Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bear Shaman

Darksun

Öne çıkan mesajlar

offical forumlarda 20. level god mod on olarak tanımlanıyor shaman icin :)
ondan öncesi için zor kasılır 15+ eh işte diyolar.
20+ arkadaşlardan görüş talep edilmektedir.
Özellikle pvp konuusunda offical forumlarda fazla birşeye rastlamadım. bu konuyu 20+ tecrübe etmiş olan arkadaşlar deneyimlerini belirtirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

28'im ben su an, pek oynayamadım finaller sagolsun eheh... shaman artık cok guclu bir class oldu yani... pve'de her oldugumu detayına kadar hatırlıyorum yani, o derece =), cok az oldum... pvp'de de iyi durumda, level 24'ken level 28'i kesiyordum az kalsın, adam olmek uzereyken kactı, sonra canını doldurup ben baska mob'a dalarken gelip kesti eheh =)... ama mesela bugun 27 iken de bir 25 gelip beni kesti =), gerci o benim embesilligimdendi galiba =), action bar'ları degistirdim, heal yerine buff yaptım falan eheh... yani pvp'de de hic kotu char sayılmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:
knoxville said:
yav aynı volkan questini ben de yaptım. bence bi yerlerde yanlışlık falan yapmışınız siz. ya shielde dikkat etmediniz, pozisyonunuz yanlıştı veya hotsuz daldınız savaşa.

valla dun gece arkadaslarla uyumlu bi parti yapalım diye ugrasırken ben de bir shaman aciim dedim ve volkanda herifler kafamı gozumu patlattı sana olmadıysa buna yakın bisi ben sileyim direk (lvl 10) shaman ı
bu arada healer class ların iyi olması nedeni ile 4 arkadas bir parti yaptık pom tos conq ve bshaman feci olduk desem yeridir : )) hele gankcı 15+ arkadaslar cok agladılar biz daha 10 olmadan once white sands de : P
Asıl sorun ise su yukarıdaki partide shaman yerine daha iyi bir dps ile girsem sanki daha cok oturacakmıs gibi geliyor bana shaman ın low dps sorunu ilerde nasıl oluyor yuksek lvl arkadaslar varsa ve yanıtlarsa sevinirim...

eh orda pom varken bear shamana ne gerek var? :)

o gruba conq yerine guardian , bear shaman yerine ranger gelse klasik genk olursunuz , tadınızdan yenmez.

bu arada yeni genk kurmak isterseniz haber edin ben de geleyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
offical forumlarda 20. level god mod on olarak tanımlanıyor shaman icin :)

lvl 20 oldu bear shaman ım ve ben oylke god mode falan gormedim nedense ha 20 iken 25 mob kesebiliyorsun mana yeterse ve birsuru vakit harcarsan ama god mode falan yalan.
dps dusuk oldugu icin sana dalıyorlarsa ilk seferinde heal larla kendini toparlıyorsun ama sonrasında dps yetmediginden ve heal cd da oldugundan geberiyorsun (kestiklerin de oluyor ama % si cok dusuk)
ama gankdan kacma konusunda super 2 tane stun var bir de hot ları cekip kosmaya baslarsan olmezsin 20 iken 37+25+22 lvllik bir gankdan kacabilicek kadar topukları saglam class
Sosyal ağlarda paylaş

god mode'dan kasıt odur zaten =), fps oyunlarındaki gibi, olumsuz oluyor class eheh... direk 1. elden soyliyim, benim su anki karakter cidden olumsuz gibi bir sey oldu, cok cok cok level farkı olmadıgı surece, dps'i cidden yavas evet, o da eksi tarafı olucak class'ın iste =), bi de pom ve tos guclu sanırım damage konusunda da, ama priest'iz sonucta yani, dps'in az olması cok acayip gelmedi bana... o hot'u actıgım anda canımın azalması duruyor resmen kendi level'ımda 3. moba kadar =), sonra da cok az gidiyor, hic dert olmuyor walla...

yalnız abim sagolsun, ortak acc. ı ayırmaya karar verdik, kucuk kardes oldugumdan dolayı, ben yeni karakter acıcam tabii =), bastan kasıcaz artık eheh... bi an dusundum baska bir sey acsam mı diye, ama yok ya hastası oldum ben bu class'ın...
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:
kfg said:
bi de pom ve tos guclu sanırım damage konusunda da, ama priest'iz sonucta yani, dps'in az olması cok acayip gelmedi bana...

1 onlar da priest
2 ayıdan healer olmaz,eski dusman dost olmaz ( ole bi atasozu vardı tam aklıma gelmedi belli oluyor mu :P)

onun icin ozellikle o ikisinin damage'ının iyi oldugunu soyledim =), sonradan "pom ve tos var, onların damage iyi, onlar da priest" demeyin diye =)...
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
benim sagim adamin solundan armorsuz yakalarsam renew+crushingle 700un ustune cikiyorum buyrun resim ustelik lvl 23 um simdi 27 yim oturursa 800-900 gorur tahminimce mobun lvli 24 veya 25ti bu arada

moblara ne kadar vurdugunun onemi yok muhim olan player lara ne vuruyosun sonucta butun bu sıkıntılara birilerinin kafasını gozunu patlatabilmek icin katlanıyorsun :)

ornek olarak sevmesem de bkz wow lvl 60 da bile player lara vurdugunun 3 katını vuruyordun mob lara
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeper said:
ucunbiri said:
benim sagim adamin solundan armorsuz yakalarsam renew+crushingle 700un ustune cikiyorum buyrun resim ustelik lvl 23 um simdi 27 yim oturursa 800-900 gorur tahminimce mobun lvli 24 veya 25ti bu arada

moblara ne kadar vurdugunun onemi yok muhim olan player lara ne vuruyosun sonucta butun bu sıkıntılara birilerinin kafasını gozunu patlatabilmek icin katlanıyorsun :)

ornek olarak sevmesem de bkz wow lvl 60 da bile player lara vurdugunun 3 katını vuruyordun mob lara

bu oyunda moblara ve playerlara vurdugun pek farketmiyor olay tamamen armorla alakalı hatta bazı durumlarda playerlara cok daha fazla vurdugun da oluyor cunku moblar senin combolarina gore armorladiklari alani degistirirken cogu zaman oyuncularin tek yaptiklari combolarini takip etmek oluyor bu resim cok fazla sey gostermiyor olabilir ama 26 shaman vs 34 assassin combatinin shaman aleyhine baslamis hali adam stealth strikela basladi netice ortada ha adam mi noobdu bana mi denk geldi bilemiyorum ama bunun ustune 2-3 kere daha kestim adami ayni kosullar da resimde oynama yoktur adami fury serverinda bulup teyit edebilirsiniz

edit:resmi koyamadım bir türlü linki bu http://img148.imageshack.us/img148/49/zortpicture000gk9.png
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
26 shaman vs 34 assassin combatinin shaman aleyhine baslamis hali adam stealth strikela basladi netice ortada ha adam mi noobdu bana mi denk geldi bilemiyorum ama

http://forum.paticik.com/read.php?72,3244590,page=5
burda anlatılan bi bug var assasin female ise normaldir kesmen :) female charda bug var gerizekalı bi durum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Az tercih edilen bir class ile ugrasmanın kotu tarafı da bu iste :S iki sık geliyor aklıma
1 herkes shaman kasmayı bıraktı o yuzden birsey yazan yok ???
2 shaman imba bi class aslında o yuzden kimse sırlarını acıklamıyor kendinden baska imba olsun istemiyor ???

baktık olmuyor boyle kafayı aoc ile kırmıs birisini bulup ikna ve telkin yontemleri ile (fatality e benzer birsey) shaman kastıralım o bize anlatsın durumları :P
Sosyal ağlarda paylaş

su anda finaller yuzunden 1 haftadır oyuna girmedim oyle diyim =)... ama ne bilmek istiyosan sor iste, biliyorsak cevaplarız eheh, ben sorun falan yasamadım simdiye kadar buff'lamalılar bu class'ı diyecek kadar... nerf'lik bi hali de yok bence, yerinde bi class eheh (tabi benim geldigim yere kadar ki gozlemlerim bu)...

edit: @sleeper, tabii sen benden ilerdesindir buyuk ihtimal eheh =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Lvl 22 Bear Shamanım var. Yukardaki mesajları okudum; Hot dedikleri Blood??? (ismini tam hatırlayamadım) büyüsü sanırım oyle aman aman işe yaradığın görmedim. Kendi lvlımdan 1 seviye yüksek 2 mobu aynı anda kesemiyorum. Pvp den çok anlamam, birisi bana dalınca kaçıyorum genelde bu yüzden pek tecrübe edemedim henüz.

Benim merak ettiğim ilerde bu char healer mi yoksa kendini healleyebilen dps bir char mı olacak. İngilizcem çok kötü ingilizce forumlardan bir şey anlayamadım.

Uzun süre wow oynadım ve main charım drud idi. Bu bear shaman ilerde feral druid (kedi)gibi mi olacak yoksa helaer gibi mi. Aynısı olacak demiyorum benzetmek gerekse kime benzer şeklinde soruyorum, charı anlamak bakımından.

İleri lvl bir kaç arkadaş cevap yazarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

katsuk said:
Lvl 22 Bear Shamanım var. Yukardaki mesajları okudum; Hot dedikleri Blood??? (ismini tam hatırlayamadım) büyüsü sanırım oyle aman aman işe yaradığın görmedim. Kendi lvlımdan 1 seviye yüksek 2 mobu aynı anda kesemiyorum. Pvp den çok anlamam, birisi bana dalınca kaçıyorum genelde bu yüzden pek tecrübe edemedim henüz.

Benim merak ettiğim ilerde bu char healer mi yoksa kendini healleyebilen dps bir char mı olacak. İngilizcem çok kötü ingilizce forumlardan bir şey anlayamadım.

Uzun süre wow oynadım ve main charım drud idi. Bu bear shaman ilerde feral druid (kedi)gibi mi olacak yoksa helaer gibi mi. Aynısı olacak demiyorum benzetmek gerekse kime benzer şeklinde soruyorum, charı anlamak bakımından.

İleri lvl bir kaç arkadaş cevap yazarsa sevinirim.

ben biraz yardımcı olmaya çalışayım sana lvl 22 de 2 tane heal büyün var birisi renewal sarı bir ikonu var ona basıp adama vurduğun zaman wowdaki druidin regorwtu gibi bir büyü aktif oluyo üzerinde. bloodflow denen büyünün ikonu kırmızı o da bastığın anda seni yavaş yavaş healliyo kesemediğin moblar konusuna gelirsek büyük ihtimalle comboları yapamıyosun.
combo tuşlarından birine bastığın zaman ekranın ortasında hafif sola doğru bir kutu beliriyo ve altında oklar çıkıyo o oklara gösterdiği sırayla basarsan comboyu yapmış olursun özellikle renewal büyüsünü aktif ettikten sonra crushing armor combosunu yaparsan moblardan birini büyük ihtimalle bayıltmış olursun zaten heal büyülerini es geçme bearshaman kendisinden 2 lvl yüksek 3 mobu alabilcek kapasitede

wowdaki classlarla karşılaştırırsak druid değil de daha çok verdiğin feat puanlarına göre holy paladin ve retr. paladin arasında birşey diyebiliriz

adamlardan kaçma aç hot larını dal aralarına :D
Sosyal ağlarda paylaş

Büyüleri kullanmaya başladım ve dün baya işe yaradılar. Özellikle kaçarken çok işe yarıyor.

Ancak, talentle biraz sorunum var galiba. İngilizcem çok kötü ve hemen hemen hiç bir şey anlamadım feat açıklamalarından.

Wrath, Spirits ve General featleri genel olarak ne işe yarıyor.

Ya da bu talentlerle ilgili bir site var mı örnek talent dizilimleri filan olan.
Sosyal ağlarda paylaş

@katsuk

http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=3#::e4f2efefe4f2e3fef2efe2fe2fe2f2efe2f2edf23:296

ben bunu begenmistim ama orda baska baska feat lar da var. onları da inceleyebilirsin alt tarafta sececegin bir bolum bulunmakta.

digerleri de kullanılabilir ama sprit feat den rabies skill ini almak lazım bence kalanlarını kafana gore hehe
Sosyal ağlarda paylaş

zaten onlar lvl 80 icin talentler lvling de oyun tarzına gore bi yol belirlemen lazım mesela ben 3 arkadasımla beraber kasıyorum 4 kisi gezinirken solo talent bi ise yaramaz ya da self buff lara yuklenmenin bir anlamı yok vb...

edit: bu da dps icin olabilir wrath agırlıklı

http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=3#::e2fe2fefefe4f3ef7e5f3e4cfbfe2fe2fef18:64

edit2: kendi dusundugumu de ekliim de tam olsun elalemin feat lerine mi kaldık canım sdjfslkjfsl
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=3#::e2f2efe8f2e3fef2efe2bef2e2fe5f27
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...