roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 melyus kişisi şöyle yazmış şöyle donanımhaber ile aynı kefeye mi konuldu paticik. ahahah ben buna gülüyorum yaa. dh niree, pati nire. hakaret olarak algılasın tüm insancıklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 algıladık.. orda başka ibretler var aleme :P geriye doğru gidiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 valla şaka maka ama ben çok seviyorum burayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 osuruktan teyyare, selam söyle o yare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuda hakaret varmış kural ihlali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar