Daniel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ya site icin domain alcam gen.tr mi alsam veya .net mi alsam karar veremedim neyse sorun bu deil simdi ben turkticaret'ten alicam ama dns fln dediler anlamadım dns nedir ne ise yarar yani ben nasil siteyi calistiracak hale getiririm çünki kendi web serverim dnslerle ne yapacam anlamadım lütfen acıklayıcı yazin :([signature][hline]Limbscomp II UO | Admin Daniel
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Absolutun bi sitesi vardı domain veren. Hala açıksa ondan al. Sonunu sen bilecen. .com akılda en kalıcı uzantı yalnız bunu söyleyim. Hem ucuz;hem de para yabancıya gitmemiş olur...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ewet en mantıklısı com almak.Dediği gibi akılda kalıcı.Millet gen miydi net miydi diye uğraşmasın :)[signature][hline]We will survive
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 com.tr.tc neyine yetmiyo? ole shardin ole adresi olur[signature][hline]- never too old to learn!
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 .com/.net alıcaksan www.godaddy.com adresini, .gen.tr alıcaksan https://www.nic.tr (s harfini unutma) adresini kullan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 07 February 2004 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
fab Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 domainlerini gandi.net'den almanı öneririm. Ayrıca com en iyisi diye bir şey yok. O domain ismine göre değişir. Bazı isimler net'le hatırlanır, bazıları org'la, bazılarıda com'la..[signature][hline]mesela beş
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 www.dot.tk'dan bedava asdafa.tk şeklinde domain alabilirsin.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
kickass Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 turk ticaretin yonlendirme için ayrıca para istediğini hatırlatıyım dedim.Sen en iyisi eno kardeşimden al http://www.profocio.net[signature][hline]Be nice or be gone..
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Normal cumleler kurarak, hani iletisim kurabilen canlilar gibi konusmayi deneyin. [ bazi mesajlar goruntulenmesi forum kurallarina aykiri oldugu icin gosterimden kaldirilmistir. ][signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 .tk reklam pop-up'ı açıyor diye hatırlıyorum. Ama gene de ücretsiz ve çok kısa olması büyük avantaj..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Öne çıkan mesajlar