Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Kullanış biçimine göre değişir.2 sindede iyi pvp yaparsın .Ama aynı mantıkla yaklaşmamak lazım.Oyunda bu daha iyi şu daha iyi yok zaten.Birinin ne avantajı varsa diğerinin başka bir avantajı vardır.Ama pvp yapıyorsan ve reaver a dağıtmışsan skilleri, en iyisi dual ve gerektiğinde 2 hand e geçmektir.1 tuşla silah değiştirip stun yapıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.İlla ben dual oldum başka silah kullanmam demeye gerek yok.Bu dediğim şekilde iyi verim alınıyor.Zaten 2. silah olarak range almanın aman aman bir esprisi yok.Anca rakip çok az hp kaldıysa yada mob çekmek isteniyorsa işe yarıyor.

Cassander said:
siz hala DW iyi diyenlerdenmisiniz -.-
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada leveli yüksek olan DW kullanan birisi feat bar gösterebilirmi kullanişli oldugunu düşündügü. ben bir iki tane yaptim ama hala kararsizim.
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=2#::f25e3fefefefefe7f3efe2fef2ef2edef8dfe:
http://www.conanarmory.com/feat.aspx?id=2#::f25e3fefefefefe7f3efe2fef2ef2e3f8ef2:
Sosyal ağlarda paylaş

Cyclon of steel kombosu bariz çok daha iyi.Bir kaç tane skill i critic e veriyor.Birde Cs nin bütün comboları kullanılabiliyor. Mesela cs 6, yap sonra cs 5 yap gibi.Jugger cut a hiç feat verilmezse çok düşük hasar veriyor illa feat vermek lazım.İstiyorsan ver ama cs üzerine uzmanlaşmak çok daha iyi.

odiflame said:
CS nin Jugged Cut a göre daha iyi olduğu yazıyor fakat Jugged Cut bence cok iyi aoe veriyor.buna karşılık threat alıyorum.karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

barbarın agro sorununa bi çözüm bulacak yokmu yaw? mt den agro almaktan bıktım, rogue tree lerindeki agro düşüren feat lere de verdim ama yinede agro çok çabuk dönüyor, CoS spamlıyorum ve boss çat bende, combata girdikten 5-6 sn sonra attack a başlamak bile kar etmiyor... duyduğum kadarıyla agro olayı %100 çalışmıyormuş ama bu kadar da olmaz ki.
Sosyal ağlarda paylaş

cevaplarınızda sadece agro kontrolu demişsiniz ki bu da şu andaki ui ve addon eksikliğiyle sadece dmg outputunuzu düşürmekle olabilir, yani vurmayıp beklemekle, veya stamina varken combo yapmamakla yada düşük seviye combo yapmakla, ama bizden tek istenen dmg iken durup beklemek bana saçma geliyor, ama hybrit yapılıp cos atıp weapon swap la 2h e geçip stun, knockback atıp vice versa takılırsak daha yararlı olur gibi geliyor, peki dps meter yada tps meter gibi bir addon varmı aoc için? aradım bulamadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...