Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 12. Avrupa Futbol Şampiyonası 7. Eleme Grubu'ndaki 4. maçında 2 Nisan Çarşamba günü deplasmanda İngiltere ile karşılaşacak A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.. Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Emre Aşık, Hakan Ünsal, Ergün Penbe, Ümit Davala (Galatasaray) Tayfur Havutçu, Ahmet Yıldırım, İlhan Mansız (Beşiktaş) Deniz Barış (Gençlerbirliği) Rüştü Reçber, Fatih Akyel (Fenerbahçe) Fatih Tekke (Trabzonspor) Ömer Çatkıç (Gaziantepspor) Mustafa Özkan (Denizlispor) Zafer Özgültekin (Ankaragücü) Emre Belözoğlu, Okan Buruk (Inter) Tayfun Korkut, Nihat Kahveci (Real Sociedad) Tugay Kerimoğlu, Hakan Şükür (Blackburn Rovers) Yıldıray Baştürk (Bayer Leverkusen) Alpay Özalan (Aston Villa). Hazırlıklar tesislerimizde yapılacak... A Milli Futbol Takımı aday kadrosu 24 Mart Pazartesi günü İstanbul'da toplanacak. Polat Renaissance Oteli'nde öğle saatlerinde biraraya gelecek milliler, ilk çalışmasını aynı gün saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak. 25 Mart Salı günü İstanbul'da çift idman yapacak olan ay-yıldızlı ekip, 26 Mart Çarşamba günü saat 11.00'de özel uçakla kamp çalışmaları için İngiltere'nin Newcastle kentine gidecek ve hazırlıklarını burada sürdürecek. 2 Nisan Çarşamba 22.00 Hakem Urs Meier 2 Nisan Çarşamba günü Sunderland kentinde, 22.00'de başlayacak İngiltere-Türkiye (A) Milli Takımları arasındaki maçta İsviçreli hakem Urs Meier görev yapacak. Meier'in yardımcılıklarını Rudolf Kappeli ve Martin Iseli yapacak. Maçın 4. hakemi ise Guido Wildhaber.[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 son 7 senedir olduğu gibi yine en çok oyuncuyu galatasaray verdi eklemeden edemeyeceğim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ergün varken ibrahim oynayabilir mi ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Ya nukem ne ıbrahımı yaw,sacmalama okadar uzun boylu degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ehehe bence yenileceğiz gibime geliyor ama inşallah yeneriz...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ibrahimin tecrübesi filan yok ilerki maçlarda oynar belki ama ingiltere maçı çok önemli. bu arada gs futbolcu sayısında düsüs var :) ilerde iyice düsecek(yakın zamanı diyorum ilerde volkan fln da girer) cünkü su alınan futbolcuların yarısı tecrübesi dısında futbol oynayamıyor su anda.[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Emre Aşık, Hakan Ünsal, Ergün Penbe, Ümit Davala aradan ergün ü çıkartın geri kalanlar ligin en formsuz oyuncuları milli takımı ezik adamın tekine emanet edersen ondan öncekilerin üzerine bişi koyamaz[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ergün oynuyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 tecrübe işi bu beşiktaş neden turu geçemedi ? tecrübesizlikten türkiye içinde aynısının olmaması için onların hepsi çok değerli açıkçası sahaya çıktığında ayakları titreyen futbolcular yerine, evlerinin bahçesinde çocuklarıyla futbol oynarmış gibi oynayanları tercih ederim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 mighty evet formsuzlar ama tecrübeliler. kabul süper futbolcular olsaydı onların yerine olabilirdi ama tutup da beckhamın karsına ibrahimi timucini koymak saga gökdenizi koymak tehlikeli. ama ingiltere macından sonra bayaa birsey degisir zaten[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 forma girince bu saydığımız isimler, türkiyede onlardan iyileri yok zaten ? türk olarak umabiliceğimiz en iyi şey hepsinin tam formda oynaması olucaktır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 zaten sagda okanı veya tayfunu oynatcak bence. büyük ihtimalle okan olur. solda ergüne zaten itiraz etmez kimse. sol bekte hakan oynayabilir itirazım ona ama sevmiyorum adamı ondan da olabilir tabi :))) ilerde hakan oynamicaktır zaten. ilhan nihat oynar. hakan isler kötü giderse girer bence ama ben secsem yine oyuna girecek kisiyi fatih olarak secerdim. neyse hadi bakalım insallah yeneriz veya en azından yenilmeyiz. takım olarak (bence) iyiyiz ama piskolojik olarak çok eziğiz adamların yanında.[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ya aslında dünya 3.'süyüz niye ezik olalımki[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ingiltere bu maca bizden daha ezik ve stresli cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 hehe dünya 3. sü olduk ta, kimlerle oynayıp 3. olduk? dünya kupasında maç yaptığımız takımlar arasında hiç avrupadan bir takım varmıydı? eğer olsaydı bence bu 3. lük biraz hayaldi..[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 onlari da yenebilecek gucteyiz , bunu italya karsisinda adamlari ezerek gosterdik zaten . ayrica o bizim karsimiza cikan takimlarda avrupa takimlarini kupadan eleyip karsimiza geldiler. ingiltere,italya,ispanya bizden daha mi iyi top oynadi dunya kupasinda ? oynadigi takimlar bizimkilerden cok mu gucsuzdu ? hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 meph bak simdi nası bjk gs ye karsı pikolojik zayıflıkla gs fenere karsı piskolojik zayıflıkla cıkıyorsa bence türkiye de ingiltereye karsı öle haa ingiletere stresli baslayacaktır dogrudur. ama ben oynasam türk milli takımında sahsen aklıma 8 ler fln olurdu yani :) milli takım hakkaten süper takımlarla oynamadı 3. olurken ama kadrosu bence daha yukarısını hakediyor. td dısında tabi. hic sevmedim ve sevemeyecegim o adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 apex ispanya süperdi valla ben cok zevk alıodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ingiltere istedigi gibi ciksin o maca biz onlarin karsisinda ezik olarak cikmiyoruz. onlar mazide kaldi artik 8ler .. 1. torbada olan takim yani buyuk olan biziz suanda , bunun ezikligini yasadiklarini kendileride soylediler zaten.daha bizi bi kere yenememis takim nasil ustumuzde olur diye,ama oluyormus demek. o yuzden stresli cikacaklar maca,kendi sahalarinda bize yenilmeleri zaten kotu giden takimi iyice cikmaza sokacagindan biz macta daha rahat ve dik yuruyen taraf olacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 neyse oyle ya da boyle kazanan biz olalim gerisi hava civa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ya bu arada dikkat etmemistim. ümit özat niye yok? alpaydan daha yararlıdır bence ama alpayın yedegi bile olamamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: Mephisto_, 21 Mart 2003 21:12 tarihinde demiş ki: ya aslında dünya 3.'süyüz niye ezik olalımki[hline] ligi 5 yıldan eski bir takım yenmeden kazanılmış bir üçüncülük nekadar ölçücü bunu size bırakıyorum bu söylediğim adamlar haklısınız türkiyedeki en iyi futbolculardı ama şuan kötü durumdalar bülentle emre nin üzerine gelmedik defans oyuncusu denemedik sisstem kalmadı galatasarayda bunlarda bence beckham ım owen ın karşısında nekadar oynarlar muamma. Bu tecrübeli dediğiniz adamlar şampiyonlar liginin en kolay grubunda sonuncu oldular ozaman tecrübeleri nerdeydi.İbrahim belki çok yenekli veya zeki bir adam değil ama aynı adama geçilse bile defalarca tekrar kademeye girebilecek kadar hızlı. Alpay konusunda konuşmak bile istemiyorum adam aylardır top oynamıyodu tekrar takıma aldılar ikimaç aston villayı yaktı gene oynamıyo ama türkiyenin kadar maçında oynıyacak şimdi allah için şu kadroya bakım bu kadro fatih terimin yaratttığı mustafa denizlinin rütuşladığı bir kadro kuruluşunun üzerinden 8-9 sene geçmiş.Şurda yaw şenol güneşe aferin türk futboluna yeni bir yıldız kazandırdı kimse görmemişti bu çocuğu aferin buldu getirdi diyebileceğiniz bir adam varmı.İspanyada en iyi yabancı seçilen tayfun u adam dünya kupasında oynatmadı az kalsın onu kaybediyoduk[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 galatasaray'dan seçilen oyuncular kendilerini göstermiş oyunculardır kimseye kanıtlayacak birşey olmayan oyunculardır dediğim gibi performanslarının yüksek olmasını beklemekten başka birşey beklememeliyiz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Hakan şükür iş yapmaz..gençler almalı artık yerini..Okan'ı alsınlar fatih tekkeyi alsınlar..[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar