Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Neyse saka maka değişti baya ihtiyaçlar; Enc Shaman Resto Shaman SP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sergiden karpuz alior sanki muahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ?? komik mi sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Zergling said: sergiden karpuz alior sanki muahhaha Ergh?! Bu ne şimdi, ne yazayım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Guncel! Hemen tum classlari recruit ediyoruz. M'uru 2. faz %24 en iyi deneme(kill e 5 kala da diyebiliriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Al'Akir'de zaten 3-5 tane adam var 3 ünü ben 5 ini sen tanıyosun =) Patiden Al'Akir'de oynayanların çoğu ya bu başlığa cesaret edip bişi yazamıyordur yada guildi zaten bu seviyededir. O yüzden burdan ekmek çıkacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 14% : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Julifton said: Al'Akir'de zaten 3-5 tane adam var 3 ünü ben 5 ini sen tanıyosun =) Patiden Al'Akir'de oynayanların çoğu ya bu başlığa cesaret edip bişi yazamıyordur yada guildi zaten bu seviyededir. O yüzden burdan ekmek çıkacağını pek sanmıyorum. X-realm olablir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Olabilir tabi. Neden olmasınki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ihtiyac varmı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nondos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Var, su an ara verdik yaz tatiline gitti herkez.20 Gün sonra raidler yeniden başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 mage ile gelirim ama item yetermi bilemem 3 aydır kapalı heralde acc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 expensiona warlock la warrior lazimmi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar