QoS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 skill değil pasif o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 grands a special ability derse skill verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 barbarlarda son durum nedir biraz eski sayfaları okudum berserker pve icin iyi diyenler olmus ben dual reaver ım su anda sizce deiştirmelimiyim ? sahsen reaverla zorlanıyorum 2 tane mob u zarzor kesiyorum kendi lvlimde.. kötü oynadıgımıda sanmıyorum cünkü combolara daha bi önceki comboyu cast ederken tıklatıyorum yani cok seri saldırıorum moblara ama yinede yavas ve cok fazla dmg alıyor karakter ilk mobu kestiğimde 1800 hp im yarıya inmiş oluyor cok rahat 2. yi kestiğimde ölüm le yasam arasında bi yerde oluyorum.... ayrıca bu sorun lvl 35 ten sonra basladı daha öncesinde cok rahat kasıyordum 3 mob kesiyordum yan yana.. feat konusundada yardımcı olabilirseniz sevinirim su anda lvl 41 im ve çıldırıcam oyunda çok fazla ölmeye başladım......grrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 benim gördüğüm kadarıyla barbar teke tek te yenilmez ama 2 3 mob geldimi dual isen çok zorlanıyor ve ölmesi kolay oluyor.fakat 2h weaponda böyle değildir stun avantajından dolayı.ben gerçeği kabul ettim ve dual seven bir barbar olarak mümkün olduğunca teke tek mob cekip kesmeye veya 2 tane gelirse baktım ölüyorum topuklamaya bakıyorum.ne yakıkki barbar böyle bir char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben 2hand hastası olarak 2handde 3 mob icinden cıkılabildigini soleyebilirim cunku lvl 30 dan itibaren yanlıs hatırlamıosam 3 adet stun oluo ve zamanlamaları iyi ayarlarsan hp 4 te 1 e dusmeden 3 mob icinden cıkabiliosun. Tabiki bazen cok crit yiosun ozamanda topuk :) ama gene bi stun yapıp topuklamak daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 2h da stamina sorunu yaşıyordum olmasa aslında 2h a geçebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 respec yolları gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 walla ben pek yasamıorum stamina problemi stam. pot icince kendine gelio genelde bide su yemeklerde hep stam reg. fazla olanı seciorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yemeklerden ve içeçeklerden gelen regenlerin hepsinin out of combat olduğunu biliyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hic dikkat etmemistim ona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 2 hand ile oldukça rahat ettiğimi söyleyebilirim. kendi levelımda aynı anda 2 mobu çok rahat alıyorum. doğru stun/knockback zamanlamasıyla 3 mob yine çok sorun yaşatmadan iniyor. kendi levelımdan 5 lvl yukardaki bir mob u staggering blow bloke edilmezde yine çok rahat alıyorum. hafif zırhla sınırlı kaldığı için ve kalkanda olmayınca tank classlarına göre daha çok hasar alması doğal barbarların. o yüzden biraz daha dikkatli oynamak gerekiyor. yoksa dual wield gidince evet dps biraz daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ambush deneyen oldumu rogue feat lerde. deneyen varsa olayı nedir ogrenebilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 apple said: ambush deneyen oldumu rogue feat lerde. deneyen varsa olayı nedir ogrenebilirmiyim bence minionlara karşı etkili ve bu yüzden puan vermek gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bide bise daha sorcam 2 ayrı feat arasında kaldım 1. feat 2. feat hangisi daha ii gorunuyo daha 80 olmadıgım icin kesin bir karar veremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 benim buildi aşağıda linkledim.gayet memnunum.stamina tap ve fatality şansını artıran bir silahla gayet eğlenceli olabiliyor. Odina Buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 butcher comboları cok farkedio ama Atrocity ve Grisly Wounds verince onlardan vazgecemedim hic bi buildimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 staggering en iyisidir.butcheri geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 evet katılıyorum staggering konusuna bende. butcher da güzel damage çıkarıyor ama butcher ın olayı DoT. diğeri kısa zamanda hatırı sayılır bir damage çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 finishing blowunda içine ettiler.boşa gitti 3 feat puanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 scatter foes a 1 ila 3 tane point verme arasında ne fark var cozemedim ben yazmıoda ilginc bi sekilde deneyen varsa yada anlayabilen soleyebilirmi. Aynı sey sanırım rogue tree deki agile mind dada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hakikate finishing blow un olayı ne ben tam olarak anlayamadım... knockback de spamlıorum çalışmıyo cogu zaman.. çalışsada vurdugu dmg azıcık bişey.. untrain mi etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Duel wield'le hasar vericeksin yeri geldimi 2h silahinla knockback vs. cc 'leri kullancaksin level kasarken. Silah degistirmeyenleri anlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 weapon switch şart eğer maksimize etmek stiyorsan barbarın gucunu, ki neden istemiyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben dw sevmiorum sırf ondan raidler icin priest kasacam barbar la dw oynamamak icin hic hosuma gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Tos'tan sonra alt Barbarian kasmaya basladim. Ne kadar zor geliyor barbarian'la lvl kasmasi. 2 lvl ustum 3. mob gelirse genelde alamiyorum. Kendi lvlim de 2 mob healtimi yariya indiriyor nerdeyse. Lvl40 olunca full crafted armor aldim. +3.4 1h blunt damage taktim tum armorlara ve duelwield silahlara. Damage artti ama sanki moblar da bana daha fazla vurmaya basladi. misal benim cos critlemezse 200 ortalama vuruyor moblar da 200-250 arasi vuruyor bana. zaten 1800 hp var toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar