Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Dynasiz cemaat resmiDyna li cemaat[signature][hline]Grandmaster HamburgerKampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi [[Bu mesaj DynamicK tarafından 07 February 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bune kardeşim böyle?? Güzelde maç sonu çekilen toplu resimler nerde? Ses tipsiz çıktın diye kendimizi göremiycekmiyiz... =D son 2 resim çıkmıyo onlar ne? Bak unutma elimde çok özel resimlerin war acımam yayınlarım çok tehlikeliyim..(Saçmaladım)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Aman tanrım son 2 resim gözüktü asıl tipsiz çıkan benim sil hemen şunları amanın =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 dyna benim klas gol nerde ya ;) video olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abi 12-7 diyosunuz da harbiden biz daha fazla attık gibime geliyo,öle böle değil 12 imkansız gibi geliyo:) bu arada karşı takımda 7 golün 6'sını atan grisi kutluyorum... ben de 6 tane attım:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sol kale direginin hizasından yukarı dogru takip et bende baya bi aradım hatta en sonunda abi hepimiz salak salak nereye bakıoruz falan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ben gördüm hakem maçı sattı huleyn... Zaten arka tarafta Holyman falan toplanmışlar takım olarak para weriyorlardı hakeme..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ilk resime bakarsanız bi tek ben topa bakıyorum doğru düzgün. diğer herkes alakasız bi yere bakıyo ahuha[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 olm sen topa bakıosun biz topun düşecegi yere bakıoruz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 peki abi ilk resimin sol ucunda ufka yakın bi yerlerde dolanan bi eleman var onun ben olmadığını söyleyin :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: CrayTotem, 07 February 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Ben gördüm hakem maçı sattı huleyn... Zaten arka tarafta Holyman falan toplanmışlar takım olarak para weriyorlardı hakeme.. yalan ya,bizden biriyle dynamick konuşuyodu bizden biri:abi faul var yaaa... dynamick:siz güçlüsünüz... lol :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yok abi o basından biri,foto çekiyodu:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 evet o bendim babacum defansa öldürdü beni olm dyna nie calmıosun diorum abi siz guclusunuz sana faul yok dio hehe bide penaltım verilmedi hakkımı istiorum!! bu arada jankis o sen diilsin ki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kim abi o zaman ? basın sahaya mı girdi diyosunuz .. ben sahanın içindeki şahıstan bahsediyorum he[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 e tamam işte basındaki eleman işte olm hatta bi ara baya bi gezdi sahanın içinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o köşedeki voice sen değilsin jankis:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 adam daha kendini bilmiyo =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 alın ulan 2 tane bathory golü videosu bu hazırlanırkene ahanda buda maç anında saboya top geldi oda calım atmak için kasıyo fln sonra pası veriyo bat vuruyo gol ahanda dieri[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi [Bu mesaj DynamicK tarafından 07 February 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben bi gol attırdım bathory'e böle sağ taraftan içeri yerden gönderdim,del piero gibi bi gol attı bathory onu isteriz:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 dyna ilkinin uzantısı .rargol1 =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arkadslar bir video daha koyuyorum suan bu son baska yok dierleri bana kalsın :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Angelus, 07 February 2004 21:53 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 07 February 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Ben gördüm hakem maçı sattı huleyn... Zaten arka tarafta Holyman falan toplanmışlar takım olarak para weriyorlardı hakeme.. yalan ya,bizden biriyle dynamick konuşuyodu bizden biri:abi faul var yaaa... dynamick:siz güçlüsünüz... lol :) İşte o olay tam bombaydı..Bırak abi hakem bozuktu =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eet eet angelus bende o golü gormek istiorum ya bu arada ilk golun adı arcane ortalıo bathory atıo nası oldu o.arcane kendi kalesine bi ortalıo napıo heeh bakim bitsin anlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 peki arkadaşlar hakem falan olmucam ben bida ozaman hakem bulun kendinize ayrıca ince belli falan deil böyle çayda görmedim yiğrenç[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Bathory, 07 February 2004 22:15 tarihinde demiş ki: eet eet angelus bende o golü gormek istiorum ya bu arada ilk golun adı arcane ortalıo bathory atıo nası oldu o.arcane kendi kalesine bi ortalıo napıo heeh bakim bitsin anlıcaz ısınırken[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar