Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yaw en azından bi anime forumu açılsa?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 karakedi abi siz hentai sitesi açın kulunuz, köleniz olayım :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ama sendekiler hep dublajlıdır ben de öylesini sevmiyorum. bi de bişey söyleme ihtiyacı duyuyroum ehem... ANİME FORUMU İSTERİİİİİZZZZZ!!! ANİME SAYFASI DA İSTERİİİİZZZZ!!! IKEEEE!!! ^_^[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yani bu başlığı kim açtı bilmiyorum ama iyi anlamda halt etti, pc mi emule esir ettim yahu, evangelion için arada 27lb lık bir kronoloji htm dosyası çektim güzelce sıraya koymuş ama rebirthi eklememiş ondan sormuştum neyse o sayfayı ben bi yere koyup burdan link verirm olmadı ah robotech ah ah, ilkokulda izleyip hasta olduğum ve aradan geçen 10 küsür seneye rağmen hala hastaoldğum yegane çizgifilmlerden biridir herhalde birde eskiden cuma yada cmtsi geceleri trt 3 te uzun çizgifilmler olurdu bayağı kaliteli, kral arthur lu birtane vardı gene anime msi diyebiliris süper ötesiyid, aha bomba geliyor Uzay savaş Gemisi YAMATO, hatat starcraft tada yamato gun ları vardı battleshiplerin lakin tekrar izledim bikaç yıl önce o kadar hoşuma gitmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Dokuz Eylül Üniversite'sinde, DEFOT'un yardımı ile ( henüz kesin değil ) Anime Günleri düzenlenecek. Ehe tabii ki tarafımdan. İzmir'de oturan arkadaşlara duyurulur. İlgilenen birileri olursa, kesin tarihi ve yeri ( %90 Ege kampüsü ) buraya yazarım. Evangelion'un kronolojik sırasından ise tam olarak emin olmamakla birlikte ; Evangelion 26 Episode, Death, Air, Rebirth sanırım.. Fakat o kadar özet ki 26 Episode'dan sonrası, tam olarak ne olduğunu bile zor anlıyorsun. Öyle eski animelerden bir de Magic Knights - Rayearth vardır. :) Kız arkadaşımın favorisi.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bildiğiniz güzel sürükleyici diziler varsa önerin lütfen. bi de geçen robotech buldum bi yerlerde 43 bölüm müydü neydi. ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu, sadece ismi kalmış aklımda. eğer değerse onu da indircem. ne dersiniz?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Hmmm evet bi bakalim... Ilk olarak anime hentai gibi japon cizimlerini ayiramam ortak konu buyuk gozlu seksi cizimler oldugu dizi olarak gecen Metal panic in ilk uc bolumunu izledim tam anlamiyla koptum zaten digerlerini arkadaslar soylemis ama film olarak bi tane varkii offf kesin bilirsiniz Ghost in the shell cok saglam filmdir hatta Norak in dedigine gore matrixin yapimcilari konuyu bu filmden calmis ve izledikten sonra hak verdim tabi kesi izleyin Shark,bu yaziyi okursan bende izmirliyim ama kibrista okuyorum su an,yaz tatilinde gelicem arsivleri degis tokus yapabiliriz istersen bende writer da var ceker veririm haa aklima gelmisken Animatrixleri izleyen varmi MANYAK olmus agzim acik kaldi matrixin oncesini konu alan 9 serilik bir dizi (anime) 2 tane si nette su an indirebilirsiniz..... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Zed, 21 Mart 2003 10:11 tarihinde demiş ki: bildiğiniz güzel sürükleyici diziler varsa önerin lütfen. bi de geçen robotech buldum bi yerlerde 43 bölüm müydü neydi. ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu, sadece ismi kalmış aklımda. eğer değerse onu da indircem. ne dersiniz? robotechi indir. ama eğer Macross sa indir amerikan versiyonundan daha iyi. sürükleyici dizi önerileri: Berserk(Medieval/fantasy), Evangelion(Mecha), Hellsing(Vampir Avcısı), Trigun(Western/Post Apocalyptic/komedi), Cowboy Bebob(Uzayda Ödül Avcılığı/komedi), Escaflowne(Mecha), Record of Lodoss War(Fantasy), Tenchi Muyo(komedi) vesaire vesaire bikaçtanesini izle başka da söyleriz[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 robotechi indir. maccross olan seri 1den 36ya dek. onları dl ediver hepsi birbirinden superdir. kazaada yarısını bulabiliorsun yada e-muleda tam seri war 1-36 arası. kaliteside iyi ama emule işte deli ediyor dl edene dek. sharereactor.com da robotech olarak arat hemen karsına çıkacak zaten hepsi. bende ilk 20küsür bolumunu indirebildim bunca zamandır :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 neon genesis evangelion'u indirdikçe izliyorum, 18. bölüme geldim, yahu yok böyle bi hikaye. herşeyiyle dört dörtlük olmuş. her bölümde senaryo değişiyo. tamamen iyi / tamamen kötü karakter yok, herkes iyisiyle kötüsüyle apayrı bi insan. robotlu mechalı şeylerde veletlerin hedef alındığını düşünürdüm, pek yanılmışım. 18. bölümdeyim hala her bölümde ayrı ayrı şaşırmaktayım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 En güzel bölümlerdir 18. Eva 01 'in Berserk olduğu bölümler :) Bitirdikten sonra ya internetten bir açıklama bulup oku, ya da Death, Air, Rebirth üçlüsünü indir ve izle.. Gerçi 26 episode 'u izledikten sonra o 3 bölüm pek tad vermiyor. İlk başta Project : Eva denilmesinin sebebini herhalde anladın :) Gerçekten de adamlar Anime değil, Proje yapmışlar.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 sharky şimdi benim download listemde 26 bölümlük dizi, 1 tane kısa film (rebirth) (film mi bilmiyorum, dizilerle aynı boyda), bi de film olarak end of evangelion var. sonuna yaklaştığım için artık şunların tam sırasını bilmem lazım. ona göre izliycem. nedir bunların sırası?[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 end of eva 26 bölümden hemen sonra seriyi bitirdikten sonra onu izliyosun diğerlerinden ben de emin diilim. çok gerekli olduklarını da sanmıyorum aslında...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ya tam olarka sirasini ben de hatirlamiyorum. Sanirim - Evangelion 26 Episodes - End of Evangelion - Death - Air - Rebirth idi.. Gerçekten tam hatırlamıyorum. O kadar karman çorban ki o sonradan eklenen bölümler.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 hehe evangelion'un doğru sırasını buldum, ihtiyacı olanlar için yazıyım: 1.Episodes 1-26 2.Death and Rebirth 3.End of Evangelion. Couple of point to remember while watching these: Death and Rebirth is in fact two 30min movies - Death sums up everyhing that happened in the first 24 episodes, and Rebirth is exactly the same as the first 30 minutes of End of Evangelion. So I suggest you skip watching Rebirth because it's gonna be annoying having to skip forward while watching EoE, also if you don't like recaps and have a good memory you can also skip watching Death. End of Evangelion is supposed to be viewed the last, it's not a continuation of the series, but rather an alternative ending and should be watched instead of the last two episodes. diyoki: - death and rebirth 30'ar dakikalık iki filmmiş. - death'te ilk 24 bölümün özeti varmış. - rebirth ise end of evangelion'un ilk 30 dakikasıymış. - rebirth'ü izlemesek de olurmuş yani. - hatta özet istemiyosanız death'i izlemenize de gerek yokmuş. - end of evangelion'un en son izlenmesi gerekiyomuş, aslında serinin devamı değil de alternatif bi sonmuş, son iki bölüm yerine izlenebilirmiş. eh, hala karışık...[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 gits hakkında: gits nedense bana çok sığ geldi. yıllarca sürü sepet şey duydum, "dünyan değişecek", "yok böyle bişey", "intihar edecem kendimi" dedi herkes, en sonunda kemik parçası sağolsun izledim, "bu muymuş yani?" dedim. biraz ilginç geldi fakat bahsedilen derinliği bulamadım, birdenbire bitti. "matrix gits'den aşırma" diyenlere de temiz bi hade leen çektim. nedir yani? tamam 95-96 yapımı bi filmden çok fazla şey beklemiyorum, anime konusunda pek bi bilgim yok ama bu kadar basit olmasını da beklemiyodum doğrusu. tabi çekildikten sonra aradan geçen zamanda insanın ufkunu birdenbire genişleten, "lan yoksa aslında şöyleyken şöyle de hayat o yüzden böyle?" dedirten çok fazla film çıktı, o yüzden de beğenmemiş olabilirim, sağdan soldan duyup kendimce çok abartmış da olabilirim, o yüzden de olabilir hayal kırıklığım. nedir? yoksa hiç mi anlamadım ben bu filmi? [Bu mesaj Zed tarafından 24 Mart 2003 09:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 walla ghost in the shell bana da pek bişi kazandırmadı. öyle çok aşmış felsefi bi anlam çıkarmak için de farklı bi zihin seviyesinde izlemek gerekiyo sanırsam. ya da ben de anlamamış olabilirim tabii...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ghost in the Shell güzeldir. Matrix'in de Ghost in the Shell'den alıntı olduğu apaçık bellidir. Ksunagi'nin hareketleri, sayıların kayması, birbirine bağlı beyin ideolojisi, tüm dünyanın "vast network" olarak tanıtılması, v.s. v.s. Matrix'in senaristleri ve yönetmeni baya yararlanmış Ghost in the Shell'den. Fakat, Ghost in the Shell 'i izledikten sonra öyle hayatın değişecek, bilmemne gibi şeyler söz konusu değil. Evet Ghost in the Shell, ilk anime izleyicisi için biraz karışık ve felsefik olabilir, ama hastalık derecesinde Evangelion'u 1 günde silip süpürmüş bir adama sığ gelecektir.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ghost in the shell i dikkarle izlerseniz bazi sahnelerin direk olarak matrixe gecirilmis oldugunu gorebilirsiniz bende gicik oldum sonuna ama ne fayda ole biyito iste oldugu gibi kabullenmek gerek.... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ah emule ah, aslında emule baktığın zaman yavaş gibi geliyo ama günde 600mb ortalama ile çekiyo (24 saat olarak) ama çektiği 600mb her biri 60 60 ayrı dosyalara gidiyor, 10 dosyanın 60mb si bitiyor misal, genç osman ondan dolayı ağır gibi geliyo. Ama baya çekim yapıo aslında büyük resimn olarak incelersek. Neyse yakında bir site projesine daha başlayacağım. İsterse pepelekçilerde pardon paticikçilerde yardım edebilir, fantasy anime, tech anime ve medieval başta olmak üzere ağırlık vereceğim. Flash, vb arayüz deneyebilirim. İlgilneneler mesaj atabilir. ÖM midir nedir ondan işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 serial experiments lain'i izledim, ve japon çocuklara acıdım. eğer bu çizgi filmi 15 yaşındaki çocuklara tvde gösteriyolarsa gerçekten, deli bi nesil büyüyo japonya'da. yahu 13 bölümlük dizi boyunca bi tane bile mi mantıklı insansı konuşma olmaz? yazan adam çok kaygısız olsa gerek, hiç bi yerde "dur biraz da güldürelim, sıkılmasın izleyenler, dur ağlatalım duygusallık unsuru olsun" dememiş. delirdim ve bunaldım. çok güzel dizi, baştan sonra iki kere izledim, ama tam anladığımı söyleyemem. izleyecek şey kalmadıysa tavsiye. daha önce hiç anime izlemeyenlere izletmeyin, bi daha izlemezler :) trigun'ı izliyorum vakit buldukça, süper dizi. gerçi vahşi batı ortamı biraz zorlama olmuş ama olsun. başlarda heyoo ne komik dizi diye başladım, şimdi bütün sıkıntılı kısımları, background hikayelerine falan geldi sıra, iyice bunalttı. yaysanıza şunları bütün diziye hayret bişey. yine de izlenesi.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] [Bu mesaj Zed tarafından 17 April 2003 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 bizde bi download edebilsek izlices ama :-P[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 anime şu japonların yaptıgı eniyi şey bir de amerikan anime diye birşey çıkarmış özentiler ama japon babalarınki bir başka o efekler yüz ifadeleri süper bu arada dargonball animemiydi ??? şu ana kadar izeldiklerim arasında en iyi ilk 6ya girer [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 18 April 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yeni anime indiricem, gundam serisini indirmeyi düşünüyorum, ama biraz da tırsıyorum, 795 bölüm. 1979'dan beri yapılıyo. o ilk versiyonlardan hiç izleyen var mı? varsa hangi serisi nasıldır biraz anlatın lütfen.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 abi okadar bölüm indirceksen rurouni kenshine başlasana bizi de görürsün sora :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar