DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bu aralar cok canim cekti soyle bildiginiz guzel ve internetten indirebilecegim bir strateji oyunu biliyor musunuz? Warez falan degil shareware yada abandon olan bir oyun mesela. Yasal olarak indirilebilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 abandonware dedin de dune çekti canım = gerçi AIsi çok feci ama olsun, abandon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dune pek sevemedim ben ya :( baska var mi acaba mesela civilization hic oynamadim yada europa universalis. bunlar abandonware olmus mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 civilizaton 1 için yapılan bi oly vardı galiba sorunsuzca calısıyodu yeni sistemlerdede. ben hatırlayamadım ama arcane bilir adını ona bi pm at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 freeciv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 peki birde bu eski oyunlar vistada calisir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar