MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 9600 Pro ve 9700 pro kullaniyorum..ikisinde de zaman zaman kitlenme yasaniyor..9600 e ozgu bi durum oldugunu zannetmiyorum..Full scan yapmayi dene.. sorun cikabiliyor bazen..[signature][hline]KUTADGU BİLİG (RIP)- ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 9600XT var ve hiç böyle bir sorun yaşamadım ?[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 9700pro kullanıorm, kitlenme yaşamadım ben de hiç .. sorunun dier parçalardan olma ihtimali var mı ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bende asus 9800XT ve asus TI4800(gf4) var ikiside arada kitlenmeler yapiyo daha doğrusu bilgisayar kitlenmiyo oyun çöküyo fakat hiç bişeye müdahale edemiyosun sonra mecburi reset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende gforce fx var ama aynı olaylar banada oluyo bi kaç saatte bir[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 fx5600 kullanıyorum. her 2-3 saatte bir kilitlenme yasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende FX5600 kullanıyorum ama çok nadir kitlenme yaşıyorum.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ati Radeon 9600 Pro kullaniyorum. Günde en az 1 kere oyun kapaniyor (herhangi bir hata vermeden). Forumlarda gördüğüm kadarı ile "Ubese Helmet giyen bir dişi" görünce bazı ekran kartları delirebiliyormuş. Deneme fırsatım olmadı.[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Stream, 05 February 2004 16:26 tarihinde demiş ki: "Ubese Helmet giyen bir dişi" görünce bazı ekran kartları delirebiliyormuş... Benim makina da bikini içinde sarışın bi dancer hatun görünce kendini formatlıyo... :-D[signature][hline]:( "Cehennemi dünyada yaşamak için, aşkınızın reddedilmesi yeter..." :( Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Rifleman Ex-Master Creature Handler, Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 9600pro var ve allahın emri her açtığımda oyun çöküyor zoraki reset atmak gerekiyor uyuz bir olay.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Virus, 06 February 2004 11:36 tarihinde demiş ki: 9600pro var ... Neden Nvidia almazsınız ki, anlamıyorum valla... Varsa paranız alın bi FX Ultra paşalar gibi oyununuzu oynayın...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 yukarida belirttigim gibi fx5600 um var, hic de pasalar gibi degil meret. direk cakiliyor, her oyun seansinda en az 2 reset. islemci athlon 2000+, anakart epox nforce2, ram lerde ddr400 kingston. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 namesaar harika oldu , seni buldugum eheh. nerdeyse ayni sistem: fx5600 1gbddr400 ram epox anakart amd 2500 cogu sey ortanin gerisinde olmasina ragmen, fps 10 u gecmiyor, 1280 res deyken. senin nasıl ?[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 1280 de oynadığın için, bende 1280 de oynadığım zamanlarda fps 15 den yukarı çıkmıyordu. şu an 1024x768 oynuyorum min. 15fps, şehir dışında iken 29fps oluyor...[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 1024 acaip ufak oluyo ekran, bi inventory penceresi koca ekrani doldurabiliyor, 10 fps ye raziiym yani:)[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ben sehir icinde 15-20, sehir disinda 29-32 civari aliyorum. eger makinanin cani diskten swap dosyasi kullanmak isterse yukleme bitene kadar 5 fps ye falan da dustugum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Valla geforce mx 64mb var çok nadir kitleniyorum. Çözünürlük 1200 küsür. Coronete giremiyorum o ayri. :P[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Belki alakasi olmayabilir ama bende de son zamanlarla kitlenmeler olmaya baslamisti. Ilk once ekran kartindan suphelendim ( GF2 Mx400 64mb ) bende tabi diger donanimlarda da ihtimaller dusundum.Bir arkadasimin istegi uzerine makinemde kullandigim bir antivirus programi ve firewall olmasina ragmen Antivirus.com adresinden web uzerinden tarama yaptirdim.Sonuc olarak makinemde 2 trojan ve bi kac virus bulup temizledi. O gunden sonra ( son bir haftadir )bir daha kitlenmedi makine belki tesaduftur ama denemekte yarar var.[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Enginar, 06 February 2004 21:38 tarihinde demiş ki: Valla geforce mx 64mb var çok nadir kitleniyorum. Çözünürlük 1200 küsür. Coronete giremiyorum o ayri. :P Ulen müho lagden şikayet ediosun, oynadığın çözünürlüğe bak. 1024e düşür de dene bakalım o zaman nası oluyo...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar