BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bunların bir accept - metal heart coverı vardırki akıllara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Dimmu Borgir'i piyasalık açısından Cradle of Filth'e benzetiyorum ben, tek farkları Dimmu Borgir'in müziğinde black metallik az da olsa kaldı. Ben de purigjdfskl euarajsdkljas misantropia mıdır nedir, onu dinliyorum paso, burn in hell coverlarına hastayım. Adamlar aslında ağır glamci zaten lol. Son albümlerinin dvd gibi bişeylerini çektim (kendisini çekmedim sahi çekeyim ehah), 2 şey dikkatimi çekti; Gitarist 2 kel vardı, biri ilk insana bağlamış, sırıtkan olan değil, o zaman old Man's Child'ı kuran adam, e o adam baya baya keldi yahu. Anlamadım. Credits'te drums: Hellhammer diyor, ama Hellhammer uzun siyah saçlı ve zayıflamış o zaman. Hellhammer da keldi lan. 238732 kiloydu o herif nasıl zayıflamış anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bence de metal heart cover ı çok güzel, onun dışında dimmu borgiri sevmem, sadece metal hearta çok güzel bi cover yaptıkları için saygı duyarım, o da accept e taptığımdan. Burn in hell mesela iğrenç bi şarkı, öyle black metal mi olur dalga mı geçiyolar, Dissection sevdiğim tek black metal grubu, where dead angels muhteşem bi şarkı, hele o çığlık yok mu off orgazmik bişey. Hatta dissection gibi süper melodik black metal grupları tavsiye edebilirsiniz hazır konusu açılmışken böyle where dead angels tarzında süper şarkıları olan... edit: burn in hell zaten twisted sister ınmış yeni öğrendim ehe [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 23:26 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 burn in hell e iğrenç dedim ama orjinali çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ha tarz açısından bakarsak Burn in Hell'i melodik black yapmışlar mı, hayır. O açıdan kötü bir cover denilebilir gayet. Hoşuma gidiyor ama ne bileyim =) Bence bir grup kendi tarzına göre yorumlarsa "güzel" cover yapmış oluyor. Ama şarkı iyiyse ve iyi kötü daha iyi duruma getirebildilerse de idare edebiliyor. Burn in Hell 2. sırada diyebiliriz. Demon Burger baya bi senfoniğe doğru da koşturmakta orası ayrı, fena de olmuyor. Klavyecilerinin neden corpse paint yaptığını da dvd'de adamı gördükten sonra anlamış bulunuyorum, anca anaokullarında müsamere yapabilecek bir surata sahip kendisi corpse paint yokken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ya kötü cover değil , ki dimmudan bir mik anlamayan bir insan olarak diyorum , orjinalinden biraz daha farklı ama şarkının çekici bir yanı da var. Ayrıca adamlar corpsepaint'i de çok brutal bir şekilde yapmıyorlar , benim sinir olduğum şey bu adamlar eskiden (duyduklarıma göre) adam gibi underground black yaparken şimdi rexx önündeki her çocuğun üstünde death cult armageddon tişörtü var eheh [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 01:05 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Show businessa hitap ediyorlar artık tamamen, dediğim gibi Cradle of Filth'ten tek farkları az buçuk black metal kokuları kaldı. Bir de sağlam müzisyenler hepsi, kim ne derse desin. Tarzı marzı bırakırsak kötü müzik yapıyorlar diyemem. Basçılarında hayvan gibi ses var, isteyen Arcturus'a bakabilir. Gitaristlerinde (sırıtkan kel değil, diğer kel, aslında o da kel mi artık bilmiyorum ki /=) hayvan gibi ses yok, hatta rezil bir brutal vokali var, ama Old Man's Child çok cici gruptur. Hellhammer malum zaten direk hayvan bir insan, o da Arcturus'ta zaten. Geçmişi de malum adamın çaldığı gruplar filan falan. Şagrata gelmiyorum, sevmiyorum o adamı pek =) Klavyecileri de hayvan biraz, hatır hutur çalıyor. Ama estetik falan yaptırsın o adam ne bileyim. Eski halini çok az dinledim ama black metaldi eskiden direk. underground falandı baya baya. RATARARARATARARTARA takılıyorlardı da işte para yok onda artık =) Satyricon, Emperor gibi ağır toplar (hmm) bile tarzlarını hafiflettiler anca ayakta kaldılar. Ha süper oldu orası ayrı, bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Dimmu Borgir ve Müzik ? Bunlar çok uzak farklı iki kavram bence ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar