Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 pve de kötü pvp de kötü farketmez ölümüne barbarian
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Forme said: pve de kötü pvp de kötü farketmez ölümüne barbarian hehe aynen (tu)
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 savaş alanında stack içinde dururum ve melee charge komutunu beklerim, melee charge dendiginde gözüm targetin kafasından başka hiçbirşeyi görmez, targetin da son gördüğü şey baltamın parıltısı olur :D
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 maxrep said: Kusura bakmayın karıştırmış da olabilirm. Hatırladığım diabloyu online oyuyorlardı o zamanlar iyilerdi... (Bana göre) Gaza diye kurdukları bir guidlleri de vardı WoW da. ghaza idi o gaza gelip vanguarda gittiler sonra wowa geri döndüler
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hozceri said: maxrep said: Kusura bakmayın karıştırmış da olabilirm. Hatırladığım diabloyu online oyuyorlardı o zamanlar iyilerdi... (Bana göre) Gaza diye kurdukları bir guidlleri de vardı WoW da. ghaza idi o gaza gelip vanguarda gittiler sonra wowa geri döndüler haklıyım değlmi ? adamlar sağlam. kardeşler takılıyorlar. Wow dakiismi Yolcu veya Üstad mı Halvet mi neydi. Barbarian.. Aoe damage si iyi yere yatırıyor adamı. o kalkana kadar diğerine vuruyorum.sonra ikisine birden devam.
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu skill pointleri ilk olarak neye vermek gerekir hide özelliğine 100 point verdim bandage veya başka özelliklerine kaç vermek gerek henüz lvl 15 charım biraz bilgi verirseniz sevinirim
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Barbarimdan baya memnunun 21 lvl oldu 25*27 lvl civari adamlar teketek daldiklarinda pisman oldular birkac kere combolar acayip can acitiyor. eskidende cok barbar oynamis biri olarak bence barbarlar puanları hp ve stamina veren ayrıca bunların regen ını arttıran seylere vermelı onlar fullendıkten sonra hıde vs ye kalanlar paylastırılır
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Endurance ve recovery ye vermende fayda var derim. Mecburen Climbing e de verceksin.Bend Hiding e de verdim ama pek bir paydasini görmedim. Görünmez modunda yaklaşsamda büyük bir artı görmedim. Moblar çok olduğunda yakından teker teker çekebiliyorum. Bandage ye de ver. Moblar spawn olana kadar hemen yenilersin stat larını. Ve hızlı bir biçinde kesemeye devame edersin. level 21 barbarina açıp silmiştim. Şimdi yine açtım level 26
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 endurance ve running speed'i fulledim ben iyi geldi, biraz abndage biraz recovery ve işte yavas yavas climbing.
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hide i 40 kusure getirip biraktim, sneak olmami saglasin, pvp den kacmak zorunda kaldigimda sneak etsin beni yetti, pve dekiler icin onemli olabilir o ayri. bandage full recovery full climbing ihtiyac oldugunda artiiyrum, geri kalanda ck dusuk. endurance full
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 barbarian la conqueror arasindaki oynaniş farkliliklarini yazarmisiniz arkadaşlar. melee tarzda bi class oynamak istiyorum. bu ikisi cacip geldiler. ilk başta barbarian daha zayif zırh kullandigi icin pek düşünmüyordum. sonrasin da steath le beraber iyi kullanilabilir diye düşündüm. oyniyan arkadaşlarin görüşleri nelerdir?
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 valla onu bilemicem ama hide a abanip, normalde bi vurusda 60-90 arasi vururken, hide gidip adama arkadan zayif noktasina hide dan cikarak sneak attack ile 700 dmg vurmak inanilmaz zevkli, neredeyse instant kill cekiosun senden birkac lvl asagidaki adamlara.. ben ilk baslarda uzak duruodum bu class dan, ancak zamanla daha da keyifli hale gelmeye basladi..
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hide da cikip saglam vurmak, hide in yuksek olmasina mi bagli ? ve bu verdigin rakamlar lvl kacta ve barbar da mi assassin da mi test edildi
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 draedan said: hide da cikip saglam vurmak, hide in yuksek olmasina mi bagli ? ve bu verdigin rakamlar lvl kacta ve barbar da mi assassin da mi test edildi Barbardada assasindede aynı sneakken yapılan atack hem daha cok damage vuruyo hem crit sansı var. sneak full olmazsa moblar seni yaklaştıgın anda görür tabi diger playerlarda aynı şekilde yoksa hide skilinin fazla olması damage arttırmıyo.
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 barbar lvl 15+ da test edildi, rakkamlar izafi biraz ama 10 kat fark var, birbirine nekadar bagli bilmiorum ama hide yuksek olunca gunduz de adama bayaaaa bi yaklasiyorum o farketmeden..
Nyx3k Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 barbar baya güzel bir class a benziyor. dayaniklilik acisindan yeterli düzeydeyse zevkle oynanabilir bu arada youtube da yeni gördügüm bir video 9 dk uzunlugunda barbar ile pve deneyimi sunuyor. barbar acmayi düşünen arkadaşlar icin belki faydasi olur.
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sneak nedir arkadaşlar biraz açarmısınız konuyu yani arkadan vurulan bi ability veya skill gibi bişimi
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 wowda rogla oynarken hep bi hayalim vardı 2handed sword la ambush yapmak. aoc de barbarianla bu hayalim gerçek oldu :P
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kimseye bulasmadan xp kasiyorum bazilari bana daliyor ve genelde en az 3 lvl ustum oluyorlar. bendne 7 lvl yuksek assasinde daldi ve 1 vs 1 de hic kesilmedim. sanirim 1 vs 1 de staminasi full bir barbara pek bulasmamak lazim (:P)
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Forme said: kimseye bulasmadan xp kasiyorum bazilari bana daliyor ve genelde en az 3 lvl ustum oluyorlar. bendne 7 lvl yuksek assasinde daldi ve 1 vs 1 de hic kesilmedim. sanirim 1 vs 1 de staminasi full bir barbara pek bulasmamak lazim (:P) aynen ole.. :D isin kotu yani barbar vs barbar cok zor oluo :D
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 cloth user benden 5 lvl yuksek adama combo ıle bır kere vurup hp yı yarıya dusuruyorum sonra kacmaya valısıyorlar onun ıcın knock back koyup yerde tepesıne cıkıyorum :D
Dr.eamon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Şu an level 37 Barbarian oynuyorum ve çok memnunum. Özellikle Guardian ve Conqueror gibi ağır zırhlı sınıflar biraz zorluyorlar ama knockback'i de sayarsak toplamda 3 stun ( Earth Shatter'ı da aldınız di mi? Aldınız aldınız)'ı olması oyundaki çok sınıfa göre onu çok avantajlı hale getiriyor. Level 35'e kadar Berserker ( 2handed spec) oynadım 37'den sonra ise reaver'a geçtim ( Dual wield). Reaver ne yazık ki Pve'de çok zayıf kalıyor ve stunlar olmadan yeterince survivability olmuyor. Oynayacak arkadaşlar hem pvp hem de leveling için Berserker'ı tercih etsinler.
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Dr.eamon said: Şu an level 37 Barbarian oynuyorum ve çok memnunum. Özellikle Guardian ve Conqueror gibi ağır zırhlı sınıflar biraz zorluyorlar ama knockback'i de sayarsak toplamda 3 stun ( Earth Shatter'ı da aldınız di mi? Aldınız aldınız)'ı olması oyundaki çok sınıfa göre onu çok avantajlı hale getiriyor. Level 35'e kadar Berserker ( 2handed spec) oynadım 37'den sonra ise reaver'a geçtim ( Dual wield). Reaver ne yazık ki Pve'de çok zayıf kalıyor ve stunlar olmadan yeterince survivability olmuyor. Oynayacak arkadaşlar hem pvp hem de leveling için Berserker'ı tercih etsinler. pve serverindayim, pvpyi bilmiyorum ama 3 tane kendi seviye mobu "dual wield" spec ile çok rahat aliyor barbarlar.Daha "barbar" gözüktüğü için oyunun başından beri dual wield geziyor kardeşim, lvl 30 şu an. Söyliyim bir de "two-hand" denesin.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben arada bir 5-6 boss keserken, ya da tank mank yapacakken 2h e geçiyorum, ama dual wield oynuyorum, level 34 üm, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Öne çıkan mesajlar