Forme Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 merhaba, kadıköy civarında aoc oynayan birileri yada oynatan cafe gibi biryerler varmı, inernet üzeirnden cd key almayı düşünüyorum da install dosyalarını çekmek yerine external hard disckle gidip alabileceğim biryer varmı yada bunu satabilecek birisi olsa da olur. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 su an nettende alsan araldanda alsan gene 23 unde baslıyacaksın. ha yok ılla download etmek ıstıyorsan kadıkoyun neresındesın.hallederız bır sekılde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jonywayt said: su an nettende alsan araldanda alsan gene 23 unde baslıyacaksın. ha yok ılla download etmek ıstıyorsan kadıkoyun neresındesın.hallederız bır sekılde. himmm 23 ünü beklemedne başlayabilirim sanıyordum netten alınca, o zaman anlamsız netten almak, bekleyip 23 ünde başlarım mecburen. ama alıp bugün başlamak mümkünse koşuyolundayım ben kadıköy civarından alırım elinde olan birisinden. mavishopla konuştum ön siparişler dolmuş 23 ünde d&r lara gelmesini beklicez sanırım. teşekkürler yinede cevap ve ilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 23unde gelicekmiymiski D&R'a kesin olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aral forumlarında gecıkme yok dıyor :D dnr ıcındekı arkadasımı aramak lazım vakıt daralıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla arayip ogrenirsen kesin cevap cikarsa guzel olur gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Forme said: mavishopla konuştum ön siparişler dolmuş 23 ünde d&r lara gelmesini beklicez sanırım. Bu bilgi doğru mu? Ben bugün sipariş verdim mavishopun internet sitesinden? Karttan da parayı çekti mavishop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 degil ben musteri temsilcisiyle konustum internetten verilebiliyo siparis elden almak icin on siparis veremiyosun ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Şimdi aradım mavishopu. Collector's edition satışı bitmiş. Ancak normal paketlerin satışı devam ediyor. Herhangi bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Revenant said: degil ben musteri temsilcisiyle konustum internetten verilebiliyo siparis elden almak icin on siparis veremiyosun ama sanirim. Önsipariş'in ne olduğunu kavrayamamışsın sanırım :) Sen paranı ÖNceden ödeyip SİPARİŞ veriyorsan, ister elden alırsın, ister 2 ay sonra alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jony dnr daki elemani arasana bi :P kac para olcak aflan ogreniver plx thnx .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 75-90 ytl arası birşey olur bence türkiyede yanılmıyorsam, amerikada da pc oyunu olduğu için 49-59 arası bi fiyata çıkar ama 49.99 olur buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iyiymis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 80 den fazla olmaz umarım ya :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sana su yok evren ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 100'ün altına olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ayip o zmn :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bu arada gelen son bilgilere gore collectors edition boxlar 1 gun erken gelebilirmiş , bu da demek oluo ki cuma günü elimize ulaşabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Normal editionlar 70-80 lira arası olacak, orası kesin. Maks. 80 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 super o zmn .P bakalim dnr larda ogleden once olucakmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 etiler/hisarüstü'nde harddiskten çekicek falan varsa gelsin buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Cuce said: 100'ün altına olmaz bence max 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gamersloot'tan almak mantıklı download sorununuz yoksa kutusuda olmayıversin. wow gibi cılkı çıkarsa acc. alım satımı zaten elinize illaki bir kutu geçer :P bu arada funcomdan çekiyorum ama birtürlü max çekmiyor meret 35-45 arası sürünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 vallahi ben bugun mavi shop u aradım 23 ünde almak istiyoruz 4 tane bunun için ön sipariş vermek istiyorum nasıl yaparım dedim. ön siparişlerimiz doldu ancak 23 ünde arayın tekrar akşamüstü elimizde kalanlara göre bakarız dediler. aral ı da aradım şu an bir gecikme görünmüyor 23 ünde öğlen saatlerinde oyun satışda olucak dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar