HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Insanity, 07 February 2004 23:09 tarihinde demiş ki: NTV de Sacremento- San Antonio maçı var ve benim için ii diebileciim bi oyuncumuz Hidayet de oynuyor. İyi kötü idare ediyor maçı ama ne zman basit boş şut bile atsa çığlık atılıo fakat Hidayet serbest atış atarken altta yazan ¨Worst in NBA¨ yazısını görmezden geliolar. ee iyi de o "Worst in NBA"in Hidayet ile alakasi yok. Spurs takimi NBA'deki en kotu serbest atis ortalamasina sahip ondan bahsediyordu orda...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Valla ben her seyı yaparım trıplerınde bır ınsanım ve halada her seyı yapabılecegıme ınanıyorum.Ne kadarı doru bılmıom ama megolaman oldugmu herkez soluor[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: Insanity, 07 February 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum siz ne düşünüosunuz ancak bunu konuşmadan geçmiim dedim. Çok basit bi örnek ile karşılaştım az önce, NTV de Sacremento- San Antonio maçı var ve benim için ii diebileciim bi oyuncumuz Hidayet de oynuyor. İyi kötü idare ediyor maçı ama ne zman basit boş şut bile atsa çığlık atılıo fakat Hidayet serbest atış atarken altta yazan ¨Worst in NBA¨ yazısını görmezden geliolar. bu çok basit bi örenkti yani çoğaltabilirsiniz isterseniz örnekleri. Asıl erak ettiğim şu, Acaba biz çok mu megalomanız yoksa bu bütün herkeste mi vardır? Worst in NBA yazısı Spurs için yazılmış Hidayet için değil. Takım olarak Free Throw larda NBA in en kötüsüler şu an. Bu arada hidayet 3 sayı yüzdesinde NBA genelinde beşinci durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 türkler kendi değerlerinin farkında deiller ufacık tefecik basarilari war onlari buyutup pireyi dewe yapıp awunuyolar genellikle.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Insanity, 07 February 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum siz ne düşünüosunuz ancak bunu konuşmadan geçmiim dedim. Çok basit bi örnek ile karşılaştım az önce, NTV de Sacremento- San Antonio maçı var ve benim için ii diebileciim bi oyuncumuz Hidayet de oynuyor. İyi kötü idare ediyor maçı ama ne zman basit boş şut bile atsa çığlık atılıo fakat Hidayet serbest atış atarken altta yazan ¨Worst in NBA¨ yazısını görmezden geliolar. bu çok basit bi örenkti yani çoğaltabilirsiniz isterseniz örnekleri. Asıl erak ettiğim şu, Acaba biz çok mu megalomanız yoksa bu bütün herkeste mi vardır? 1) o "worst in nba" yazısı, san antonio için yazıldı hiadyet için diil. san antonio ligin en kötü serbest atış atan takımı... 2) megaloman diiliz, öyle isek de herkes kadar megalomanız fazla dil yani. ama bariz bi şekilde megalomalız yani...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bakın ne dicem. bi oyun war mesela.dünya çapında.highscore a bi türk girdii zaman anlıyosunuz hehe. turk "hede" diye yazıyolar mesela. yani diğer hiçbi millet yapmıyo niye bizimkiler yapıyo. ezikliimizden işte.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 TUrkle ne birbirlerine ne baska ulkelere guvenmiyorlar, sorun bu. Yabanci serverlarda ben armak sayisini gecmeyecek kadar uluslu guildler falan gordum Bir de Turk guildlerini syain, 5 6 kati kadar. Dogruya dogru, hala cocuklarimiza Osmanlinin artik hic bir sekilde bir anlami kalmamis basarilari gosterilip, Turkiye Cumhuriyetinin asil son 100 yildaki tarihi gosterilmedigi icin, genc insanlarimiz ve cocuklarimiz Turk tarihini kesinlikle dogru durust bilmiyorlar. Beyinleri yikanmaya asiri derecede musait oluyor bu yuzden.[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bence bu biraz da genlerimizde var. Tarihimiz boyunca onlarca devlet kuruldu hepsi dünyayı yönetmek istedi. En büyük başarıyı da Osmanlı aldı ki en yakın geçmişimizdeki devlet. Bu son yüzyılda o kadar çok başarısızlıklarımız oldu ki bu milletimize çok dokundu. Dolayısıyla en ufak başarı bizi gayet sevindirecek ve abartacağız ki Türklerin en önemli silahı olan GAZ oluşsun. Gaza gelmiş Türkten başka ne daha tehlikeli olabilir ki :)))[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 canı sıkılmış kender[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 said: Raid3r, 07 February 2004 23:28 tarihinde demiş ki: ben türkler kadar kendi kendini ezen bir ırk daha görmedim bırak megolomanlığı heh işin ilginç tarafıda başka bi ülkenin insanı bizi ezmeye çalıştıgında hemen savunmaya geçiyoruz kendimizle sürekli dalga geçeriz biz türkler şöyleyiz böyleyiz diyerek ama yabancı biri aynı şeyleri söylediginde garipleşiyoruz bi anda :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar