DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 arkadaşlar ben bi u.s.a sitesinden raket siparişi vermek istiyorum türkiyede çok pahalaı oldugundan fakat kargo ne kadar bilmiorum buraya türkçesini yazsam bana ingilizceye cevirimisiniz mail atıcamda şimdididen teşekkürler.. İyi günler ben türkiyeden yazıorum sitenizden bir adet "head i.radical midplus" raket getirtmek istiyroum.kargo fiyatlarını ve kaç gün içinde teslim olcagını öğrenmek istiyroum iyi çalışmalar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hi ! I'm mailing from Turkey. I wanna buy a "head i.radical midplus" racket from your webpage So I wanna know prices of cargo to turkey and in how many days will it be delivered. Kargo cargo kelimesinden emin değilim ama öyledir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Birşey diyebilirmiyim.Sanırım burdaki rakatler ithal olduğu için pahalı yanı kargo ücretinden dolayı eğer dışardan alırsan kargo ücretiyle gene buradakiler kadar olur sanırım.[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Hello, Thank you for contacting Tennis Warehouse. Here are the approximate shipping costs for a three pound package (one racquet, one pair of shoes or 20 sets of string) delivered to Turkey: Air Parcel Post** 2-4 weeks $24.75 Fed Ex International Economy 5-7 business days $32.00 Express Mail 7-10 business days $37.50 Fed Ex International Priority 3-5 business days $36.00 **For orders under $150.00 Import Taxes: There are no U.S. taxes; however, you will be responsible for any additional customs handling fees, duties and/or taxes. Because each country is different and the fees change often, we do not know the additional charges. Your local post/customs office can give you this information. If you would like to place an order you can submit one over our web site, via fax or email, or by calling one of our Customer Service Representatives at 805-781-6464. Please let me know if I may help you with anything else. Böle bi cevap geldi burda tam nedemek istiyo biri açıklarmı bana acaba ingilizce sıfırda sadece fiyatları anladım vergi filan warmı onu merak ediom[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Arthur_HellsFire, 29 January 2004 18:12 tarihinde demiş ki: Hi ! I'm mailing from Turkey. I wanna buy a "head i.radical midplus" racket from your webpage So I wanna know prices of cargo to turkey and in how many days will it be delivered. Kargo cargo kelimesinden emin değilim ama öyledir sanırım wanna denmez yazılı ingilizcede, want to denir cargo da shipment olarak geçer[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 up..[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ingilizce konusuo beeeeee :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 gönderdiğin yazıyı Türkçe'ye çevirmeye çalıştım umarım işine yarar. Merhaba, Tennis Warehouse'la bağlantıya geçtiğiniz için teşekkürler. Aşşağıda Türkiye'ye gönderilen 3 poundluk (3pound=yaklaşık 6.5 kilogram) (mesela bir raket yada bir çift ayakkabı ve yahut 20 takım tel-iplik) bir paketin yaklaşık kargo bedelleri yer almaktadır. Air Parcel Post** (2-4 haftada ulaştırıyo)= 24.75 dolar Fed Ex International Economy (5-7 işgününde ulaştırıyo)= 32 dolar Express Mail (7-10 günde ulaştırıyo)= 37.5 dolar Fed Ex International Priority (3-5 günde ulaştırıyo)= 36 dolar ** 150 doların altındaki siparişler için geçerlidir. İthalat vergileri: U.S için böyle bi kesinti yok ama siz alıcı olarak herhangibir olası ek kesintiyi ödemekle mükellefsiniz, çünkü her ülkenin farklı vergi tarifesi veya uygulaması var ve sıkça değişiklik gösteriyor maalesef bu konuda yardımcı olamıyacağız fakat yerel posta ofislerinizden (ptt) bu bilgiyi edinebilirsiniz. Web sitemizden isterseniz e-mail yada fax yoluyla yahut müşteri servisimizi arayarak (805-781-6464) sipariş verebilirsiniz. Başka yardımcı olabileceğim birşey olursa lütfen çekinmeden başvurun. [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 01 February 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 eywallah bilader[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Kargoydu, gumruktu derken gereksız oluyor yurt dısından almak. Ama fazla sayıda urun getırtmek ıstıyorsan ozaman mantıklı.1-2 urun ıcın gereksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bir rakete ne kadar gümrük uygularlarki.[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 up beyler internetten yani yurtdışınıdan böle bi ürün sipariş veren yokmu gümrükte sorun cıkarmı bi yardım edermisiniz[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Birde raketin burdaki fiyatı 255 Euro bende netten kargoyla birlikte 128 dolara getircem siz olsanız napardınız aradaki fiyat farkı az bişey olsa burdan alcam ama bi korkum war gümrüge takılırmı raket onu merak ediom[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ya o akdar fark vars emin ol cok daha ucuza gelir gumruk dahil emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 gümrüğe raketin takılacağını sanmıyorum.. katana getirtmişti biri ruhsat falan istemişlerdi.[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 gümrüğe neyin takılıp neyin tkaılmayacağı belli olmuyor böyle dıngız bi ülkede yaşıyoruz işte takılırsa zaten aynı fiyata gelir yaklaşık olarak takılmazsa ucuz gelir her koşulda alıcaksan burdan ucuz almış olursun[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar