Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 evet ben attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 veştitsa said: Sly-One said: Veştitsa, son kez ciddi açıklama yapıyorum sana bak. Hem herşeye maydanoz oluyorsun, hem kızım diyorsun ki patide çok fazla sayıda kız yok. Bir de diretiosun tartışmalarda falan yağ gibi üste çıkıosun, normal yani bu ilgi bu tepki falan. Çünkü senin bu yaptığını eğlenme amaçlı yapacak bir erkek olabilir fake account ile. BU nedenden dolayıdır ki bizim görüntü ya da ses e ihtiyacımız var erkek olmadığını, yalan söylemediğini anlayıp seni de kabul edebilmemiz için aramıza. Teşekkürler. aman ne de ciddi bi açıklama olmuşşşşş burası msn deil bişe deil ben nie fotomu koyayım mecburmuyum hem neye inanmak istiyorsanız ona inanın saygılar bence veştitsa kız değil. biliyorsunuz ben nickten, posttan cinsiyet tespiti yapabilen bir insanım. extraterrestrial creature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kız kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pipili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 vetiştirsliratl23 seni bi darlarım hayattan soğursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 veştitsa said: hepinize ban ban ban ban ban ohhh beee :D kurtulmuşam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar