kralweb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arklar yaratıklar stone büyüsü atılınca duvardan geçior.(hepimizin bildiği gibi). ve ör:mezardaki parmaklıklardan da geçiolar. ben 1-2 stone scribi yükledim fakat problemlerim oldu. sizin kullanıpta tavsiye ettiğiniz scripleri örenmek istiyorum. help me pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bi şey daha guild taşı koymak istediğimde serverımız guild kurulumuna kapalıdır. dior bunu nasıl açabilirim ve guild taşındaki yazıları nasıl düzenleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 guild taşı scriptini bul. orda engelleyen bi satır oldugunu görüceksin. sil onu bu arada: spheretable_x.scp yi aç orda wall of stone u şu şekilde değiştir [Spell 24] DEFNAME=s_wall_of_stone NAME=Wall of Stone SOUND=snd_SPELL_WALL_OF_STONE RUNES=ISY CAST_TIME=1.5 RESOURCES=i_reag_blood_moss,i_reag_garlic RUNE_ITEM=i_rune_WALL_OF_STONE SCROLL_ITEM=i_scroll_WALL_OF_STONE FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ | SPELLFLAG_HARM | SPELLFLAG_FX_TARG | SPELLFLAG_FIELD EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=30.0 MANAUSE=9 SKILLREQ=MAGERY 30.0 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 07 February 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Brit mezarda ( Ön Kapının sol köşesi ) tahmin ediyorum npc ler oradan çıkıyor. Orada yere bir taş koy kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar