Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok yönlü yardıma ihtiyacım var, need back up!

aente

Öne çıkan mesajlar

şimdi doğum günüm yaklaşıyor bende ailemden hediye yerine nakit, çek, bono ve tahvil alımı yapmayı planlıyorum.
ihtiyacım olan alacağım ve karar veremediğim ürünler konusunda yardım istiyorum.

ilk olarak 200 ytl civarına şu an ki ekran kartımdan iyi olacak, stalkerdır, cod4tür ne bileyim yeni oyunları en azından medium graifkle iyi performansla çalıştıracak bir kart bulabilir miyim?
şu an da x800gt kullanıyorum(475mhz işlemci gddr3 256bit veriyolu 980mhz bellek hızı 256 ram, zamanında o fiyata çok iyi karttı özellikle 256bit olayı şu anda bile çok zor bulunan bir özellik gördüğüm kadarıyla)

artı alacağım bu kartlar şu anda ki amd 3500+ ile kullandıgım epox anakartıma olur mu, sadece pci desteğimin olması yeterli mi?

gerçekten yeterli bir artış sağlamayacaksa ekran kartı almayı erteleyip 1gblık bir ram alıp bir de plantronics kulaklık falan almayı düşünüyorum, ona göre bir seçim yapıcam.

birde iyi soğutmalı(7/24 açık bilg dediğim gibi) acayip sessiz-ya da şimdi ki 30dolarlık aopen kasamdan daha sessiz- 100ytl yi aşmasa iyi olabilecek bir kasa öneriniz var mı?

teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki ekran kartın AGP mi onu anlamadım. PCI demişsin. Eğer kastettiğin PCI express değilse, yani anakartında sadece AGP ve PCI slotları varsa, AGP ekran kartı almak zorundasın. Seninkinden iyi AGP kartı bulman kolay değil, bulsan da pahalı olur ve değmez bence.

Bilgisayarı sessizleştirmek için yeni bir kasa almak yerine kasanın içindeki fanları sessizleştirmeye bak. Fanların yeterince sessiz değilse istediğin kasayı al sesi kesemez. Kasa sadece fanların gürültüsünü belli bir yüzdeyle azaltıyor diye düşünebilirsin. İşlemci, ekran kartı ve kasa fanları arasından en çok gürültü yapan fanlarını belirle ve onları sessizleriyle değiştir derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...