Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

barbarlarda son durum nedir biraz eski sayfaları okudum berserker pve icin iyi diyenler olmus ben dual reaver ım su anda sizce deiştirmelimiyim ?
sahsen reaverla zorlanıyorum 2 tane mob u zarzor kesiyorum kendi lvlimde.. kötü oynadıgımıda sanmıyorum cünkü combolara daha bi önceki comboyu cast ederken tıklatıyorum yani cok seri saldırıorum moblara ama yinede yavas ve cok fazla dmg alıyor karakter ilk mobu kestiğimde 1800 hp im yarıya inmiş oluyor cok rahat 2. yi kestiğimde ölüm le yasam arasında bi yerde oluyorum....

ayrıca bu sorun lvl 35 ten sonra basladı daha öncesinde cok rahat kasıyordum 3 mob kesiyordum yan yana.. feat konusundada yardımcı olabilirseniz sevinirim su anda lvl 41 im ve çıldırıcam oyunda çok fazla ölmeye başladım......grrrrrr
Sosyal ağlarda paylaş

benim gördüğüm kadarıyla barbar teke tek te yenilmez ama 2 3 mob geldimi dual isen çok zorlanıyor ve ölmesi kolay oluyor.fakat 2h weaponda böyle değildir stun avantajından dolayı.ben gerçeği kabul ettim ve dual seven bir barbar olarak mümkün olduğunca teke tek mob cekip kesmeye veya 2 tane gelirse baktım ölüyorum topuklamaya bakıyorum.ne yakıkki barbar böyle bir char.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2hand hastası olarak 2handde 3 mob icinden cıkılabildigini soleyebilirim cunku lvl 30 dan itibaren yanlıs hatırlamıosam 3 adet stun oluo ve zamanlamaları iyi ayarlarsan hp 4 te 1 e dusmeden 3 mob icinden cıkabiliosun. Tabiki bazen cok crit yiosun ozamanda topuk :) ama gene bi stun yapıp topuklamak daha kolay
Sosyal ağlarda paylaş

2 hand ile oldukça rahat ettiğimi söyleyebilirim. kendi levelımda aynı anda 2 mobu çok rahat alıyorum. doğru stun/knockback zamanlamasıyla 3 mob yine çok sorun yaşatmadan iniyor. kendi levelımdan 5 lvl yukardaki bir mob u staggering blow bloke edilmezde yine çok rahat alıyorum. hafif zırhla sınırlı kaldığı için ve kalkanda olmayınca tank classlarına göre daha çok hasar alması doğal barbarların. o yüzden biraz daha dikkatli oynamak gerekiyor. yoksa dual wield gidince evet dps biraz daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Tos'tan sonra alt Barbarian kasmaya basladim. Ne kadar zor geliyor barbarian'la lvl kasmasi. 2 lvl ustum 3. mob gelirse genelde alamiyorum. Kendi lvlim de 2 mob healtimi yariya indiriyor nerdeyse.
Lvl40 olunca full crafted armor aldim. +3.4 1h blunt damage taktim tum armorlara ve duelwield silahlara. Damage artti ama sanki moblar da bana daha fazla vurmaya basladi. misal benim cos critlemezse 200 ortalama vuruyor moblar da 200-250 arasi vuruyor bana. zaten 1800 hp var toplam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...