kralweb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arklar yaratıklar stone büyüsü atılınca duvardan geçior.(hepimizin bildiği gibi). ve ör:mezardaki parmaklıklardan da geçiolar. ben 1-2 stone scribi yükledim fakat problemlerim oldu. sizin kullanıpta tavsiye ettiğiniz scripleri örenmek istiyorum. help me pls...
kralweb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bi şey daha guild taşı koymak istediğimde serverımız guild kurulumuna kapalıdır. dior bunu nasıl açabilirim ve guild taşındaki yazıları nasıl düzenleyebilirim
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 guild taşı scriptini bul. orda engelleyen bi satır oldugunu görüceksin. sil onu bu arada: spheretable_x.scp yi aç orda wall of stone u şu şekilde değiştir [Spell 24] DEFNAME=s_wall_of_stone NAME=Wall of Stone SOUND=snd_SPELL_WALL_OF_STONE RUNES=ISY CAST_TIME=1.5 RESOURCES=i_reag_blood_moss,i_reag_garlic RUNE_ITEM=i_rune_WALL_OF_STONE SCROLL_ITEM=i_scroll_WALL_OF_STONE FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FX_TARG | SPELLFLAG_FIELD EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=30.0 MANAUSE=9 SKILLREQ=MAGERY 30.0 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 07 February 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
patara Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Brit mezarda ( Ön Kapının sol köşesi ) tahmin ediyorum npc ler oradan çıkıyor. Orada yere bir taş koy kurtul
Öne çıkan mesajlar