Xobalt Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 evet bu dertten müzdaribim. nasıl yapıcaz da halledecez bunu bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum. help plox =(
oper Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 nivea'nın göz altı için kremleri vardı.. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum..
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 gözaltı torbalarını nası yok ediyoruz? :P
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 photoshop cs3.. healing brushla bas çek olsun reelde yok etmek istiyorsak eğer olayımız şöyle.. *Kendinize ve evde kim varsa ona bir adet papatya çayı sallıyorsunuz,içiyorsunuz.Sallama poşetini de ılıtıp hafif nemliyken iki gözünüze koyup ufak bi kestirme yapıyosunuz. *çiğ halde bi patatesten iki dilim alıp gözünüze koyup gene bi kestirme yapabilirsiniz. *Niveanın falan göz kremleri var hatta kipada görmüştüm nivea men falanda üretmiş onlardan.Onlardan da sürebilirsiniz.yatarken veya sabah akşam..düzeltiyo baya *min 8 saat kadar uyumaya çalışıyoruz..Olmadı bi hafta 8 saat uyusak kendine geliyo cilt zati. *Sigara olayına fazla abanılıyosa ben bişiy diyemem zaten. *Gözleri ovalayıp durmuyoruz devamlı. *Bi de arada bir buz da gezdireblrsiniz ama o şiş gözler için de olabilir pek emin değilim o konuda. *Bilgisayara falan bakarken 2 saatte bi gözleri 2 dklığına kapalı tutmakta işe yarıyormuş. *günde min 2 lt su içmek..vucuda komple yardımı olur bunun.. rep plz :P
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kullandığın uyuşturucu maddeleri bırakırsan bir sıkıntı olmaz.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ustam 2 gundur bisey kullanmiyorum hala mor? Bilmeden etmeden konusmayin soyle, hic yere kivraniyorum saatlerdir ayip diye bisey var ya
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sallama çay torbası ya da çaya batırılmış pamuk ile kompres yapınız. ema-"kocakarı"-leth
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hemoroid kremi çok pis işe yarıyor(muş) haftada 1 defa sürün, çok abanmayın.
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne alaka yau hemeroid :P aslında bu göz altı şeyleri alkolü ve türevlerini kesince kendiliğinden geçer galiba dimi yoksa uyku düzeniyledemi ilgisi çok?
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Lazer tedavisi ownz, kökten çözüm. paraya bakar tabi o ayrı.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ulen ota kakaya lazer anasını satim. lazer olmasa naapıcaktınız bea?!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Emaleth said: sallama çay torbası ya da çaya batırılmış pamuk ile kompres yapınız. ema-"kocakarı"-leth aboov teabag.
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 benim önleme amaçlı teorim belki işe yarayabilir yüzü aşağıdan yukarıya doğru yıkamak bilg kullanırken klavyeye fazla bakmamak, ekrana tepeden bakmamak fazla uykusuz kalmadan takılmak
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mr_Hand said: ulen ota kakaya lazer anasını satim. lazer olmasa naapıcaktınız bea?! genetik olunca krem, çay, pattis fayda etmiyor :D
Öne çıkan mesajlar