helor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bence adamları yaptıkları muzik gürültülü olsada güzel.en azından işe yaramaz diğer metal gruplarından daha iyi(soad).benim dinlediğim metal grupları bellidir zaten; 1-slayer 2-dimmu borgir 3-cradle of filth[hline]Helor The High Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Dimmu Borgir pek de öyle ahım şahım bir grup değil bence. ama yinede bazı şarkılarını severim :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 zaten bende onu kastettim.yani o kadar güzel değil ama işe yaramaz mtv gruplarından daha iyi. örnek; S.O.A.D P.O.D Queens Of The Stone Age vb.....[hline]Helor The High Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 MTV grupları nedir ya? System of a down'ada MTV grubu dendi ya lol... Dimmu Borgir para kazanmaktan başka bir amacı olmayan bir grup bence... Ama güzel parçaları var. Spellbound,Puritania,Moonchild gibi.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ''Dimmu Borgir para kazanmaktan başka bir amacı olmayan bir grup bence... '' ben şahsen bu konuda sana katılmıyor.evet soad mtv grubu.çünkü mtv'den başka yerde çalmıyor.mtv meşhur oldular.[hline]Helor The High Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Dimmu Borgir fena değil aslında. Ama para amaçlı, çünkü aşağı yukarı hepsi başka bir grupta çalıyor zaten... System of a down'ı MTV de çıkmadan öncede dinliyordum ben. Sugar zamanında MTV de yoktu mesela SOAD falan. Queens Of The Stone Age zaten sadece No One Knows ile çıkıyor... Ona bakarsan Grindcoreların hiç biri çıkmazdı MTV'ye.Hatebreed'i gördüm geçen gün... MTV grupları dediğiniz onlar değil.Esas MTVciler Justin Timerlakedi ottu püsürdü o tip insanlar. Bahsedilen gruplar MTV olmadanda ayakta durabilirler yani. Ama yok castin yok biritni bunlar MTV olmadan ayakta kalamazlar.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 çook[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 soad tabi mtv gtubu abi bbomb die parça bile yaptılar 3 riff bi de bopbm die bagırıoalr amac ne asawasa karsıtız reklamı[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ama velakin adamların takdir edecegim bir tarzları çoğu metal grubu gibi yapılmışı yapmıolar yeni bişiler yapıolr onların yapğtıgı gibi bmüzik yok.dinlemem pek ama takdir ederiö korn de öle mesela takdir ederim adamları[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 bilip bilmeden soad a .ok atmayın cunku soad bikere mtv ile alakası bile yok ben mesela hot tv de bir program oliordu adını unuttum fakat her perşembe aksamı yada salı aksamımıydı unuttum ıste suanda tam hatırlıyaıorum orda ızlerdım genelde soadı vede boom adlı sarkısını ıraq savası ıcın yazdıgını duydum savaş karşıtlı yanı.bilen biliyor ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 öeh yani soad la dimmu borgiri aynı cümlede kullandınız ya ona bile yuh diyorum bilginiz olmadan dimmu borgir fln dinliceinize hatta bi de üstüne "o kadar güzel değil ama işe yaramaz mtv gruplarından daha iyi" şeklinde bi düşünceyle dinliceinize hiç dinlemeyin daha ii. dimmu borgir dinlemekle karizma yapılmıyo merak etmeyin. dinlemediğiniz gruplara özenmeyin bu kadar fazla[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 soadla ilgili yorum yapamıycam çünkü tanımıyorum hiç bi şarkısını, tvde gördüğüm kadarıyla çok kötü müzik, balon.. ama dimmu borgir için şünü söyliyim, bu poser şerefsizler black metalin yüz karası. poz vermekten başka yaptıkları yok. hatta asıl bunlar mtvnin falan meşhur edip trend yaptığı gruplar. cofte aynı şekilde.. black metalciyim diyip bunları dinleyenlere kıçımla gülüyorum...[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 işte sylvanthas snn gibi insanlar sosyete grup diip kötülerler bu da yeni moda biri bişe dio herkes atlıo katılıyo bu fikre fln ekşisözlükten bi alıntı dimmu borgir hakkında: "mis gibi müzik yapan ama "piyasa grup bu, bütün poserlar dinliyo, o zaman kötüdür" mantığında insanlardan devamlı küfür yiyen grup"[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 hayır işte dimmu borgir ortaya çıktığından beri kötü bir gruptu. spiritual black dimensionstan önceki bütün albümleri 3+ kez dinlemişliğim vardır. o zamana göre gayet vasat, dandik olan grubun, ondan çooook daha üstün 10larca black metal grubu varken bir anda trend hale getirilmesi beni deli ediyor. zaten black metal [1-2 grup hariç] bence sux. ama bunun gibi adi grupların birileri tarafından moda haline getirilmesiyle haksız başarı elde ediliyor. bu diğer "mtv grupları" için de geçerli. kendi başarılarıyla meşur olanlara lafım yok tabiki.[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 tek bildigim dimmu borgir in bateristinin twin kick rekorunu kirdigi bir aralar, sanirim hala onda, yannis hatirliyo olabilirim.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 volfield o rekor bence marduk un bateristi tarafından kırılmıştır :] said: sylvanthas, 08 February 2004 17:17 tarihinde demiş ki: hayır işte dimmu borgir ortaya çıktığından beri kötü bir gruptu. spiritual black dimensionstan önceki bütün albümleri 3+ kez dinlemişliğim vardır. o zamana göre gayet vasat, dandik olan grubun, ondan çooook daha üstün 10larca black metal grubu varken bir anda trend hale getirilmesi beni deli ediyor. zaten black metal [1-2 grup hariç] bence sux. ama bunun gibi adi grupların birileri tarafından moda haline getirilmesiyle haksız başarı elde ediliyor. bu diğer "mtv grupları" için de geçerli. kendi başarılarıyla meşur olanlara lafım yok tabiki. sana oha diorum çünkü dimmu borgir in çoğunluk tarafından en beğenilen albümleri spiritual black dimensions dan önceki albümleridir istersen bi daha dinle o albümleri? dimmu borgirden çok daha ii b.m grubu war diosun da dimmu borgir melodik black metal yapar (her ne kadar b.m ciler böle bi türü yoksaysalar bile) kısacası kendilerine özgü bi tarzları war tarzlarını farkettiysen önde sert müzik arkada koro we orkestra. bunu yapan çok grup yok we bu tarzları b.m den çok daha melodik we daha çok insanın sewdiği bi tarz. true black metal tarzına göre daha çok dinleyicisi olduğu için de bi dolu b.m tarafından yuhlanıyo. mtv fln karıştırma araya mtv mi ünlü etmiş adamları? tarzları ünlü etti[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 zevk meselesi ben cradleın hastasıyım mesela özellikler sahne şovları ve klipleri süper ama millet yok piyasa grup yok özentilerin grubu falan diye bok atıyo hasta ediyo ona buna bok atmak trend oldu asıl -metallica dinlenirmi çoluk çocuk grubu -cofmu? hah özenti blackçi ne bu abicim anlamıyorumki yani ne diye insanlar başkalarının müzik zevkini eleştirirki isteyen istediğini dinler kimsede müziği eleştiremez zevk meselesi çünkü eleştirilecek bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 en guldugum sey 5 yil boyunca dinledikleri gruplari piyasa oldu diye o 5 yil boyunca dinledikleri sarkilarini dinlemeyen bodozlar piyasa olmus olmamis, poser olmus olmamis, sarkilarinin kalitesini degistirmez bu.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 O kadarda baba grup değil bea Dimmu borgir. Abartmış arkadaş.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 of soad süper bence.. iiki bi türklerden nefret ediolar ya.. çok iyi bazı şarkıları yani (toxicity,forest..) dimmu borgirin de master of disharmony çok iyi[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Volfied, 08 February 2004 19:23 tarihinde demiş ki: en guldugum sey 5 yil boyunca dinledikleri gruplari piyasa oldu diye o 5 yil boyunca dinledikleri sarkilarini dinlemeyen bodozlar ehuehe öle kimse yoktur merak etme sen[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 grubun 2007 çıkışlı son albümü in sorte diaboli'yi az önce dinledim. sadece genel fikir edinme amaçlı dinlediğim için tam kavrayamadığım parçalar oldu. ama bayılıyorum dimmu'nun sample'larına. işlerini biliyolar. böyle orjinal grupları ailecek seviyoruz, long live dimmu hede hödö. bikaç parça hakkında yorum yazarsam; the sacrilegious scorn: ics vortex'e tapma katsayınızı arttıracak bi şarkı. the serpentine offering: shagrath otur çocuğum, sen devam et ics vortex. the fallen arises: karanlık, soğuk, sakin, vurucu bi enstrumental parça; favori olacak cinsten. melankoli bile yapıyo, dimmu'nun işini ne kadar iyi bildiğinin kanıtlarından biri olabilir ilerde. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:20 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Valla ben pek BM'den anlamam, biraz Dimmu biraz Dissection. Ama yani gonlumde Dissection - Where Dead Angels Lie (ki bence gelmis gecmis en iyi metal parcalarindandir) sonraki en guzel BM sarkisi Dimmu'nun, o da Puritania. Zaten melodic olmadi mi katlanamiyorum ben pek. Bu arada Puritanical Endobksdfs Misandsfiajdad adli albumleri de cok guzel ama adini yillardir hala ezberleyemedim. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:34 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Dimmu Borgir Burn in Hell'in içine den grup değil mi? Yol alsınlar reca edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Where Dead Angels Lie mükemmel bi şarkı. Aslında Dissection'ın Storm of the Light's Bane albümü çok ii. Ondan önceki The Somberlain albümü de. Geri kalanını pek bilmem, dinlemedim de bu iki çok gral albümler. Dimmu Borgir de bi ara iyiydi, sonra piyasa oldu gibi hafiften. Ben de dinlemeyi bıraktım. Yoksa In Death's Embrace efsane şarkı mesela. Prudence's Fall falan, güzel şeyler bunlar. Edit: Yanlış anlaşılmalar olmasın Dimmu Borgir hayranı diildim. Piyasa oldu diye bıraktım dedim de, 4-5 şarkısını dinlemişimdir en fazla :P [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:43 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar