barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yazın : deniz,kum,güneş,alkol,seks kışın: mangal,alkol,seks olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barnacle said: yazın : deniz,kum,güneş,alkol,seks kışın: mangal,alkol,seks olabilir bunu yazmaya gelmiştim. izmir'li kafası başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 En baba guide ı ben hazırlarım 15 yıldır çeşme'de takılan biri olarak ama çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Çok kısa yazayım, Gitmeniz gereken mekanlar, Deli deli (Alaçatı port'da.. Yemek ve warm up.) 7800 (Emre Ergani'nin mekanı, boyalık'ta, 2012 yaz için Seaside'ı da almış, herkesin alınmayacağı elegant bir mekan daha geliyor bu yaz.) Riders (Alaçadı'da yeri biraz sapa, herkes bilmez. 3-4 civarı hareketlenir 6 ya kadar falan sürer. Herkes kafası güzel gelir, sıradan insanlar gelmez. Genellikle İzmir'in ve İstanbul'un üste kesimi kapanış mekanı olarak tercih eder.) Babylon yazılmış çok güzel konserler olur, festivaller olur. Geçtiğimiz yaz chill out festival vardı, inanılmazdı. Öğledensonra başlayıp sabaha kadar sürdü.) Aqua; Paşalimanı'nda, full deniz manzarasına karşı sıcak havuza girip mojitonuzu yudumlarken beni hatırlayın. Gidilmemesi gerekenler; Aya Yorgi koyundaki bütün mekanlar, çok popüler olmalarına karşın yazın özellikle haftasonları LEŞ oluyor. Arabayla giderseniz 1-1.5 saat trafikta kalmanız olası. İnanılmaz kalabalık, her önüne gelenin hücum ettiği popüler mekanlar. Es kaza içeri girseniz bile yer bulmanız imkansıza yakın olur.. Bu mekanlar genel olarak oldukça pahalı ama ulan 3 gün gitmişim düzgün insanlar olsun etrafta, mal mal tiplerle takılmayayım para giderse gitsin amk tatili için uygun mekanlar, bilginize. yoruldum, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 çeşmede serdar ortaç çalmayan mekana gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 7800 çok kötü bence ya bi yer yapalım adını elit mekanı koyalım elitler gelsin diye yapılmış bi yer mimarisi dekoru yeri manzarası iyi güzel çalışanlar hanzo hizmet barzo öyle -yozdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bu saydığım mekanların hiçbirinde serdar ortaç demet akalın ot bok çalmaz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barnacle said: çeşmede serdar ortaç çalmayan mekana gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 serdar ortaç ve demet akalın dinleyen kızların iyi seviştiği, kolayca tavlandığı bilimsel bir gerçeksfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Abi sevişmek için kötü müzik dinleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 makina mühendisiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 serdarla demet gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Geçen radyoda serdar ortaç'ın yeni şarkısını anons ettiler EYVAH YAZ GELİYOR dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben geçen alsancakta mini şort baldırı çıplak kız görünce -geceydi- aha yaz gelmiş dedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yalnız harbiden yaz gelse de yeni şarkı çıksa 5 aydır aynı şarkılar lan radyoların playlistleri bile değişmedi sabah 11.03te ah ay follow diyen karı çıkıyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yaza bunu dinleyerek hazırlanıyorum ya http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 barnacle said: ben geçen alsancakta mini şort baldırı çıplak kız görünce -geceydi- aha yaz gelmiş dedim ya. ankaralılarda bereleri çıkartınca aha yaz geldi diyorlar. bugün panora'da hala kar vardı bazı köşelerde. nisan'ın 5indeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 abi yazık sana ya :/ izmirden sonra bi tek istanbul keser adamı ki o da kesin değil. benim gibi trafikten, aşırı kalabalıktan nefret ediyorsan zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 beni izmirden sonra hiçbiyer kesmez onu anladım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ben sevmiyorum izmir'i ya. istanbul'u da sevmiyorum. Türkiye'yi sevmiyor olabilirim komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 istanbulu sevmek tamamen oturduğun lokasyon ile ilgili. ataşehirde oturunca istanbulu sevmek te zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 sipeyskeyk said: En baba guide ı ben hazırlarım 15 yıldır çeşme'de takılan biri olarak ama çok zor. surda mutlaka yemelisiniz, surayi mutlaka gormelisiniz dedigin bir yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 riglous said: sipeyskeyk said: En baba guide ı ben hazırlarım 15 yıldır çeşme'de takılan biri olarak ama çok zor. surda mutlaka yemelisiniz, surayi mutlaka gormelisiniz dedigin bir yer var mi? Yani rakı balık yapılmalı kesinlikle. Beklentiye göre farklı yerler var... Sezon dahili için konuşuyorum, Dalyanköy tercih edilir çoğunlukla yerli turistler tarafından. konsept; pahalı, sosyetik ama gerçekten lezzetli. Önerebileceğim yer Körfez ve Cevat, bu ikisi işi götüren yerler. Ben böyle giyinip süslenip balıkçıya gelen tiplerden, sıkışık tepişik oturmaktan hoşlanmıyorum derseniz Çiftlikköy ve Şifne tarafında mükemmel salaş balıkçılar var. Istakozcu Canbaba var çiftlikköy'de, şiddetle tavsiye ederim. Özellikle böcek yemek isteyenler gider zaten, belirli bir müşteri kitlesi vardır. Şifne'de ise Ferdi Baba çok iyidir. İki yer de Çeşme'nin merkezine biraz uzak 20-25 dk civarı ve dönüşte KESİNLİKLE çevirme olacak yerler, araba kullanacak varsa malesef içmemesi gerekiyor kesinlikle :) Dost Pide var meşhur, bir yiyin derim pidesini. Ilıca'da. Kumru yemeden gitmemek lazım tabi, Kumrucu Erol var Yıldızburnu'nda,. Kumrucu Şevki çok popüler, muhtemelen oraya yönlendirilirsiniz ama Erol'un kumrusu çok daha başarılı, genelde İzmir'liler tercih eder işi bildiklerinden dolayı :) Şık güzel bir yemek yiyeyim dersen Tuval var Alaçatı'da, başarılıdır yemekleri. Ama özellikle haftasonları İstanbul sosyetesinin akınına uğrar Alaçatı, yolda zor yürürsün yani o derece. Meraklısı var tabi. Deli Deli var yine Alaçatı Port'da, yine sosyetik. Yazmıştım zaten. Hem yemek, hem warm up bir mekan. Taş fırında sütte laos yiyin, beni hatırlayın :) Bu kadar şimdilik başka gelirse aklıma yazarım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 çiftlikköy neydi ne oldu arkadaş ya. bi arazi kapatamadık ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar