Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 athöööeeeeeyyyyyyy!!!! athecooaaam geri gelmiş. seviyom üleeeen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 öööeeee... derleyemedim, toplayamadım... fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aaa boxer giyer insan! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Valla bende hatırladım şimdi ilk SNN Uo günlerimi süperdi yav..Saolsun blackrose cd yi yollamıştı bana sonra saatlerce icq'dan yardım etmişti bir türlü halledememiştim Snn launcher'ı yükleyip oyuna girmeyi... Siyahlar içindeki Mumu'yu,vali Vasmussen'i de çok net hatılıyorum...Azmodai o zamanlar Ezekiel'di sanırsam,renkli renkli dolanırdı:P İyiydi güzeldi,uo hakkaten çok farklıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Azmodai said: iste bu yuzden uo dunyanin en guzel oyunuydu ve bidaha asla benzeri de gelmeyecek. R.I.P. kesinlikle doğru ne yazık ki :( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 darkin hllere yaptigi misilleme yokmu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Sırf MADAFAKA ya bakmak için girdim forumlara :) Osiye yeni başaldığım dönemler 2001 2002 Ema hepimizi toplar quest yapardık güya :) O questleri böle sonra buraya koyardı , hepimizi iyi kötü eleştirirdi :) 5 6 sene olmuş buraya post atmayalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar