Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hawking adayi bulabilecek nadir kisilerden oldugu icin ben o kadini taniyanlarin sinirli olmasini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Güzel bir bölümdü çok kısa bir süre için bile olsa 4 parmaklı heykelin kendisini görebilediğimiz bir bölüm oldu bu da parlamalar esnasında birkaç yüzyıl hatta bin yılı aşkın bir süre geriye gidildiğini gösterir. Heykelin Anubis olma ihtimali çok yüksek çünkü gözümüzün önüne paulun ''ankh'' kolyesi 2 kez sokuldu.. Heykelin elinde birşey olduğunu görüyoruz ama bu açıdan kestirmek zor.. Kulaklara bakacak olursanız aşırı sivri ve diki olduğunu görebilirsiniz. Birde aşağıdaki resme bakalım.. Anubisin elinde ne var ? Ölümden sonraki sonsuz yaşamın anahtarı olan, yaşamı simgeleyen Ankh. Mısır mitolojisine yabancı olanlar için ufak tanımlar yapalım. Anubis Nephthys ve Seth'in oğludur. Görevi, ölüleri korumak ve onları yüceltmektir. Ölen kişiler diğer dünyada yargılanırken Anubis ona yardım eder. Anubis diğer dünyada ölülerin koruyucusu ve ölüler kentinin efendisidir. Anubis tanrılar arasında en korkutucu olanıdır Ölüleri tekrar hayata döndürme özelliği olduğu kabul edilmektedir. Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezonda heykele bir bölümde çok az bir süre verileceği daha önceden söylenmişti ve 6. sezona kadar üzerindeki sır perdesi aralanmayacak. Bu da dizi açısından gerçekten çok önemli bir yere sahip olduğunu gösterir. Bunun dışında güzel bir bölüm oldu benim açımdan favori 2 sahneden biri buydu diğeri Richard'ın tek başına Dharma kampına gelip onlara yaşattığı korku ve Sawyer ile konuşmasıyıdı. Gelecek bölüm ''Namaste'' 1 haftalık aranın ardından ekrana gelecek yani 18 martta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 05 x 08 Bolum cok guzeldi. Ozellikle telefonu alip Kate in geri dondugunu duymasi ve onlarla bulustugundaki surat ifadesi gormeye degerdi. Ve gercekten su soruyu soruyor insan kendine. Gercekten 3 sene yeterli mi bir insani unutmana? Bu sorunun cevabini veremedim kendime tam olarak. Bakalim bizi diger bolumlerde ne bekliyor. Juliette ile beraber olmasini bekliyordum da zaten. Bakalim ne olacak simdi ya?. Sawyer bence birakir Juliette i Kate icin. Ayrica yukardaki arkadasin belirttigi gibi bayagi saglamdi Robert ile Sawyer arasindaki konusma. Dharma zaten bayagi korkak davraniyor. Ben de geldi adaya, Charles ile tanisiyor olmalari lazim su anda. Cok karisacak isler. Bu arada Kate artik bana cekici gelmiyor,yaslandi mi nedir? Juliette daha hos bence. Daha sempatik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 8. valla kate mate bahane ANUBİS şahane. Ama kate'in grubu niye 1977'ye düştü de lapidus, locke, ben ve sun normal zamana düştü? nasıl kavuşacaklar tekrar birbirlerine allah lost producerlarının belalarını versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 COK iyi bir bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5x8 sun'ın şimdiki zamana düştüğünü nerden biliyoruz ki? bunu bilemeyiz yani. bölüm çok güzeldide juliet'ime bu yapılamaz yani. kan çıkar!! asıl şunu düşünüyorum; jack şimdi triplere giricek filan hahah sawyerda iyi bir insan oldu sonunda. çok güzel bölümdü. artık ne zaman şu son kısım gelicek diye bekledim. ayrıca heykeli görünce benimde ilk aklıma anubis geldi de ne alaka acep. yani acaba ada mısır çevresinede mi gitti zamanında yani? daha çok şey çıkar adadan. savaşta demek ki eski olanmış. yanılmıyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Nessarien said: Güzel bir bölümdü çok kısa bir süre için bile olsa 4 parmaklı heykelin kendisini görebilediğimiz bir bölüm oldu bu da parlamalar esnasında birkaç yüzyıl hatta bin yılı aşkın bir süre geriye gidildiğini gösterir. Heykelin Anubis olma ihtimali çok yüksek çünkü gözümüzün önüne paulun ''ankh'' kolyesi 2 kez sokuldu.. Heykelin elinde birşey olduğunu görüyoruz ama bu açıdan kestirmek zor.. Kulaklara bakacak olursanız aşırı sivri ve diki olduğunu görebilirsiniz. Birde aşağıdaki resme bakalım.. Anubisin elinde ne var ? Ölümden sonraki sonsuz yaşamın anahtarı olan, yaşamı simgeleyen Ankh. Mısır mitolojisine yabancı olanlar için ufak tanımlar yapalım. Anubis Nephthys ve Seth'in oğludur. Görevi, ölüleri korumak ve onları yüceltmektir. Ölen kişiler diğer dünyada yargılanırken Anubis ona yardım eder. Anubis diğer dünyada ölülerin koruyucusu ve ölüler kentinin efendisidir. Anubis tanrılar arasında en korkutucu olanıdır Ölüleri tekrar hayata döndürme özelliği olduğu kabul edilmektedir. Yanlış hatırlamıyorsam 5. sezonda heykele bir bölümde çok az bir süre verileceği daha önceden söylenmişti ve 6. sezona kadar üzerindeki sır perdesi aralanmayacak. Bu da dizi açısından gerçekten çok önemli bir yere sahip olduğunu gösterir. Bunun dışında güzel bir bölüm oldu benim açımdan favori 2 sahneden biri buydu diğeri Richard'ın tek başına Dharma kampına gelip onlara yaşattığı korku ve Sawyer ile konuşmasıyıdı. Gelecek bölüm ''Namaste'' 1 haftalık aranın ardından ekrana gelecek yani 18 martta. ama bunun 5 parmağı var. yanılmayalım sonra :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 MÜKEMMEL bir bölümdü. En iyi bölümlerinden. Açılış ayrı bir bomba, bitiş ayrı bir bomba, arada yaşanılanlar ayrı bir güzel. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Benjamin Linus doğan çocuk benim tahminime göre %99.9 BENJAMIN LINUS! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Linus adaya dışarıdan babasıyla geliyor ve doğum sahnesini zaten görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Doğru unutmuşum onu ama doğan çocuğun bi numarası vardır.. charlotte ı gorduk cunku 2-3 yasında kostururken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 o adamı nerden tanıorm ben ya. çok tanıdık geldi ismi tipi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 adamımsın richard adam geldi dikti meşaleyi höt lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 horace hakkında From "Lost: Cabin Fever (#4.11)" (2008) Horace Goodspeed: I'm not making any sense, am I? John Locke: No. Horace Goodspeed: That's probably because I've been dead for 12 years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 spo doğan çocuk lock babasıda benziyor lock a ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Çoook güzel bi bölümdü yaa.şuan yapabileceğim tek yorum bu düşünemiyorum bile.. Bu arada oha diorum Laorx teori fln değil bildiğin bölümü anlatmışsın..9. bölüm için de bir teori bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 adamim richarddir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: o adamı nerden tanıorm ben ya. çok tanıdık geldi ismi tipi filan yeşil yoldaki manyak gardiyana benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 richard çıkardı ve masaya vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 4x11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 harika bölümdü. ne yazıkki gelecek hafta yok. artık 2 hafta beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Lopeth said: horace hakkında From "Lost: Cabin Fever (#4.11)" (2008) Horace Goodspeed: I'm not making any sense, am I? John Locke: No. Horace Goodspeed: That's probably because I've been dead for 12 years. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 çok iyi bir bölümdü yine. 5.sezon inanılmaz devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Rokstanski said: richard çıkardı ve masaya vurdu. sawyer orda daha karızmaydı be luck üstünden prim yaptı gerçi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 aklıma şimdi geldi horace'ın ben'in babası olma ihtimali neden olmasın? ne diyor? doğumlar ada dışında yapılıyor. horace ve kadın ada dışına giderler.doğum olur anne ölür baba ve çocuk geri gelir. neden olmasın? 2. kere izleyince bişeyler çakıo bende de :p edit: değilmiş ne biliyim wikide öyle dior. roger linus farklı biri horace farklı biri. edit2: ama annesinin adı emily hmm. anne aynı olabilir ama baba farklı olabilir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar