eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sadATS2 said: buff olarakta defansıf stance defansıf menuver su actıon veren strag ıle bıde %5 (shıeld of wallmıydı ne)evade veren buff acık duruyor. bolece def tam oluyor tabı duruma gore knockback snae root resıst buffınıda acanbılırsın. beyaz vurusların ortalama 150 cıvarında olacaktır ıstedıgın kadar spamlayabılırsın. falshıng 5 crıtlerse 1500 kadar vuruyor adama 400 400 400 300 gıbı crıtlemezsede bunun 3/2 sı kadar vurur. kalabalık encounterlarda guard 1 ac oburlerıde olurda aralarında bı fark yok hepsı artı 11 def verıyor bu kolay oluyor. pvpde falashıng arc ın oturdugu adam baya bı yamuluyor tabı dmg buflarında var onalrıda actıgında %50 bı dmg artısında olacaktır bırı her 30 snde bır olmalı dıerı 2 dk da bır kullanılabılıyor. henuz 60 larda oldugum ıcın vengance acamıyorum ama onun ve bu bufların skwer ıle harıkalar yaratacagı sımdıden bellı. bu halımle alamayacagım tek sınıf guadıan oluyor cunku dmg yemıyor :) 3 kısıye kadar gankler senı kesemıyorlar ve ortamdan uzaklasabılıyorsunkı uzaklasmadanda bırını kesme ıhımalınde yuksek healer yoksa karsı factıonda.su an cok memnunum. dun kapıstıgım guardıan 1 handed shıelddı acıkcası benım healthım hıc %90 altına ınmedı ama onu 1 2 kere yarıladım tabı malumsure uzun oldugu ızın bısı ıfade etmıyor potıonlar bıtene kadar sabahı bulurduk 77 lv beni ksemedi ben 59 guardım..bende onu indiremedim ama:))en son kaçtım...yani bu guardianlar supermiş ya:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kgns said: 3 sene prot spec warrior oynadım wowda, aocda da gaza gelip guardian açtım. çok güzel karakter fakat ben baymışım konseptten, ToS açtım şimdi tosta iyi ama ustam cabuk yatıyor yere ya..çıldırıyor adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Polearm guardianlar dps olarak girebiliyomu raidlere? İlla tankmı oluyo guardianlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 2 tanesini aynı anda kesebildigim pve classi. Crom Redrex demeyin sakın kendisi itinayla maymun edilmiştir :) tamamen pve ağırlıklı pvp için uzak durun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Bir ara guardianlar tek vuruşta öldürüyorlardı heh nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 xanthor said: 2 tanesini aynı anda kesebildigim pve classi. Crom Redrex demeyin sakın kendisi itinayla maymun edilmiştir :) tamamen pve ağırlıklı pvp için uzak durun . teke tekde Coinos olsun Redrex olsun Tyra olsun bende maymun ediyorum ama mini gamede maç bi bitiyor ben 15 kill 12 death adam 22 kill 2 death ne yalan söyleyim gözüm yese oturur kasardım ve öyle adamlar takımlarına maçı kazandırtıyorlar ben kazandırtamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yani guardian mini game pvp'de iyi öylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 dps guardianlar epey iyi gerçekten ama bu benim şahsi fikrim bak xanthor benim gibi düşünmüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mini gamede olay değişiyor :) guardian kesilmesi uzun süren bir class. Herkes defensive modta olan soldiera dalmak yerine cloth giyenlere yöneliyor. Amca'da geydiriyor fırsattan istifade :) arkanda healer olunca her classla oynaması güzel. :) her türlü shaman :=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ayrica fatih redrexi sen ben maymun ediyoruz ama cromun %90'ı edemiyor adam mini gamelerde terör estiriyor bende adama mini gamede bişey yapamiyorum hele ki yanına buffları ile beraber dt conq almışsa arkasınada bi healer almışsa healer hele birde arada bir absorve yapıyorsa bende kesemiyorum ne yalan söyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Buzx said: Polearm guardianlar dps olarak girebiliyomu raidlere? İlla tankmı oluyo guardianlar? Bunu atlamışım cevap vereyim :) Tankların DPS'yi yüksek Polearmlıları makbuldür. Güzel tank nasıl olur söyleyim mi armor olarak tank gibi olacaksın ama feat olarak vurucaksın artık birşeyler yoksa agroyu elinde tutamazsın t2 set giymiş polearmlı bir guardian dpside varsa super tank olur dpsin düşükse agroyuda pek tutamazsın ben raid lideri olsam kılıç kalkanlı guardlari görünce kicklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Anladım, demek istediğim guardianların rolu tanklıkmı raidlerde? Hani tankların yanında dps olarak guardian oluyomu? Heavy armor+polearm çok çekici geliyo ama wowdaki gibi alnımıza tank yazıcaklarsa kasmıcam boşa ondan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 tanksın ve full plate armor ondan kurtuluşun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Tamam teşekkürler açıklayıcı oldu bu. Polearm dps falan diye okuyunca bi kaç yerde dps olabiliyo sanmıştım. Rangeri sevdim zaten, arkadan pıt pıt, dünya yansa umrumda değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 pve seviyorsan evet rangerla daha çok keyif alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Buzx said: Tamam teşekkürler açıklayıcı oldu bu. Polearm dps falan diye okuyunca bi kaç yerde dps olabiliyo sanmıştım. Rangeri sevdim zaten, arkadan pıt pıt, dünya yansa umrumda değil :D benim rangerım var raidler çok zevkli bu aralar minilerde krizlerdeyim lvl5 olayımda azcık rahatlasam ,... bir crossbowum bile yok anlıyormusun ... ama bi yandan guard kasıyom lvl 44 ve sin lvl 12 (((gözüm doymuyo:)) )acaba bende redrex gibi olabilirmiyim kaç fırın ekmek yemem lazım :S ama kızım çok güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hem bu konuyu hemde resmi forumlardan çok araştırdım. guard olmayı düşünüyorum ama s&s mi yoksa polearm mı karar veremedim şuan durum nasıl hangisi daha iyi durumda. s&s olursam partylerde tanklamak çok zor mu sıkıntı yaşatır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 polearm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 guardianı çok sevdimm , narin değil bikere dpsi güzel , frenzye geçince killer havada uçuşuyo defenste milleti uğraştırıyo deathler azalıyo mmmm daha ne isterimkiii acaba 8-) yakında lvl 80 olucak minic kızım (lvl 59 pvp lvl 1)(lvl 59da mini bi türlü toplanmıyo bu yüzden yola çıktık lvl 80 olmak için....)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 birde arkadaşlar bir kaç build linklermisiniz conanarmory mi neresi unuttum site kapatmış conan sitesini bir ton build açılmıyor. polearm guardian yapıyorum bende 20 level olayımda guild e falan geleyim şimdi sabah 19 a kadar kastımda build kötü olmuş sanıtım :D bir daha başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Buraya bak http://aoc.yg.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 KillerLord said: sabah 19 a kadar kastımda build kötü olmuş sanıtım :D bir daha başladım yeni charmı açtın? featlerini resetleyebilirsin aman haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ana nereden ? nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 büyük şehirlerden trainer lakaplı npc'lerden feat'ları sıfırlayabilirsin. Ama ücretli tabi ilki gerçi ucuz, sonrakiler gittikçe pahalanıyor. Tortage'den çıkınca Old tarantia'ya gidersen orda girişten girip sağa doğru ağacın altında yenge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tamam çok saol. birde bu bandage, climbing vb özellikler varya bunlardan hangilerini en çok yükselteyim ? daha hiç kullanmadım yanlış dağıtmamak için clib e verdim görev için istediği miktarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar