Wordellion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu grubun bayan solistinin adını bilen var mıııı[signature][hline]Bright eyes Blinded by fear of life And the dark dragons rise wordlln
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bende bilmiyom ama ben o zencinin dansları ıcın ızlıyorum klibini :)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 o hatuna herkez hasta ama adini bilen yok :p bende bilmiyorum kismen. sitelerindede yazmiyor. gizli ki$ilik, x $ahsiyet diyelim gecelim, ama ara$tiriyorum $imdi bulunca yazacam :D[signature][hline]- never too old to learn!
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Fergie[signature][hline]- never too old to learn!
tourterelle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bence o solist de diğer bayan şarkıcılar gibi gruptan ayrılıp solo çalışmaya başlar bence kesin ööle olur.. baksanıza kadının kendine güveni fln da war gibi duruyo bence kesin ayrılır=)[signature][hline]by tourterelle
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende düşünüyodum böle bi topic açmayı benden uzun yaşıcan :P
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çok iyi bir gözlem :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu forumu gorsel sanatlara acman lazimdi :)[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin]
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Güzel kız ya :) şarkı ne kadarda gıcık etsede kız ıcın izlerim . Şarkının bazı yerlerinde böyle ağzını acaıp bir şekle sokuyor ya . AH kız yerim senı diyesi gelıyor ınsanıın[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ŞARAP ÇI ŞARAP ŞARAP ! ŞARAP ÇI ŞARAP ŞARAP ! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 elmacık kemikleri çok büyük gözüküyor yakın çekimde. şarapçının kibindeki siyah takım elbiseli halinde belli olmuyor ama yakın çekimde çok belli oluyor[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 hayrımı görün http://forum.fok.nl/showtopic.php/395422/1/1000[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sesiyle yetiniorm :( görüntü olsa bide ah ah[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 @headache: ben solemi$tim zaten ne geregi var?[signature][hline]- never too old to learn!
Öne çıkan mesajlar