kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 alt char.'ı guardian yapmaya karar verdim yalnız, shield falan kullanan bi tip oynamam hayatta, full polearm gidecem... seyi soracam, bu tortage'ı bitirdiginizde, kalanthes guardian'a ne veriyor ? shield falan veriyosa kotu ya, ondan iyi polearm cıkana kadar sword+shield gitmek gerekecek =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 polearm verıyo, loot olarakda sword alıyosun. edit: hatta cok kral görünümlü bi halberd veriyo şekil oluyosun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 karar verilmistir o zaman =), onumdeki tek soru, "yeni guardian'ımın adını ne koysam ?" eheh =)... edit: bu arada polearm icin tempest feat tree'sinde gidiliyor di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kfg said: karar verilmistir o zaman =), onumdeki tek soru, "yeni guardian'ımın adını ne koysam ?" eheh =)... vaaay direk satıs demek shaman a :)) ben de cumartesi aksamı birini kovalarken vazgectim shaman dan :( sadece kosması yetiyor adamın shaman dan kacmak icin :S en sonunda sıkıldım guardian ranger denemesinden sora cumartesi actıgım ranger galip cıktı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yaw oyle de deme kendimi suclu hissediyorum eheh =), shaman da duracak, duruma gore guardian veya shaman alt char olacak eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bence rangerda hiçbir attraksiyon yok guardianda ne güzel döve döve öldürüon adamı rangerda 'tık!'^bitti neo snipe shot yaptı tek vuruşta yattı adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Cılız dövüşçülerden hoşlanmayanlar için ideal bir class. ilk oyuna başladığımda youtube tan izlediğim videolardan olsa gerek assasin açıcam dedim kendi kendime açtımda ennihayetinde. Lvl 14 e kadar kastım. Kesinlikle wow mantığıyla aynı kasap gibi maşallah ama 2 mob zorlar 3 mob çile çektirir adama assasin de. Sonra bunun ileri lvl larda dahada zorlanacağım bir dezavantaj olduğunu anladığımda guardian açtım. Kısaca guardian armoru güçlü vuruşları assasin kadar değil ama gayet yeterli düzeyde ve hangi class 2 normal 3 veya 4 minion mobu aynı anda kesebilirki? Tercih meselesi sanırım ben bundan yana kullandım ve gayet mutluyum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aratorn said: bence rangerda hiçbir attraksiyon yok guardianda ne güzel döve döve öldürüon adamı rangerda 'tık!'^bitti neo snipe shot yaptı tek vuruşta yattı adam :P isin acıkcası ben de oyle severim ama lvl 27 yim ve 30+ lara gank falan yapıyorum eglenceli su aralar ama guardian da guzel class ileride dps den yana sorun cıkmayacagını bilsem devam ederdim de wow oynamanın kotu tarafı iste tank class a onyargılı bakıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Jazzbass said: ve hangi class 2 normal 3 veya 4 minion mobu aynı anda kesebilirki? 5 adet aynı lvl mob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 jungle said: Jazzbass said: ve hangi class 2 normal 3 veya 4 minion mobu aynı anda kesebilirki? 5 adet aynı lvl mob Peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 peki aramızda high lvl bi guardian var mı 60+,70+ gibi sonradan durum nasıl oluyor acaba merak ettim de icimde kalmasın guardian. reroll yapabilcek durumda su an charlar en azından fazla yol almadan digeri ile bilgi sahibi olalım iyice : ) pvp de de tank olarak kalacaksa cok da eglenceli olmayabilir ama ne bilim aoe stun root stun fear bıdıbıdı gibi farklı cc lar oluyormu ilerde acaba oluyorsa da ne kadar kullanıslı pvp icin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ne var bende ezik necromlarım ile kesiyorum 3-4 mobu aynı anda? heleki shield buffımız biraz daha güçlendikten sora daha da bi rahatladım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 valla sleeper grd yi bilmiyorum ama bu knockback falan yapıyolar sanırım bu casterlar icin oldukca ölümcül bi olay pvp de sadece bunu yapsan yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 aynı anda 3 moba kadar panik yapmadan (ha bi de frenzy açmayın son vuruş olacağı garanti değilse) çok rahat alabilirsiniz guardianla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 lvl 50 ye kadar boss 3 mob ve 4 5 tane mınıonı tek basıma cok rahat kesıyodum en fazla 1 poıton harcatıyodu 4 5 mob bı arada kesebılıyorum guardıanla fakat 50 den sona moblar bıraz guclenmeye basladı tabı bı parantez acmak lazım kestıgım moblar derken mınımum 3 lvl ustum moblardan bahsedıyorum.3ıla 5 lvl yuksek moblar. daha yukarsı malesef uzun suruyour sadece cs ler kendı mekanıklerı sayesınde kesıyo yoksa benım default dmg ımda bı hıkaye olmuyo 5 lvl ustune. 50 ustu moblarda bahsettıgım lvl rangeınde 3 mob ancak kesılıyor hos hıc bı zaman olmuyosun ama bıraz streslı oluyor tabı bunun ıcın her dalınan mob grubunda acıyı ayarlayıp area gıtmek lazım ama zor bısı degıl kısa surede alısıp zaten allah ne verdıyse gıdıyon. pvp de evet kd mız varda 1 tanesı gercekten ıse yarar. slam malesef pek bı ıs yapmıyor. onunda cd sı yanlıs hatırlamıyorsam 1 dk cıvarı olması lazım. ancak 1 handed shıld serısınde charge stun knockbacke snare ekledıkten sona featlerde olumcul olmaya baslıyosunuz keza ondan once sız olmuyosunuz ama adamıda olduremıyosunuz keza kacıyor. ama bunları alınca hoc kombınasyonlarla overreach ıle olumcul olmaya baslıyor guardıan pvpde. her zaman dedıgım gıbı surundure surundure olduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ha yani öldürüyor öldürürkende karsıdakine "yavas yavas öldürücem seni, acı cekiceksin" diyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hakkaten ole oluyor defans kuvvetlı oldugu ıcın dmg almıyor sonucta rakıbı sureklı tırtıklaya tırtıklaya kacmasına ızın vermıcek sılahları varsa sonuc malum ıgrenc bı karakter, bazen hakkaten bayıyor bu ne ya dmg yok falan dıosun ama savastada ortada dıkılı kalmak pek bı keyıflı oluyor. tabı bunlar teke tek yorumlarım. 1 den fazla kısıye ne derece dayanır suphelı gercı 2 ranger 1 assasıanda assasıanı aldıgımı rangerıda kesebılecek duruma geldıgımde hakkın rahmetıne kavustugumu hatırlarım.ya o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 amacınız pvp ise guardian açmayın conq açın, ranger açın ne bilim shaman tos bişey açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yorumdur saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ascraeus said: amacınız pvp ise guardian açmayın conq açın, ranger açın ne bilim shaman tos bişey açın bakıs acısı ancak benim de sorum zaten dps olayı idi fizikıl damaj yemeyen bir class a biraz oyunculuk biraz da item eklenirse ortaya ne cıkar sorusunun cevabını arıyoruz sen de kestirip atmak yerine bu yonde fikir kullansan daha guzel olurdu sanki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 55 guardianım var. tecrübelerime göre söyledim ztn kestirip atmak yok conqlar da gayet benim kadar dmg alabiliyolar ve dpsleri de guardianı geçer. pvp skilleri de var hinder movement saglayan ki knockbackden daha önemli olucak bu slow skilleri. ranger, bear ve tos'u da soldier olmayan ama pvp de çok iyi gördüğüm classlar olarak önerdim. benim gördüğüm bu. tank oynamak istemesem guardian açmazdım yani, pvp için bunlardan birini açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 daha da açayım overreach nerflendi yüzde 40 dmg reduction yedi. eski haliyle de misslemesi, tutturamaması gibi sorunlarla über değildi. shield slam var evet, ama gayet de çok resistleniyor. silah değiştirip stagger atıyorum. ona da silah değiştirme cooldownı gelince bye bye diyeceğim. lvl almak ve grup bulmak kolay olduğu için herkes nerdeyse sword+shield gider. overreach nerfinden sonra dps namına bişey kalmadı pvpde. wow prot warrioru gibi kumtorbası olduk yani. lvl almak kolay dedim. onun da nedeni counterstrike stacklemek. bunun da yakında kaldırılacağını düşünüyorum. geriye ne kalıyo? hiç. ha derseniz ki ben polearm kullanıcam. pvp feat kasıcam. olabilir. kullanan görmediğim için sonuçları bilemicem ama tank olarak grup bulamazsınız öyle de. şimdi bu şartlar altında isteyen guardian olabilir. siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 guardian sınıfının şu hali , city of heroesdaki invulnability tanker sınıfına benzemiş.. deli gibi resistance , damage yok. ha aslında olması gereken budur , nasıl ki pom gibi healer bi sınıf deli gibi dps sahibi olmaması gerekir , guardianın da aynı şekilde dpssi düşük olmalı. ama conan gibi solo based bi oyunda guardian nasıl level alır , çok zor.. ancak ve ancak arkada bi arkadaşı olucak ve sıkılmadan quest kasıcaklar .. ancak öle. var mı arkamda durmak isteyen :) (destek baabında) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cok lvllamadım ama frenzy derken wrath derken vengance gerken cıddı dmg verıyo gıbı guardıan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar