Mina Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 US serverlarina gelicek eski daoc cu arkidislerden kimse var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eski daoccu degilim ama bana iyi bi sistem toplarsaniz ben gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 benim 3-4 tane DAOC tan arkadasim USA serverlerine basladi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ben de us eu arasinda karar veremedim henuz. Zaten sistem de pek iyi degil. Kaldirmaz oyunu gibi. Hic oynayamaya da bilirim sistem yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bugun aldım gamestoptan oyunu us version, deathwhisper sunucusundayım massapequa nickim assassin level 3 um daha oynayanlar us de nickleri ve serverları nedir eğer varsa tabi us oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 biz 6 türk US serverlarındayız DAGOTH'ta karekter ismi Chanko , guild Ravenous. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar