Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Necromancer

Darksun

Öne çıkan mesajlar

valla ben lvl 36 sonlarına doğru bıraktım,ciddi bir feat ve büyü sorunu vardı ,funcomda kabul etti en kısa sürede düzelteceklerdi ,tabi burada pvp serverda oynadığımdan dolayı sürekli ganklenmekten bıktım ve düzeltme yaıncaya kadar POM açtım,
hala necro dewam eden arkadaşlar herhalde 50 yi geçmişlerdir burdan biraz bilgi versinler ,nasıl gidiyor necrocular? :)
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:
valla ben lvl 36 sonlarına doğru bıraktım,ciddi bir feat ve büyü sorunu vardı ,funcomda kabul etti en kısa sürede düzelteceklerdi ,tabi burada pvp serverda oynadığımdan dolayı sürekli ganklenmekten bıktım ve düzeltme yaıncaya kadar POM açtım,
hala necro dewam eden arkadaşlar herhalde 50 yi geçmişlerdir burdan biraz bilgi versinler ,nasıl gidiyor necrocular? :)

Yaw ben de tatildeydim 1.5 haftadır .. LvL 19 du necromancer'ım .. 20 den sonra sıçışlar başlıyomuş .. İnşallah yarına kadar gelir patch :P
Sosyal ağlarda paylaş

jungle said:

walla necro nasıl bıraktıysanız öyle =).. yukarda yazan patch noteları hiçbiri gelmedi hâlâ.. pvpyi bırak.. solo pvede bile acı çekiyorum eheh.. daha lvl 47yim.. hem yavaş oynuyorum hem de necro iste.. aoelerle falan idare ediyoruz ama genel olarak mobları öldürme hızımız yavaş.. bi iki güne 50 olurum kısmetse ama aoc forumlarından okudugum kadarıyla pek degisen bi sey yokmus.. spellweavingde de bi nane yok diyorlar.. hatta playerlardan birisi spellweaving sadece kendimi öldürüp res point degistirmek icin kullanıyorum yazmıs.. gulsem mi aglasam mı karar veremedim =)..

yani anlayacagınız her sey güllük gülistanlık necromancer dünyasında.. vakit kaybetmeden geri dönün =P
Sosyal ağlarda paylaş

ben nefret ettim karsımda bir nencro olmasından ya bir bug vardı ya da bu skill gercekten bu sekilde calısıyorsa herkese bundan birer tane atıp kosede olerek 93628559528 kill alabilir necro lar :S
dun aksam bir necro ya daldım adamı kestim o dert degildi de bana attıgı dot 3 dk lık! ve her 5 sn de 55 dmg veriyor! ve combatta oldugundan olmemek icin tek yapacagın pot icmek :S
bu gercekten boyle mi yoksa dun bir bug a mı kurban gidicektim bilen bir necro arkadas yardımcı olursa cok mutlu olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

sleeper o mark of devourer evet 3 dakkalık bi dot ve feat ile alınıyor normal büyü degil yani.

necro aynen nasıl biliyorsanız hala öle rezil bir durumda.bırakıcam coktan lvl 60 a yaklastım acıyorum kıyamıyorum. gecende lvl 51 conqurera rezil oldum adam lvl 55 worma daldı yarıya bile inmeden kendisi catır catır kesti ben lvl 55 iken daldım bütün bufflar varken kacamadım öldüm var mı böle bişi yaw. defence zate yok ama bu acıgı kapayacak dmg de yok. petlerim benden cok daha saglam. aynı wormlara hide olup petlerimi yolluyorum bir oetim yarıya bile inmden kesiyorlar. rezil bir durum peh. necromancerın olayı pet demeyin ben nightfall gidiyorum bütün ice ve unholy büyülerimi güclendiren featleri almama ragmen ezik baska bişi degil.

spellweaving tam bi hikaye. hala ne ise yaradıgını anlayamadım. faydasından cok zararı var. belli zamanlarda bufflar acılıyor tamam iyi bufflar var %100 crit veren bufflar falan ama anlayamadıgım bu buffı yapınca büyü cast ederken mana birden dibe vuruyor. ne yalan sölim anlayamadım ne boka yaradıgını afedersiniz. kullananda görmedim hiç.

petlerde tanklama olmadagından bence petlerin hiç bir espirisi yok. güya dmg acıgını kapatıyorlar ama bence gereksiz.

ne blim cok dengesiz bi class nolur sonu bilemiyorum gidiyoruz uzun ince bir yolda:P "niye actın lan" o zaman diceksiniz seviyorum necroyu napim:(
Sosyal ağlarda paylaş

necromancer baslıgının 3. sayfa güzeli olmasına izin vermicem şöle yazim bişilerde cıksın yukarı:p

lvl 68 im 65 i gectikten sonra cok degişiyor necro archmagus peti ile kendimden 2 lvl yüksek moblarda 7 chain kill yaptim.

görünen o ki reanimation sanki daha bi iyi olacak. su an nightfall gidiyorum lichforma 2 lvl kaldı ama duydugum kadarıyla baya traşmış oda. görücez hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

5 of us 1 shooted by necro :)
Tam aglama başlıgı gibi oldu forumlardaki
şaka bi yana dün aoe farm yapıyoruz 5 kişi biz lvl 77 70 arası adamlarız lvl 71 bir necro geldi sanırım yerdeki cesetleri patlattı hepimizi öldürdü tek haraketle :) (Kamyon çarpmışa döndügümden tam anlıyamadım)
Bu nası bir aoe dir nası bir imbalıktır :)
Sosyal ağlarda paylaş

haha evet hmm o reanimationun en son büyülerinden biri corpse detenation mı ne öle bişi. hmm ben nightfal gittim onu alamıcam ama öle uber ise hemen degiştirim:) neyse önce icimde kalmasın denimde su lich olayını.

son patch ile parasitic soul swarmın dmgini artırmışlar baya cok iyi oldu. unholy ile acılış yapıp parasitic ile devam edince acaip bi aoe farm yapılıyor artık. heleki 2 tanede archmagus aldın mı yanına( onlarda aoe ice büyüsü yapıyor ve cok iyi dmgleri var)7-8 chain kill normal hale geliyor.(kendimden 2-3 lvl üstü) dün 2 necro atzel campı tertemiz yaptık mele classlar sagda solda tek tük moblara kosturur hale geldi heh. tek mob gördüm mü urasmıyorum nerde 5-6 tanelik grup varsa direk oraya:P
Sosyal ağlarda paylaş

evet dün akşam değiştirdim talentleri tamamen reanimation yaptım. reanimtionun son büyüleri olan corpse detonation ve army of dead i aldım. corpse detonation oldukca büyük bi alanı etkiliyor ve bu bölgede bulunan cesetleri patlatıyor ve alandakiler dmg alıyor. benden 2 lvl yüksek bir moba sadece 1 ceseti patlatarak 450 dmg verdim. bu da demek oluyor ki alanda 6-7 ceset varsa sizin basınıza gelen olay geliyor demek:) güzel bi büyüymüş demek ki farm yaparken cesetlerden uzaklaşıcaksınız hemen:P

necro oynayan arkadaşlar için army of dead den de bahsedim biraz. uzun bi cast süresi var ama bunu cast ederken belli aralıkla süreki pet summon oluyor bunlar halberd kullanan iskeletler:) belli bir sansla cok daha güçlü pet cıkabiliyor(deathlord) toplamda 7-8 tane halberdli pet cıkıyor ve sürü halinde salıyorsunuz targeta. bunlar halberdli melee classlar oldugundan kötü sayılmayacak dmg veriyorlar. e bi 8-9 pet de sizde varsa toplamda 15 den fazla pet oluyor ortalıkta:D amaben genelde 2 tane archmagus ile dolasıyorum toplamda 10 falan oluyor pet sayısı ama bu petler kısa bi süre sonra yok oluyor. cok kullanıslı degil ama yinede işe yarar.

sonuc: ilk olarak lich formu denedim. ama 35 sec durationda dolayı kullanıslı bulmadım bu nedenle sahsi fikrim ve yaptıgım arastırmalar sonucunda full reanimation gitmek daha iyi. ve generaldan da diger shieldlarınızı güçlendiren featleri almak gerekiyor. reanimation bile gitseniz general featlerde büyüleriniz güçlendiren 2 adet feat mevcut. achmage ve +39 unholy ve cold dmg veren bi feat var adını unutttum bunları mutlaka almak gerekiyor.

ncro lvl 65 den sonra adam olmaya baslıyor bunu bilelim. artık gruplarda aggro da hep 2. sıradayım tank taunttan dolayı birinci oluyor ama tank ölürse en fazla dmg verdigimden 2. sırada beni yiyolar. pet archmagus. gerisi yalan. single ve grup moblarda da en kullanışlısı. ancak 4 puan istediginden 2 adet cıkarabiliyorsunuz o da yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...