odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 CS nin Jugged Cut a göre daha iyi olduğu yazıyor fakat Jugged Cut bence cok iyi aoe veriyor.buna karşılık threat alıyorum.karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 siz hala DW iyi diyenlerdenmisiniz -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kullanış biçimine göre değişir.2 sindede iyi pvp yaparsın .Ama aynı mantıkla yaklaşmamak lazım.Oyunda bu daha iyi şu daha iyi yok zaten.Birinin ne avantajı varsa diğerinin başka bir avantajı vardır.Ama pvp yapıyorsan ve reaver a dağıtmışsan skilleri, en iyisi dual ve gerektiğinde 2 hand e geçmektir.1 tuşla silah değiştirip stun yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.İlla ben dual oldum başka silah kullanmam demeye gerek yok.Bu dediğim şekilde iyi verim alınıyor.Zaten 2. silah olarak range almanın aman aman bir esprisi yok.Anca rakip çok az hp kaldıysa yada mob çekmek isteniyorsa işe yarıyor. Cassander said: siz hala DW iyi diyenlerdenmisiniz -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sorduğum soruya aldığım yanıta bak.hey allahım.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 odiflame said: sorduğum soruya aldığım yanıta bak.hey allahım.:) bana degildir umarim bu :) geyik manasinda yazdigim bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cassander said: odiflame said: sorduğum soruya aldığım yanıta bak.hey allahım.:) bana degildir umarim bu :) geyik manasinda yazdigim bişi. yok sana değildi neyse ben ikisinide denerim sonuçta param gidecek önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassander Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu arada leveli yüksek olan DW kullanan birisi feat bar gösterebilirmi kullanişli oldugunu düşündügü. ben bir iki tane yaptim ama hala kararsizim. http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=2#::f25e3fefefefefe7f3efe2fef2ef2edef8dfe: http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=2#::f25e3fefefefefe7f3efe2fef2ef2e3f8ef2: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu arada dual wield barbarımla benden düşük lvl bear shamanla kapıştık denemek için adama combo yapmaya kastım önce ve beni çok rahat kesti. daha sonra combo yapmaya hiç çalışmadan sadece düz vuruşlarla daldım ve çok rahat kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 combo işi biraz dikkat isteyen bir olay, comboya başlayıp son attack ını saklayıp saldırı alanına girince comboya başlamak etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cyclon of steel kombosu bariz çok daha iyi.Bir kaç tane skill i critic e veriyor.Birde Cs nin bütün comboları kullanılabiliyor. Mesela cs 6, yap sonra cs 5 yap gibi.Jugger cut a hiç feat verilmezse çok düşük hasar veriyor illa feat vermek lazım.İstiyorsan ver ama cs üzerine uzmanlaşmak çok daha iyi. odiflame said: CS nin Jugged Cut a göre daha iyi olduğu yazıyor fakat Jugged Cut bence cok iyi aoe veriyor.buna karşılık threat alıyorum.karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 barbarın agro sorununa bi çözüm bulacak yokmu yaw? mt den agro almaktan bıktım, rogue tree lerindeki agro düşüren feat lere de verdim ama yinede agro çok çabuk dönüyor, CoS spamlıyorum ve boss çat bende, combata girdikten 5-6 sn sonra attack a başlamak bile kar etmiyor... duyduğum kadarıyla agro olayı %100 çalışmıyormuş ama bu kadar da olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dps karakter oynamak çok dps yapmak değildir.aggro kontrolüdür.aggronu kontrol etmeden çata çuta combo spamlersen tabiki mob senin üstüne gelir.bende böyle bir problem pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 wow da dps warrior oynayan biri olarak, aoc dede barbarda pek zorluk çekmiyorum, kestiğin boss %50 lere gelmeden dps abanamazsın barbarda yavaş yavaş gidersin , tank nuke derse yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 forme nin dediklerine katılıyorum.çata çuta dps yi ancak miniona veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cevaplarınızda sadece agro kontrolu demişsiniz ki bu da şu andaki ui ve addon eksikliğiyle sadece dmg outputunuzu düşürmekle olabilir, yani vurmayıp beklemekle, veya stamina varken combo yapmamakla yada düşük seviye combo yapmakla, ama bizden tek istenen dmg iken durup beklemek bana saçma geliyor, ama hybrit yapılıp cos atıp weapon swap la 2h e geçip stun, knockback atıp vice versa takılırsak daha yararlı olur gibi geliyor, peki dps meter yada tps meter gibi bir addon varmı aoc için? aradım bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 combo yaparsan aggro alırsın kimse sana vurma demiyor.1 2 3 tuşlarını spamlarsan aggro dönmüyor.ayrıca general treede aggro düşüren skiller ve 2handed treede aggro silen feat var.stamina sorunu dual wield ile pek olmuyor.ben genelde aggrodan öldüğümü pek hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 evet combo yapmayıp durup beklemek yerine 1 2 3 spamlamak akıllıca görünüyor *sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=2#::e3ce3fe5fef3ef2e2fef27ef2ef2e3f8efe sizce bu feat nasıl pvp icin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 endurance yerine escape artist e ver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Forme said: endurance yerine escape artist e ver bence endurence kac sn dusuruo second wind in cooldown ı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kaç saniye oldugunun bir önemi yok zaten stamina pot çekince staminan bitmez kolay kolay , pvp çok uzarsa da kullanırsın asla 2. kez kullanmaya zamanın olmaz. pve de dersen yine onun cd i bitene kadar zaten boss ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 haklısın aslında peki dier kalan 2 tane pointi neye versem acaba sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 valla açıkcası çokda farketmiyor barbarda neye verdiğin stun ve knockbacklere full ver gerisini dağit kafana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 roque feat tree deki distraction nasıl işle hale geliyor.puan verdim ama skill ikonu listemde çıkmadı? hasar alınca otomatik tetikleniyor gibi geldi.böyle midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar