mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 en nefret ettigim olay ekran kartı secimi sanırım. bide uzun sure takip etmeyince piyasayı elinizdeki kartın üzerinden sanki yüzyıllar gecmiş gibi geliyor. Ekran kartı konusunda bir karar veremedim. En iyi performans için kart arıyorum. islemci Q9300 olacak. SLI mi yoksa tek ekran kartı mı tek olursa 8800gts mi 9800gx2 mi diye dusunmekten cok sıkıldım. cogu yerde farklı gorusler var benim aradıgım ortak agır basan bir gorus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 9800gtx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ati icin crossfire 3870 yapmak her ne kadar nvidia tarafinda sli yapmaktan ucuz gelsede desteklendigi oyunlar anlaminda hayal kirikligi olur. Ayni performans 9600gt yi 2x sli yapilarak alinabilir ki bu 9800 gx2 nin yari fiyatindan biraz fazlaya denk geliyor. Daha yuksek cozunurlukler soz konusu olmadikca ise 9600gt nin ustune 8800gt ile sli yapmak bosuna para sacmak oluyor sanirim ki bunlarin yaninda crossfire ve sli in getirdigi ekstra guc ihtiyaci, ucuz kasalar ile zorlasan hava tahliyesi gibi problemlere deginmiyorum. Son olarak xfire 3870 veya sli 9600gt yapmak yerine hali hazirda guclu bi psu yoksa (cift ekran karti icin 500w ustu) bunlardan psu olmadan birazcik daha pahali tutacak hd3870x2 de dusunulebilir. Dual gpu oldugu icin xfire 3870 in sahip oldugu dezavantajlara sahip olmamasi ve yaninda sli veya xfire kadar guce ihtiyac duymamasi onu guzel bi alternatif yapar ama yinede fiyati yinede cok pahali. Ayni seyi biraz kasarsak 9800gtx icin de soyleyebiliriz sanirim. veya tamamen yamuluyor da olabilirim ustte soylediklerimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 neyse kafamda ufak ufak olustu biseyler. ama genede ortak bi nokta bulamadım ekran kartı konusunda. cesitli gorusler var hepside farklı farklı : sormak istedigim baska birsey var istanbul avrupa yakasında adam gibi bilgisayar toplayan firma biliyormusunuz ? vatan da falan surunmek istemiyorum acıkcası. ellerinde olmasa bile parca temin edebilecek bi yer lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Istanbul da; internette sadece mail ustunden dandik otesi bi exel tablosu uzerinden satis yapan ama gerek musteri hizmetleri gerek nakit odemelerdeki fiyatlariyla insani uzmeyen inventus bilgisayari oneririm. Ote yandan ankara menseili olarak turkiye genelindeki en guzel fiyatlari verenlerden biri olarak gigatek i de siddetle oneririm. Stoklarinda olmayan fakat cozum ortagi olduklari markalarin urunlerini istege gore getirebiliyor ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 inventus > gigatek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar