Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorumsuz

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
Xaer_Aloneheart, 06 February 2004 03:46 tarihinde demiş ki:
biz de onu koçbaşı olarak yapıyoruz. 5-6 kişi kafası ileriyi gösterecek şekilde kurbanı tutar. ayakkabıları çıkartılır. biryere saklanır daha sonra metal dolaplar karşıya alınır. koşulur ve güüüm! güüüm! :) çok piskopat hissettim hehe..
resimde ise baba direk testislerden başlıo infaza :)

Hadi ya koçbaş sadece bizde var sanıyordum. Biz de ilk furya çıktığında herkese yaptık ama ondan sonra daha bir ceza olarak yapıyoruz koçbaşı. Bazen koçbaş yaptırmamak için direnen olursa daha zevkli oluo; okul çıkışı tüm sınıf beraber yapıyoruz koçbaşı. Bazı adamlar oluyor ki adama koçbaş yapmak için gittik yanına gel maç varmış cs taktiği yapalım dedik, getirdik. Biri yanına çağırdı, söyledi koçbaş olayını, gittik önce onu koçbaş yaptık sonra asıl adamı. Bi de nöbetçi hocalar tırsıyo noluo bunlar kavga mı ediyor die yanımıza geliolar, adam direk yere bırakılmak suretiyle test çözülüyor havası verilir. Bi de diğer okullardan ziyarete falan gelen olursa onlara da zevkle uyguluyoruz. Bu arada videoları var bi arkadaşta, unutmazsam koyim bi hosta zevkle izleyin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 08 February 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
Resim Sümer kralı Gılgamış ve yoldaşı Enkidu'nun Huvava adlı yaratığı kesmelerinin tasfiridir.

Anlatılana göre Gılgamız her ne kadar 2/3 tanrı olsa da (tanrıça Ninsun'un oğlu olduğu inancı hakim) 1/3 ü insan olduğundan elbet bir gün ölecektir. Düşünür ki "Öyle bir şey yapmalıyım ki adım ben öldükten sonra da hatırlansın"
Ve böylece büyük ve ulu ağaçların olduğu diyardaki Huvava'yı öldürmeye karar verir. Çünkü Huvava gemi, ev, vs yapmak için ağaç kesmeye gelenleri öldürüyor ve Huvavayı öldürürse insanlar bu sıkınttıdan kurtulacak, yüzyıllar boyunca Gılgamışın adı anılacaktır.

Gılgamış öyle bir öldürme yolu seçmiş ve bu resmedilmişki bugün burda tartışıyoruz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...