyo. ama son bölümde ölmesini falan beklemiyo anladığım kadarıyla, kafasına göre yazıyo. tam olarak anlamadım bu işi. ryuk neden yazdı, niye yazdı, nasıl yazdı; anlayan var mı? yani kira ile ryuk arasındaki anlaşmayı tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 soulberry said: ben de bi şey sormak istiyorum. iki kere izledim ama hala anlamadığım bi nokta var. spoyler olabilir bilemiyorum; ryuk daha ilk bölümde "senin ölmeni beklicem, o zaman da adını deftere ben yazıcam" diyo. ama son bölümde ölmesini falan beklemiyo anladığım kadarıyla, kafasına göre yazıyo. tam olarak anlamadım bu işi. ryuk neden yazdı, niye yazdı, nasıl yazdı; anlayan var mı? yani kira ile ryuk arasındaki anlaşmayı tam anlamadım. Son bölümde "Hapise girince ne zaman ölcen bilemem, beklemek sinir bozucu.Senin hayatın zaten bitti." gibi bişiy demiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 aslında düşündüm de, ölüm cezası alıcak filan da olabilir. çünkü bi bölümde idama mahkum bi adamı tv'ye çıkarıp kira'ya yem olarak sunuyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Fortuna said: Son bölümde "Hapise girince ne zaman ölcen bilemem, beklemek sinir bozucu.Senin hayatın zaten bitti." gibi bişiy demiş olması lazım. bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok japonayda idam cezasi varda misal gecen sene trafige kapali akibaya tirla dalip katliyam yapan adamin idam edilmesi 1-1.5 sene surdu bekleyemem dedigi o heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar