BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 izleyebilirsem süpoer olacakta... ya bende win98se var mplayer 9 vaar ama izleyemiyorum codec nereden bulrum*[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ooops... Resim büyükmüş biraz. :) Burdakileri bi saysanıza bakalım tanıyalım öğrenelim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. [Bu mesaj Solonor tarafından 08 February 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ya sen rövoşata attıysan ben görmedim ya kızla konusuyodum yada soyunma odasına gidip pil alıyordum neyse sabo biliyorum senin için o haraket hakikaten zor yılda 1 yapıyorsundur ama sağlık olsun kenderin kurtarma videoları var elimde ama koymadım yarın koyarım onuda artık işime gelirse ehuhau :))[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben videoları göremiyorum![signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 @dyna: zaten halı sahada röveşata pozisyonu yüzyılda bir olur, ben bu sene 20'den fazla maç oynadım ilk defa bu maçta benim başıma geldi yani. hiç olmadı 20 maçta @phalanx: urza gibi overclock olmuşum abi[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Solonor, 08 February 2004 02:21 tarihinde demiş ki: Ooops... Resim büyükmüş biraz. :) Burdakileri bi saysanıza bakalım tanıyalım öğrenelim. En arkadaki 4 kişi soldan sağa-> babacum,angelus(ben:P),sabo,jankis En alttaki sıra soldan sağa->holy,kender,dyna,craytotem,bathory Ortadaki sıra soldan sağa->arcane,silthanas,phalanx,dela[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 soldan 2. gözleri kapalı olan kişi benim onu bilin yeter :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 :) ben yazdım işte kafaları karıştırma:) zaten düzgün durmamış orta sıra:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 dyna zaten şişman heh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: LvL_Sabo, 08 February 2004 14:17 tarihinde demiş ki: dyna zaten şişman heh Lan Dyna sadece iri kemikli... Onlar kas aslında... =D ((Eric Cartman 'ın bi lafı wardır ama unuttum şimdi...))[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 aga soyle bisey buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 maç başlıklarının yarısı spor genelde yarısı futbolda toparlamak lazım aslında bi de mercanda resimler var zamanında sen çekmişsin sabri=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar