Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radeon 9600 Ve Kitlenme sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
9600 Pro ve 9700 pro kullaniyorum..ikisinde de zaman zaman kitlenme yasaniyor..9600 e ozgu bi durum oldugunu zannetmiyorum..Full scan yapmayi dene.. sorun cikabiliyor bazen..[signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE
Mesaj tarihi:
9700pro kullanıorm, kitlenme yaşamadım ben de hiç ..
sorunun dier parçalardan olma ihtimali var mı ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
Bende asus 9800XT ve asus TI4800(gf4) var ikiside arada kitlenmeler yapiyo daha doğrusu bilgisayar kitlenmiyo oyun çöküyo fakat hiç bişeye müdahale edemiyosun sonra mecburi reset.
Mesaj tarihi:
bende FX5600 kullanıyorum ama çok nadir kitlenme yaşıyorum.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Ati Radeon 9600 Pro kullaniyorum. Günde en az 1 kere oyun kapaniyor (herhangi bir hata vermeden). Forumlarda gördüğüm kadarı ile "Ubese Helmet giyen bir dişi" görünce bazı ekran kartları delirebiliyormuş. Deneme fırsatım olmadı.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master
Mesaj tarihi:
said:
Stream, 05 February 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
"Ubese Helmet giyen bir dişi" görünce bazı ekran kartları delirebiliyormuş...

Benim makina da bikini içinde sarışın bi dancer hatun görünce kendini formatlıyo... :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :(

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman
Ex-Master Creature Handler, Ranger
(R.I.P.), Eclipse

• Admin
Mesaj tarihi:
9600pro var ve allahın emri her açtığımda oyun çöküyor zoraki reset atmak gerekiyor uyuz bir olay.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 06 February 2004 11:36 tarihinde demiş ki:
9600pro var ...

Neden Nvidia almazsınız ki, anlamıyorum valla... Varsa paranız alın bi FX Ultra paşalar gibi oyununuzu oynayın...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

Mesaj tarihi:
yukarida belirttigim gibi fx5600 um var, hic de pasalar gibi degil meret. direk cakiliyor, her oyun seansinda en az 2 reset. islemci athlon 2000+, anakart epox nforce2, ram lerde ddr400 kingston.
Mesaj tarihi:
namesaar harika oldu , seni buldugum eheh.

nerdeyse ayni sistem:

fx5600
1gbddr400 ram
epox anakart
amd 2500

cogu sey ortanin gerisinde olmasina ragmen, fps 10 u gecmiyor, 1280 res deyken.

senin nasıl ?[signature][hline]eededo tha Royal Guard
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
1280 de oynadığın için, bende 1280 de oynadığım zamanlarda fps 15 den yukarı çıkmıyordu.

şu an 1024x768 oynuyorum min. 15fps, şehir dışında iken 29fps oluyor...[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
1024 acaip ufak oluyo ekran, bi inventory penceresi koca ekrani doldurabiliyor, 10 fps ye raziiym yani:)[signature][hline]eededo tha Royal Guard
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Mesaj tarihi:
Belki alakasi olmayabilir ama bende de son zamanlarla kitlenmeler olmaya baslamisti. Ilk once ekran kartindan suphelendim ( GF2 Mx400 64mb ) bende tabi diger donanimlarda da ihtimaller dusundum.Bir arkadasimin istegi uzerine makinemde kullandigim bir antivirus programi ve firewall olmasina ragmen Antivirus.com adresinden web uzerinden tarama yaptirdim.Sonuc olarak makinemde 2 trojan ve bi kac virus bulup temizledi. O gunden sonra ( son bir haftadir )bir daha kitlenmedi makine belki tesaduftur ama denemekte yarar var.[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Mesaj tarihi:
said:
Enginar, 06 February 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
Valla geforce mx 64mb var çok nadir kitleniyorum. Çözünürlük 1200 küsür. Coronete giremiyorum o ayri. :P

Ulen müho lagden şikayet ediosun, oynadığın çözünürlüğe bak. 1024e düşür de dene bakalım o zaman nası oluyo...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr:

Devvo Ki'yyst
Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer
Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman
(R.I.P.), Eclipse

• Yeni Oluştur...