MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 arkadaşalar HP Compaq 6715b model laptopum var. ekran parlaklığını windows üzerinden belirli sınıflar arasında ayarlayabiliyorum. mesela istediğim kadar karanlığa düşüremiyorum parlaklığı. bunu sağlayacak bir program varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 e ap artık çok mu sıradışı şetler istiyorum bu aralar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hmm, ekran kartın ne? nvidia ise nvidia control panelden parlaklığı falan azaltabilirsin sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Modeli bilmiyorum, problemide acikcasi tam olarak anlayamadim ama yinede biseyler atayim. Bu tip bilgisayarlarda contrast, brightness ayarlarinin %80 i fn tuslari ile donanimsal olarak kontrol ediliyor. Eger bilgisayara format attiysan ve compaq in kendi retailer cd sinden kurmadiysan o fonksiyonlar gitmis olabilir, eger ki sleep, tv-out tarzi tuslari calisiyorda brightness calismiyorsa nasil cozebilecegin ile ilgili bi fikrim yok uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ATI X1250 paylaşımlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar