Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Aman girmeyin, alırlar içeri. Istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bir kere antimodesi girerken görmüşler çıkarken gören olmamış sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Fikirtepe ile Selamsız'ı da unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Gezdim Tozdum nerelere gitmeli, nerelerden uzak durmalı Baktım kimse uzak durulması gereken yerleri yazmıyor, yazayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Silah kacakciligi yapmak icin iyi bir yer degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 fikirtepede ne varmis? gencligim fikirtepede gecti benim. ulku ocaklarindan selamlar turk budununa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 alkollü girmeyin ve gece girmeyin... fotoğraf çekicem diye de mal gibi girmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gezmek için girmiştim güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 1 Mayıs'ta bir yandan polisle çatışıp bir yandan Şişli'den Taksim'e doğru ilerlerken bir şekilde içinde kaldığım bir mahalleydi kendisi, sağolsunlar sakinleri yardımcı oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 çok yakında fransız sokağından daha güzel olacak olan yer. zamanında ev almak lazımdı şimdi en az 5-6 katına satardım kafama edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ferrero said: gezmek için girmiştim güzel yerler. ``guzel`` diyemezsin be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 etnik olarak kimler çoğunlukta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sarda içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sağdan çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tarlabasında 3 ay kaldım lan. Allak belasını vermesin oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 rezil bir yer! istanbul'un yabancısı olsanız dahi 300 metre yakınından geçin oraya girilmemesi gerektiğini anlarsınız...hoş pislik roman mahallesi kadar ayyuka çıkmamış orda ama içine alır adamı...zaten giripte belirli bir noktaya gelene kadar yüzüne baktığınız 10 kişiden 1'i sivil polistir ama sonrası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 forum kurallarina aykiri icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ah... çok inceden verilmiş zehir. çorba... ha... ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar