Xobalt Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 evet bu dertten müzdaribim. nasıl yapıcaz da halledecez bunu bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum. help plox =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nivea'nın göz altı için kremleri vardı.. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gözaltı torbalarını nası yok ediyoruz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 photoshop cs3.. healing brushla bas çek olsun reelde yok etmek istiyorsak eğer olayımız şöyle.. *Kendinize ve evde kim varsa ona bir adet papatya çayı sallıyorsunuz,içiyorsunuz.Sallama poşetini de ılıtıp hafif nemliyken iki gözünüze koyup ufak bi kestirme yapıyosunuz. *çiğ halde bi patatesten iki dilim alıp gözünüze koyup gene bi kestirme yapabilirsiniz. *Niveanın falan göz kremleri var hatta kipada görmüştüm nivea men falanda üretmiş onlardan.Onlardan da sürebilirsiniz.yatarken veya sabah akşam..düzeltiyo baya *min 8 saat kadar uyumaya çalışıyoruz..Olmadı bi hafta 8 saat uyusak kendine geliyo cilt zati. *Sigara olayına fazla abanılıyosa ben bişiy diyemem zaten. *Gözleri ovalayıp durmuyoruz devamlı. *Bi de arada bir buz da gezdireblrsiniz ama o şiş gözler için de olabilir pek emin değilim o konuda. *Bilgisayara falan bakarken 2 saatte bi gözleri 2 dklığına kapalı tutmakta işe yarıyormuş. *günde min 2 lt su içmek..vucuda komple yardımı olur bunun.. rep plz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kullandığın uyuşturucu maddeleri bırakırsan bir sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ustam 2 gundur bisey kullanmiyorum hala mor? Bilmeden etmeden konusmayin soyle, hic yere kivraniyorum saatlerdir ayip diye bisey var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sallama çay torbası ya da çaya batırılmış pamuk ile kompres yapınız. ema-"kocakarı"-leth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hemoroid kremi çok pis işe yarıyor(muş) haftada 1 defa sürün, çok abanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne alaka yau hemeroid :P aslında bu göz altı şeyleri alkolü ve türevlerini kesince kendiliğinden geçer galiba dimi yoksa uyku düzeniyledemi ilgisi çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 genetik + göz yorgunluğu + C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Lazer tedavisi ownz, kökten çözüm. paraya bakar tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ulen ota kakaya lazer anasını satim. lazer olmasa naapıcaktınız bea?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Emaleth said: sallama çay torbası ya da çaya batırılmış pamuk ile kompres yapınız. ema-"kocakarı"-leth aboov teabag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 benim önleme amaçlı teorim belki işe yarayabilir yüzü aşağıdan yukarıya doğru yıkamak bilg kullanırken klavyeye fazla bakmamak, ekrana tepeden bakmamak fazla uykusuz kalmadan takılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mr_Hand said: ulen ota kakaya lazer anasını satim. lazer olmasa naapıcaktınız bea?! genetik olunca krem, çay, pattis fayda etmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar