Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Dynasiz cemaat resmiDyna li cemaat[signature][hline]Grandmaster HamburgerKampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi [[Bu mesaj DynamicK tarafından 07 February 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bune kardeşim böyle?? Güzelde maç sonu çekilen toplu resimler nerde? Ses tipsiz çıktın diye kendimizi göremiycekmiyiz... =D son 2 resim çıkmıyo onlar ne? Bak unutma elimde çok özel resimlerin war acımam yayınlarım çok tehlikeliyim..(Saçmaladım)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Aman tanrım son 2 resim gözüktü asıl tipsiz çıkan benim sil hemen şunları amanın =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 dyna benim klas gol nerde ya ;) video olaraktan
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 abi 12-7 diyosunuz da harbiden biz daha fazla attık gibime geliyo,öle böle değil 12 imkansız gibi geliyo:) bu arada karşı takımda 7 golün 6'sını atan grisi kutluyorum... ben de 6 tane attım:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sol kale direginin hizasından yukarı dogru takip et bende baya bi aradım hatta en sonunda abi hepimiz salak salak nereye bakıoruz falan oldum
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Ben gördüm hakem maçı sattı huleyn... Zaten arka tarafta Holyman falan toplanmışlar takım olarak para weriyorlardı hakeme..[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ilk resime bakarsanız bi tek ben topa bakıyorum doğru düzgün. diğer herkes alakasız bi yere bakıyo ahuha[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 olm sen topa bakıosun biz topun düşecegi yere bakıoruz hehe
jankis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 peki abi ilk resimin sol ucunda ufka yakın bi yerlerde dolanan bi eleman var onun ben olmadığını söyleyin :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: CrayTotem, 07 February 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Ben gördüm hakem maçı sattı huleyn... Zaten arka tarafta Holyman falan toplanmışlar takım olarak para weriyorlardı hakeme.. yalan ya,bizden biriyle dynamick konuşuyodu bizden biri:abi faul var yaaa... dynamick:siz güçlüsünüz... lol :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yok abi o basından biri,foto çekiyodu:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 evet o bendim babacum defansa öldürdü beni olm dyna nie calmıosun diorum abi siz guclusunuz sana faul yok dio hehe bide penaltım verilmedi hakkımı istiorum!! bu arada jankis o sen diilsin ki eheh
jankis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 kim abi o zaman ? basın sahaya mı girdi diyosunuz .. ben sahanın içindeki şahıstan bahsediyorum he[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 e tamam işte basındaki eleman işte olm hatta bi ara baya bi gezdi sahanın içinde hehe
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 o köşedeki voice sen değilsin jankis:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 adam daha kendini bilmiyo =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 alın ulan 2 tane bathory golü videosu bu hazırlanırkene ahanda buda maç anında saboya top geldi oda calım atmak için kasıyo fln sonra pası veriyo bat vuruyo gol ahanda dieri[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi [Bu mesaj DynamicK tarafından 07 February 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben bi gol attırdım bathory'e böle sağ taraftan içeri yerden gönderdim,del piero gibi bi gol attı bathory onu isteriz:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 dyna ilkinin uzantısı .rargol1 =P[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 arkadslar bir video daha koyuyorum suan bu son baska yok dierleri bana kalsın :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Angelus, 07 February 2004 21:53 tarihinde demiş ki: said: CrayTotem, 07 February 2004 21:42 tarihinde demiş ki: Ben gördüm hakem maçı sattı huleyn... Zaten arka tarafta Holyman falan toplanmışlar takım olarak para weriyorlardı hakeme.. yalan ya,bizden biriyle dynamick konuşuyodu bizden biri:abi faul var yaaa... dynamick:siz güçlüsünüz... lol :) İşte o olay tam bombaydı..Bırak abi hakem bozuktu =D[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)///Arcane...Aman fazla yorma kendini top sana gelir elbet...Kralsın aslansın kaplansın..(Arcane Fun Club = AFC)
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eet eet angelus bende o golü gormek istiorum ya bu arada ilk golun adı arcane ortalıo bathory atıo nası oldu o.arcane kendi kalesine bi ortalıo napıo heeh bakim bitsin anlıcaz
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 peki arkadaşlar hakem falan olmucam ben bida ozaman hakem bulun kendinize ayrıca ince belli falan deil böyle çayda görmedim yiğrenç[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Bathory, 07 February 2004 22:15 tarihinde demiş ki: eet eet angelus bende o golü gormek istiorum ya bu arada ilk golun adı arcane ortalıo bathory atıo nası oldu o.arcane kendi kalesine bi ortalıo napıo heeh bakim bitsin anlıcaz ısınırken[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi
Öne çıkan mesajlar