Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 becool denen adam,yüzsüz,üyelere özel mesajdan seviyesiz küfürler etmiş,on kere yüzüne kapı çarpıldığı halde geri gelmiş bir tip görmemezlikten gelin çünkü kendine has bir provokatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 razienmiydi yoksa newdonismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 newdonis razien = owshit idi zamaninda simdi ne oldu bilmemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 mesut yılmaz ayar verdıkten sonra ne hale gelmıstır kım bılır "ben 15 ay basbakanlık yaptım 3 yıl sorgulandım" imza:Mesut Yılmaz bide praga gıtmeden once kımle konusmus bu adam ihaleye gormesın dıye bılen var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Apache said: becool denen adam,yüzsüz,üyelere özel mesajdan seviyesiz küfürler etmiş,on kere yüzüne kapı çarpıldığı halde geri gelmiş bir tip görmemezlikten gelin çünkü kendine has bir provokatör. bir ad hominem gördüm sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adhominem yapma genc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 :D kapasın gözleri açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar