Chatlacks Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 SElamlar Ben kendi serverimde mana ve astam ayarlarını yapamadım. Daha doğrusu nerden yapacağımı anlayamadım. Bu topici bu konu için açtım acaba nasıl stamina düşüşünü engelleyebilir ve mana gainini artıra bilirim? Teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 www.paticik.com/scripts te yazıyordu onlar.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Sphere.ini nin içinden bunları bul ve verdiğim gibi ayarla.En uygunları bu... StaminaLossAtWeight=140(Bu stamina kaybı) RunningPenalty=2(Buda koşunca alınacak "%" oranındaki stamina)[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Ha birde "mana" nın artış hızına gelince; spheretables.scp nin içinden Skill Meditationu Bul Ve "Delay" yazan bölümü ayarla.... Eğer direk istersen şöylede yapabilirsin... [SKILL 46] DEFNAME=SKILL_MEDITATION KEY=Meditation TITLE=Stoic DELAY=0.1,0.2 STAT_STR=10 STAT_INT=100 STAT_DEX=10 BONUS_STR=5 BONUS_DEX=90 BONUS_INT=5 BONUS_STATS=20 ADV_RATE=10.0,200.0,800.0 ON=@Fail SRC.MESSAGE Konsantrasyonunu kaybettin.[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Rotweiler, 08 February 2004 18:00 tarihinde demiş ki: RunningPenalty=2(Buda koşunca alınacak "%" oranındaki stamina) runningpenalty karakterin kendisinde var olan, yani üstünde hicbisi olmasa da olacak agırlıgı deil miydi ya? naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hayır... Sanmıyorum...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar